Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzubabo určite skúsim........recepty s ananásom sú skvelé a určite aj tento bude 🙂
tu su naše pirohy 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33807&use...
palacinky-šošovicová 🙂 zo včera
palacinky rušim budu ,,perky,, 🙂 inšpiroval ma tento recept
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33807 😀 😀 😀
rascova polievka (pre mna- kojacu zienku) s vajickom a zemlovka troch kucharok z najnovsieho dobreho jedla...vecer domaca zemlova knedla vo vajicku (mam ju odlozene v mrazaku na rychle vecere), pekny slnecny vikend vsetkym
zeleninová polievka, plnená paprika 🙂
paradajkova polievka, masko na stave so sampionmi s cestovinami, bublanina ku kavicke
Hraskova kremova polievka, pangasius na masle so zemiakovou kasou a mrkvickou 🙂
Baby a vy peciete kazdy den??? 😲
mnaaam babenky, vy tak fantasticky varite.... 😵 🙂 hned by som sa u niektorej naobedovala 😵
@zuzulik 😉 .... a môj dnesny kolacik - mrkvove satocky 🙂 /20 dkg surova mrkva, 30dkg polohruba muka, prasok do peciva ,25dkg tuk/palmarin, hera..ja davam ten lacny tesco/ mrkvu nastruhame a pridame ostatne suroviny.vypracujeme cesto.narezeme na pirohy a plnime slivkovym lekvarom.dame na plecha upecieme, hotove povalame vo vanilke+praskovy cukor- skvele, mrkvu vôbec necitit 🙂
Ked som bola na materskej som veru piekla kazdy den 🙂 🙂 🙂 🙂 teraz nestíham a kedze mam velmi aktivne deti uz to nestihaju za den,,zožrat,, 😀 😀 😀 😀 😀 dnes som perkovala-receptiky na MMB a na zajtra mam tie udene kuracie stehna,uz som ich uvarila a ked vychladne voda namočím tam fazulu,spravím osuchy a vikend mam v suchu,V nedelu len upeciem plecko 😀 😀 😀
dnes bola fazulová polievka a pečené buchty 🙂 a zajtra budu holubky 😅
a my pečieme "krumple" 🙂)) k tomu maslo, cibuľka, slaninka, šunka, kyslá kapusta a strašná pohoda 🙂 😝
@titkovamiriam ty sikulka;. 😉
ja som dne s a varim znova , pecene kuracie stehna.... zemiaky...
mrkvovy salat..., paradajky mozzarela....; + iceberg salat 😉 .. 🙂
ja na zajtra varim bravcove na zelenine s ryzou.
erika ahoooooj hod niake exoticke jedlo z tvojej novej domoviny 🙂 alebo od tvojho muža 🙂
ahojte,
ja pečiem akurát chlebík a mm robí bryndzové halušky na moju žiadosť 😔
už som Vás dlhsie necítala,nemožem nejak vobec jedávať cez den ani o tom čítať len večer sem tam niečo zjem 😨 😀
ale dnes to snad doženiem a dočítam Vás...
ahojte, ja som robila slížikovú polievku z morčacieho krídla a bravč. masko s opečenými zemiakmi a super šalátikom - rajčina, paprika, olivy, čínska kapusta, kto čo chce, nasoliť a dať oliv. olej a balzamico. Bravč. maso som piekla zaliate mliekom, ale predtým som si na plech dala olej, na tom na šporáku opiekla cesnak, na to dala maso, najlepšia je krkovička, ale ja som mala plece, no a osoliť, okoreniť, zaliať mliekom a upiecť...
polievka zovcera- paradajkova so syrom, pecene rybky a dusene zemiaky, rucolovy salat
lososa na masle so zeleninovou ryzou, k tomu salat s limetkou a na vecer sa chystam robit krevetovy salat 🙂
rybaci den mame dnes 😀
zeleninova polievka a dukatove buchtičky pre decka, a pre nas parene buchty od vcera 😉
ahojte tak ja som tie kuracie stehna zagrilovala so zemiakmi a fazuľová s posuchom 🙂
aj my mame rybaci den,rano rybkova natierka s cibulkou a obed kapor na masle a varene zemiaciky + obloha 🙂

Dnes sme mali granatír.
Na večeru máme vajíčkovú pomazánku 😉