icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenkahrehusova
5. nov 2010

Dnes sme mali granatír.
Na večeru máme vajíčkovú pomazánku 😉

lenkahrehusova
5. nov 2010

@zuzubabo určite skúsim........recepty s ananásom sú skvelé a určite aj tento bude 🙂

kibuk
5. nov 2010
titkovamiriam
5. nov 2010

palacinky-šošovicová 🙂 zo včera

titkovamiriam
5. nov 2010

palacinky rušim budu ,,perky,, 🙂 inšpiroval ma tento recept
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33807 😀 😀 😀

traktor
5. nov 2010

@elina313 a nechces sa prestahovat? 😀 aj tak uz pomalicky varim vo velkych kotloch..tak par krkov naviac sa strati.. 😀 😉 ....u nas dnes kuracia polievka, bryndzove halusky a vecer budu zemiakove placky

vereska
5. nov 2010

rascova polievka (pre mna- kojacu zienku) s vajickom a zemlovka troch kucharok z najnovsieho dobreho jedla...vecer domaca zemlova knedla vo vajicku (mam ju odlozene v mrazaku na rychle vecere), pekny slnecny vikend vsetkym

zuzu13
5. nov 2010

zeleninová polievka, plnená paprika 🙂

iinuska
5. nov 2010

paradajkova polievka, masko na stave so sampionmi s cestovinami, bublanina ku kavicke

egyptanka
5. nov 2010

Hraskova kremova polievka, pangasius na masle so zemiakovou kasou a mrkvickou 🙂

Baby a vy peciete kazdy den??? 😲

kibuk
5. nov 2010

@egyptanka no ako sa to vezme 🙂

traktor
5. nov 2010

@egyptanka ja ano...ak nepeciem musi byt aspon puding...tomu sa uz hovori uchylka 😅 😀

egyptanka
5. nov 2010

@traktor fuuuu tak klobuk dole ... ja nemam k peceniu vztah a to preto, ze nie je pre koho piect ... malu na sladke nechcem naucit a aj tak sladke nema rada a muz co si da mozno tri-styri kusky kolaca tak kvoli tomu piect cely plech sa neoplati.

traktor
5. nov 2010

@egyptanka nas je vela, deti vela vybehaju tak sa potrebuju dobiť aj sladkym 😉 ..a peciem rada..po tolkych rokoch to je uz hracka.. 🙂

zuzulik
5. nov 2010

mnaaam babenky, vy tak fantasticky varite.... 😵 🙂 hned by som sa u niektorej naobedovala 😵

zuzulik
5. nov 2010

@traktor
Ivka mas prekrasne motto... Je to mimo temu,ale je tak pekne,ze ti to musim napisat 😵

traktor
5. nov 2010

@zuzulik 😉 .... a môj dnesny kolacik - mrkvove satocky 🙂 /20 dkg surova mrkva, 30dkg polohruba muka, prasok do peciva ,25dkg tuk/palmarin, hera..ja davam ten lacny tesco/ mrkvu nastruhame a pridame ostatne suroviny.vypracujeme cesto.narezeme na pirohy a plnime slivkovym lekvarom.dame na plecha upecieme, hotove povalame vo vanilke+praskovy cukor- skvele, mrkvu vôbec necitit 🙂

titkovamiriam
5. nov 2010

Ked som bola na materskej som veru piekla kazdy den 🙂 🙂 🙂 🙂 teraz nestíham a kedze mam velmi aktivne deti uz to nestihaju za den,,zožrat,, 😀 😀 😀 😀 😀 dnes som perkovala-receptiky na MMB a na zajtra mam tie udene kuracie stehna,uz som ich uvarila a ked vychladne voda namočím tam fazulu,spravím osuchy a vikend mam v suchu,V nedelu len upeciem plecko 😀 😀 😀

eva7780
5. nov 2010

dnes bola fazulová polievka a pečené buchty 🙂 a zajtra budu holubky 😅

halashica
5. nov 2010

a my pečieme "krumple" 🙂)) k tomu maslo, cibuľka, slaninka, šunka, kyslá kapusta a strašná pohoda 🙂 😝

erikasadek
5. nov 2010

@titkovamiriam ty sikulka;. 😉
ja som dne s a varim znova , pecene kuracie stehna.... zemiaky...
mrkvovy salat..., paradajky mozzarela....; + iceberg salat 😉 .. 🙂

egyptanka
5. nov 2010

ja na zajtra varim bravcove na zelenine s ryzou.

titkovamiriam
5. nov 2010

erika ahoooooj hod niake exoticke jedlo z tvojej novej domoviny 🙂 alebo od tvojho muža 🙂

mukky
5. nov 2010

ahojte,
ja pečiem akurát chlebík a mm robí bryndzové halušky na moju žiadosť 😔

už som Vás dlhsie necítala,nemožem nejak vobec jedávať cez den ani o tom čítať len večer sem tam niečo zjem 😨 😀

ale dnes to snad doženiem a dočítam Vás...

lyongirl
5. nov 2010

ahojte, ja som robila slížikovú polievku z morčacieho krídla a bravč. masko s opečenými zemiakmi a super šalátikom - rajčina, paprika, olivy, čínska kapusta, kto čo chce, nasoliť a dať oliv. olej a balzamico. Bravč. maso som piekla zaliate mliekom, ale predtým som si na plech dala olej, na tom na šporáku opiekla cesnak, na to dala maso, najlepšia je krkovička, ale ja som mala plece, no a osoliť, okoreniť, zaliať mliekom a upiecť...

iinuska
6. nov 2010

polievka zovcera- paradajkova so syrom, pecene rybky a dusene zemiaky, rucolovy salat

katarina.banska
6. nov 2010

lososa na masle so zeleninovou ryzou, k tomu salat s limetkou a na vecer sa chystam robit krevetovy salat 🙂
rybaci den mame dnes 😀

dannynka
6. nov 2010

zeleninova polievka a dukatove buchtičky pre decka, a pre nas parene buchty od vcera 😉

titkovamiriam
6. nov 2010

ahojte tak ja som tie kuracie stehna zagrilovala so zemiakmi a fazuľová s posuchom 🙂

veverina
6. nov 2010

aj my mame rybaci den,rano rybkova natierka s cibulkou a obed kapor na masle a varene zemiaciky + obloha 🙂