Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hojte.Ja vam tak zavidim ze mozete vyvarat.Ja nemam komu.Mala skoro nic neje co neni maso a zemiaky takze o nicom a muz v na turnuse
dnes varim vyslovene pre seba ten akoze vyprazany syr bez smazenia a opekane zemiaky.Pochybujem ze lady vobec ochutna syr tak bude mat aspon brambor
inak rybycky ja mooozem ale zasa iba ja.Polovicka a rovanko mala to do ust nedaju a ani sladke jedla .Len maso a maso a najlepsie s masom obaja
ahojte - u nás dnes cesnačka s opraženým chlebíkom a fašírka so zemiakmi+ uhorka
Dnes sme boli u babky a bola polievka z údených kostí, paprikáš s haluškami na kyslo.
Zajtra bude kelová polievka, knedlo,vepro,zelo a nejaké bravčové na zeleninke s ryžou 🙂
@titkovamiriam my tiež máme radi ryby, ja manželovi robím dvojitú alebo trojitú porciu a naje sa. našťastie ja ryby nekupujem, mm je náruživý rybár.
zajtra plánujem mokré rezne, a možno ešte upečiem kura, alebo niečo také, nemám nápad. A pravdaže veľa ryže, lebo dcérka aj mm by ryžu jedli celý deň
ja mam tiez naookolo rybarov 🙂 no mam radsej morske ryby 🙂
hraskova kremova polievka a palacinky plnene tvarohom a posypane grankom
Ahojte, ja zajtra varím rajčinovú rybaciu polievku a falošnú sviečkovú 🙂
Cez týždeň mám na pláne ešte rizoto 🙂
baby poradte nejake kysnute cesto na slano.....na zajtra oslavenec si rozkazal a mna nič nenapadá :o)
@dannynka klasika ako na buchty, len nedáš cukor ale sol...ja robim cesnakové...vyvalkám, potriem plnkou (zmiešam palmarin s cesnakom a solou, vegetou) zrolujem a krájam ako roládu...upiect...a hotovo...
ale plnku možše robit hocijakú....napr. ako na pizzu.,..zmiešat kečup, kukuricu, sunku, syr...natriet....atd...
áno...krájam to na trojuholníky... / \ /\ dám na plech...potriem olejom zmiešaným s vodou
@dannynka ja robim slimakov z listkoveho cesta ale myslim ze by boli chutne aj z kysnuteho 😕 rozvalkat cesto, natriet syrom napr. bambino a na to uz podla chuti kecup, sunka, salama, spenat, to uz zavisi od toho, komu co chuti. potom este trosku struhany syr/nemusi byt, zrolovat ako roladu, nakrajat na kolieska a tie poukladat na plech a upiect. zvyknem do stredu niektorych dat polku olivy a ked su rozne plnky, tak sa z toho da naaranzovat pekny tanier a je to straaasne fajne 😵
@zuziq dakujem normalne ste ma "nažhavili" už sa na to zajtra teším 😀
a mozno aj toto zbuchnem k tomu
@zuzu13 taketo nieco si myslela však?
polievka s bazanta a kacicka knedla a kapusta 😀
zeleninova polievka, pecene kuracie stehna, ryza, uhorkovy salat
kuraci vyvar, dusene kura na paprike, krupicove halusky 😉
my sme skoro ako kazdy vikend u svokrovcov, takze im robim masko so syrom co som tu uz raz pisala a peciem rychly hrncekovy makovy kolac.. som zvedava ako dopadne, lebo cesto sa mi zdalo dost riedke 😕
ahojte!tak ja polievku netradicne zo včera.Robila som zemiakový šalat,rezne v syrovom cestičku,dokončila som dunajske vlny,napiekla croisanty a z prezretych bananov urobila koktail -mam kuchyne plné zuby pojdem si lahnut k Poirotovi, 😀 😀 😀 😀 všetko mate na MMB teda ak budete chciet 😀 😀 😀 😀
daný ja robim z kysnuteho rohličky,osuchy,tyčinky...
ahojte, u nas dnes bravcova polievka, mäsove platky na leci a zemiaky a babovka
u nas hraskova kremova polievka ,zemiakova kasa + mlete rezne s kyslymi uhorkami ... deti uz mlaskaju o 106 😀 😀 😀 😀
u nás dnes zeleninová polievka,mletý rezen zo syrom,zemiaková kaša a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33976 🙂
@titkovamiriam do croisantov dávaš hrudkovitý alebo jemný tvaroh? vyzerajú výborne,dakedy vyskúšam 🙂 a tie dunajské vlny,no mnam 😵 😵 😵
jemný je lepší no robila som aj z hrudkového a vlny to je paradicka-už som sa na MMb pridala do diskusie o receptoch ,musim spomaliť lebo tie čo tam nemaju ani jeden recept pindaju že tam niekto nahadze 20receptov za den ,no už aj v receptoch sa tam dokažu rozhadať- nechapem.
baby ktorá ste robili tieto keksy otáznik to cesto mám nejaké riedke a lepivé má také byť a stuhne to v chladničke alebo tam mám pridať múku otáznik http://www.mimibazar.sk/recepty.php?id=1

veverina ja milujem ryby-no moji chlapi sa z ryby nenajedia 😅 povedia že to je hladné varenie 😠 😠 😠