icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
4. nov 2010

@kibuk vyzerá to velmi dobre,hned som si to uložila,lem ja budem musieť na plechu urobiť 😅 v tort.forme by bolo mm pod jeden zub 😀 😀

traktor
4. nov 2010

@lenkahrehusova kurca na kapuste - mäsko, knedlik , kapusta-kôprova omacka a knedla-mäsko na leci a knedlik-

lenkahrehusova
4. nov 2010

@zuzubabo môžem ťa poprosiť o recept na to thajské kurča ? 😉 Znie to super 🙂

lenkahrehusova
4. nov 2010

@traktor kurča na kapuste s knedlíkom? Myslíš, také knedlo-vepšo zelo?

traktor
4. nov 2010

@lenkahrehusova kurca alebo stehna- dam grilovacie korenie...do pekaca dam kyslu kapustu a zalejem ju sladkou smotanou, na to dam kurca, prikryjem a dam piect ..pred koncom odkryjem a dopeciem..k tomu knedla 🙂 mnaaam 😉

zuziq
4. nov 2010

@lenkahrehusova falosna svieckova - akekolvek masko v celku alebo na platky povarit s korenovou zeleninou ( nastruhana na jemno). Ja pod masko zvyknem dat trosku slaninky, na tom to trochu oprazit a tak zaliat vodou a pridat zeleninu, bobkovy list, cierne korenie, vegeta. Povarit a ked je masko makke, vybrat ho, zahustit omacku sladkou smotanou a mukou (alebo solamylom) pripadne dochutit podla chuti a paradny obed hotovy 😉 Alebo paradajkova omacka s masom, pripadne plnena paprika.

womenne
4. nov 2010

@kibuk wau to vyzera fajne,len nemam taku misu,mysliš že to možem dat do zapekacej misy?

zuzubabo
4. nov 2010

@lenkahrehusova
to je náš recept č. 1 🙂
1kg prsíčok nakrájaných na malé kúsky a vôbec všetky suroviny nakrájať na drobno
2 mrkvy (my nedávame)
2 cibule
2 papriky
300ml sladkej chilli omáčky
300g ananásu (môže byť aj z konzervy)
4 lyžice sójovej omáčky
4 lyžice oleja
300ml vody

Rozpálime olej, pridáme mäso a sójovú omáčku, chvíľku restujeme. Podlejeme vodou, pridáme cubuľu, mrkvu, papriku, uvaríme do mäkka a na záver pridáme ananás a sladkú chilli omáčku, povaríme 5 minút.

kibuk
4. nov 2010

@womenne jasne že možeš dat 🙂 a babulky je to božskeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂

traktor
4. nov 2010

@kibuk ja mam tri formy 😀 ..bude nam stacit? 😀 😀 ..alebo to dam radsej na plech 😉 ....ja normalne citim tu vônu...asi som hladna ci co...ale tento tyzden to urcite vyskusam 🙂

kibuk
4. nov 2010

@traktor 😀 😀 😀 mne to rozvoniavalo uz z obrazka ale už ani neni moj mužik zjedol naraz velky kus a mne ostalo asi tak ako krajček torty 🙂

zuziq
4. nov 2010

@kibuk a zemiakova kasa by sa k tomu nehodila? vyzera to vyborne 😵

kibuk
4. nov 2010

@zuziq no tak to ti neviem povedat,lebo to zmizlo velmi rychlo 😀 😀 😀 😀

happy8051
4. nov 2010

@elina313 staci naliat jeden puding na druhy... skvely kolacik

berika
5. nov 2010

Dnes máme špagety, zajtra plánujem vyprážený encián s opekanými zemiakmi a brusnicami.

kacka123
5. nov 2010

kapustnicu, kura so slahackou a rezy rafaelo mnam mnam drzte palce kapustnicu robim prvykrat 😕

gumkacik
5. nov 2010

segedinsky gulas dnes a zajtra gulas so srnca 😠

standa82
5. nov 2010

@kacka123 ..aj ja som ju v utorok robila 1x 😀

kibuk
5. nov 2010

tak dnes zrealizujem pirohy z tvarohoveho cesta 🙂

kvojtanikova
5. nov 2010

aj ja mam dnes kapustnicu... vsimli ste si ze v poslednej dobe sa uz viackrat stalo ze nezavisle na sebe vari aspon 5 mamiciek to iste? minule ten ryzovy nakyp - to bole doslova epidemia, to mali hadam v kazdej druhej rodine... teraz kapustnica... este cakam kedy niekto spomenie pecenu kacku, lebo je teraz v akcii v Tescu a my sa veru chystame ju urobit cez vikend🙂

tweetinkapp
5. nov 2010

ahojte zienky
prosim poradte nieco dietne ☹ . manzelovi bolo zle,tak nieco take co zaludok zvladne

kacka123
5. nov 2010

standa82 a vydarila sa? kapustnica asi sa uz nevieme dockat vianoc 🙂 dobre kolac mam v rure mala spi a ja musim zehlit dnes som sa zobudila hyperaktivna dufam, ze ma to rychlo prejde 😅
Zienky tak varte nech sa vam vsetko vydari

standa82
5. nov 2010

@kacka123 ...asi áno, manžel pochválil, sestra tiež.....Takže úspech. No ja som ju varila preto, že na Vianoce nebudem môcť, ak budem kojiť 😒

elina313
5. nov 2010

@kvojtanikova ja o kapustnici snívam už týždeň, stále sa odhodlávam či áno či nie, lebo kojím...

kibuk
5. nov 2010

@elina313 no hm neodporučala by som kapusnicu ked kojiš aby sa ti maly nevihadzal,ja som na tom tiež tak a taaaaaaaaaaak by som si dala ale radsej este pockam

kvojtanikova
5. nov 2010

@elina313 tiez by som s kapustnicou pockala ked kojis, alebo vyskusaj len trosku ale okrem toho jedz uz len overene veci aby si potom vedela z coho bola reakcia keby nejaka bola. niektore deti s tym vobec nemaju problem. moj reval ako tur ked som jedla hocico okrem masloveho chleba, vianocky a sunky. nemohla som ziadne ovocie ani zeleninu.

elina313
5. nov 2010

@kibuk
@kvojtanikova ste zlaté kočky, malý práveže znáša dobre, aj ovocie, dokonca som už jedla aj strukoviny, nie vo veľkom množstve, ale normálnu porciu fazuľovej polievky a všetúčko, bolo O.K., ale je pravda, že dávame SAB, dokonca už som si dala aj čalamádu a ružičkový kel - tiež všetko s mierou a pohoda...jemu nevyhovuje rasca - to ho strašne zdúva chudáčika môjho 😉

kibuk
5. nov 2010

@elina313 no ked ešte možem,ja som tuk tuk nemala problem ani pri jednom ale kyslej kapuste a strukovin som sa vyhybala 🙂)))))) a potravinam ktore naduvali,čokoladu v pohode len minule som nenasla doma mliečnu a dala som si kocočku varovej juj plakal mi dva dni v kuse 😒 ale varovej sa vyhybam ani na kolač nedam 😉

lenkahrehusova
5. nov 2010

Baby,ďakujem za recepty 🙂

@zuziq tak to znie super, určite v nedeľu vyskúšam 🙂