icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janka3a
12. okt 2012

ja by som si uvarila kapustnicu s udenym , klobaskou a vsetkym tym, co tam ma byt...tecu mi sliny, len si na nu spomeniem....ale nemozem :(.

nakup
12. okt 2012

@lienka2 jeden fígel poznám ktorý chuť zmení ak neosoliš vodu kde varíš rezanky neviem, možno si osolila

titkovamiriam
12. okt 2012

cafte !!!! fotecky vcerajsej rybky a dnes knedla s vajcom 🙂

danielaj
12. okt 2012

@luciferova no veru sa mi nečkalo, ale dobre aj tak, lebo mne sa čká 5x za rok a to tak, že čkám doslova celý deń, aj večer s tým zaspávam, že čkám, neviem prečo, už som vskúšala všeličo možné, a čkám stále, 😖 tak to ma teší fakt, že sa ti páčia a že chutili, jasné, sú to variabilné muffiny, môžeš si tam pomeni´t a vždy sú super 🙂
@natal12 ´dakujem pekne, teším sa, no aj mne sa tie kokosové zdajú suchšie, ale ja ich moc nerobím, mm moc neľúbi kokosa a ani deti 🙂

natal12
12. okt 2012

@danielaj ja tie kokosove ani robit nebudem uz a tu formu musim zohnat konecne 🙂

irsina83
12. okt 2012

ahojte, dnes som robila baklazanovu natierku z gilovanej zeleninky a peceneho lososa s bazalkou a limetkovou stavou so zemiakovo-tekvicovym pire a pecenou tekvicou 🙂

irsina83
12. okt 2012

este jedna foto

ukana
12. okt 2012

@irsina83 mnáám, idem najbližšie kupovat lososa 😎

babullka1
12. okt 2012

My dnes pórkovú polievku so šampiónmi a pikantné kuracie soté,hranolky,ryža...

lululka555
12. okt 2012

@irsina83 uzesne to vyzera 😝 ,veru ani my sme dlho nemali lososika,musim aj ja urobit 🙂

fordikford
12. okt 2012

dnes fazulova polievka s cestovinou (stierankou( 🙂 ,špagety

nakup
12. okt 2012

Dnes ešte hrachová polievka s opraženým chlebom a urobili ste mi zopár báb chuť na pečené sthno a ryža s klobáskou, slaninkou a cesnakom

nakup
12. okt 2012

a tu je vysledok

nakup
12. okt 2012

také keďže môj syn zeleninku nemusí ale bol uhorkový šalát alebo zavárané mandarínky na výber

b.bardyova
12. okt 2012

ahojte ja som dnes dala halusky :D uz sme na ne dlho mali chut a mrkvickovu polievocku

fordikford
12. okt 2012

@abriela tento je vyborny moja mama ho stale robila najmä na vianoce normalne citim jeho chut 😝

lienka2
12. okt 2012

@nakup veru osolila 😅 skusim nabuduce bez tej soli varit.. aj ked sme uz s manzelom rozmyslali ci to nebude aj makom, ci ho nemali jemnejsie namlety.. lebo ja kupujem mlety a ten je teda dost nahrubo, ale tak iny som zatial nenasla.. ale vdaka za tip 🙂

lienka2
12. okt 2012

neviem sa rozhodnut co navarim cez vikend.. tak aspon napisem mozno niekoho inspirujem 🙂 rozhodujem sa medzi : vyprazany karfiol so zemiakmi, jablkova zemlovka, bravcove kocky a noky 🙂 polievka je uz uvarena, hovadzia s rezancami 🙂

zuziatko
12. okt 2012

@irsina83 ako si presne robila tú nátierku ?? vyzerá super 😉 😉

luciferova
12. okt 2012

@bodka13 ano robila som ich, takto ich robievala aj moja babka a mama, takze ja som sa potesila staremu receptu. vodu som si dala zohriat a priamo z konvice som ju nalievala, nebola ale uplne horuca. a zalej tak od oka, ale tak aby bol ten spodok hlavne zaliaty a potom sa to upari 🙂 asi to treba len vyskusat, nech ich nemas moc mokre alebo naopak nedorobene...
@natal12 normalne v letaku na tento tyzden bolo, ze je teraz v akcii (od stvrtka) spolu s inymi kadejakymi formami, tak ak ti dosiel letak, malo by to byt aj u vas 😕

abriela
12. okt 2012

@nakup to si naozaj myslis, ze chut rezancov je v tom, ze davame do vody sol? 😨
keby si mala pravdu a dokazala by som spravit take chutne jedalenske rezance s makom.

irsina83
12. okt 2012

@zuziatko upekla som v alobale por,baklazan,petrzlen,mrkvu,cesnak s olivovym olejom a vodou, potom zagrilovala, nechala vychladnut, rozmixovala,pridala 1 trojuholnik taveneho syra, 2 lyzice veta a 2 lyzice kyslej smotany, jeden strucik cesnaku a sol. ina yto bol dnesny experiment ale je to mnam 😵 len daj tej korenovej zeleniny menej a viac baklazanu, bude lepsia 😉

natal12
12. okt 2012

@luciferova unas byva akcia vzdy od pondelka no nic pojdem zajtra kuk do lidla hned zoberiem aj letak . vy ju mate ale my asi nie ☹

lencyca
13. okt 2012

@katarinakmp ahoj,nech sa paci:do hrnca dam za hrst susenych hribov,zalejem vodou,dam 1CLsoli,varim to do zmaknutia hribov,urobim zaprazku,dam do nej vyvarit struhance,dochutim sol,vegeta,petrzlen.vnat,dobru chut 😉

kibuk
13. okt 2012

ahojte vcera zemiaky na kyslo a dnes zemiakove placky 🙂
zajtra bud gyros alebo bravcove na cibuli 🙂

akika722
13. okt 2012

šošovicová polievka zo zemiakmi na kyslo + asi zbucham par zemiakovych placiek

tinka274
13. okt 2012

plnena paprika ...mnam 🙂

gianni
13. okt 2012

dnes hovädzí perkelt v kuchte + ryža a zeleninový šalát

titkovamiriam
13. okt 2012

u nas bude morcacia polievka so slizikmi,dusene masko,cervena kapusta,zemiaky 🙂

lucikatn
13. okt 2012

kelová polievka, pôvodne som chcela robiť teľacie mäsko (išla som po inšpiráciu sem) a nakoniec ste mi narobili také chute s tými zemiakovými plackami že budú tie a mäsko odložím a urobím v týždni 😀