Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
može stuhnut aj v chladničke a ked tak pridaj muku potom-inak ja som na na MB vymazala nebudem nikomu dokazovat ci su to moje recepty sa na to možem vy,,,, 😠 😀
@titkovamiriam to važne?????? hmm 😒
@titkovamiriam 😖 ..a ja by som nevymazala, nech si myslia co chcu, a nech ich aj trepne od jedu o zem, ze varis take dobroty, na ktore oni nemaju.. 😉 😝 .... 😅 ja som rada , ked vidim daky super recept...a nie este aby som do toho kafrala..
Ahojte 🙂
Už dlhší čas sem chodím na inšpirácie, dokonca keď mám čas prechádzam si tému od začiatku a ukladám recepty 🙂
@titkovamiriam chcela by som ťa poprosiť, môžeš dať link na MMB s tvojimi receptami? tvoje recepty ma vždy zaujali a zatiaľ som naň nenarazila 😅
kočky ďakujem za nápady čo variť
🙂
@titkovamiriam ešte som zabudla, kašli na blbých ľudí, vždy sa nejakí nájdu, bude to len čistá závisť 😉
vesi pozde už tam nemám ani jeden,ked som tam nemala fotky tak že kde som to skopirovala-sa mozem na to vykaslat aby niekto asi zakomplexovany sa tam odbavoval.Jednej som tam sedela v zuboch uz od prvých receptov....ušetrím si aspon čas-ved to bolo kopec casu poprepisovat,fotky upraviť aby sa tam zmestili...Mrzí ma ža na maggi sa neda hladat podla mena tam mam najviac receptov... 🙂
@titkovamiriam nemala si to mazať,to je problem tých čo sa im to nepáčilo,že nemajú žiadne,ja som k tebe chodila na inšpiráciu a teraz 😔
máš niekde inde tie recepty?dnes som si chcela prepísať do zošita tie dunajské vlny a croisanty 😵 včera sa mi nechcelo 😀
čaute!
evi tie vlny a croasanty inde nemam-no vlny tam uz su je to jednoduche svetle cesto nan tmave zatlacit visne aby vznikli vlny-krem cokolada 😀
a croisanty
300g hladkej muky,300g polohrubej,250g tvarohu,150g masla,2-3žltky,mlieko,cukor,kvasnice-vajce na potretie-vykysnut,vyvalat aj 3-5krat zlozit ,vyvalat a spravit rožteky,potriet vajcom 🙂
a neboj ja sa tam za cas vratim no budem robit recepty ake tam este niesu a musim sa naucit si cez foto dat meno alebo znacku.Ja neriesim že niekto si požičiava moje fotky-no už si ich označkujem.Vela bab mi pisalo že som mala na tie provokaterky vykaslat no mne sa zda ze zopar okukovateliek tam zozralo vsetku mudrost...-tak som sa vytocila a vymazala si to.
A dnes po praci spravim granatír masa mam po vikende hore krkom a fazulova este zazrakom ostala 😀
a este keby som fotky varenia mohla mat tu tak to by bolo idealnejsie boli by pre vas aj s postupom,no to sa neda.Najviac ma mrzel ten syrový chleba 😀 😀 😀 tan mal tolko ohlasov 😀 😀 😀 jedine takto v teme no to straca prehlad.Uz inak rozmyslam že si spravím niaku stranku-keby bolo viac casu. 😠 😠 chyba mi tak denne 6 hodin aby som mohla robit co ma baví 😀 😀 😀
@titkovamiriam no pozeram ale tam nemas vobec receptik 😒 a mam jednoduchy program na upravu fotiek a su tam aj pismenka ktorymi napises na foto meno chces?ale ked tak az ku veceru ked pride polovicka domov 🙂
@titkovamiriam alebo si spravit na estranky alebo svoj bloog 🙂
@titkovamiriam ja by som to tiez koli nejakym kravam mevymazala, teraz si mozu mysliet, ze mali pravdu 😝 😝 😝 blbane 😝 😝 😝
minule tu bol velmi dobry receptik na marlenku, ale nechce sa mi ho hladat, nehodite ho sem??
dnes sme dostali od jedneho uja horara srnku, tak by som tiez nejake dobre receptiky prosila,,,,,,mame panenku, stehno a odrezky na gulasik,,,,,
kobuk dik ja doma mam programi no este som si takto foto neupravovala.ja som robila tuto marlenku podla :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463 len som na vrch dala este posekane orechy,je to piplacka no vysledok suprový.
martinka ja som si pisala už aj s adminom,neboj budem pokačovať 😀 a sem určite tak zatial budem tu...inak oni sa asi do mna pustili že som jedina zareagovala opačne 😀 😀 😀 😀 lebo mne to tam pride prehladne a kazdy tam dava recept pre ostatnych ked ho nechcem ho ognorujem ked sa podari pochvalim ale sustavne nieco kritizovat....to už bolo na mna moc.
@titkovamiriam no presne to je ten recept, a to cesto nie je take ako tie medove platy, vies co myslim? lebo ja som raz robila marlenku/ teda bolo to tam tak napisane/, a ked som to upiekla, tak to chutilo ako medovy zakusok 😠 , ale toto vyzera ako ozajstna a tu zboznujem, len keby to nebolo v obchode take drahe 😝 😝
@titkovamiriam obrovská škoda... Mala som tvoje recepty odložené - teda linky na ne...a teraz nič, nemám ich 😢
Samozrejme, je to tvoje rozhodnutie... len tie recepty boli fakt super a budú mi chýbať... Ale tak dúfam, že sa ešte niekde objavia, možno na lepšej stránke a medzi normálnymi kuchárkami, nie kibickami 😀
claudica neplač 🙂 určite budu ja sa vratim s receptami na mmb,no už nie s tými čo som tam mala.Mám kopec iných len ich musim spravit a nafotit 🙂 🙂
@titkovamiriam super, budem sa tešiť... 😵 😵 😵
😀 😀 😀 do slintania 😀 😀 😀 -super pozdrav k receptikom
kto mi poradí recept na jablkovú žemľovku na vrchu so snehom?? Chcem dnes skúsiť prvý krát tak budem vďačná za receptík 🙂
@titkovamiriam pre pána jána toto čo sú už za ľudia, že im aj recepty prekážajú.... no je mi zle 😒 , to je už aká závisť či čo...
Toto kam speje takýto hnusný svet, každý sa len háda....a ešte aj za recepty....je mi ľúto, že Tvoja snaha vyšla nazmar.
A je mi aj do plaču z toho aké ženy vieme byť...mrzí ma, do akého sveta rastú naše deti...že sa ľudia prestali tešiť, zo šťastia druhých, že nedoprajú a sú záškodní, len ako ohovoriť, zle spraviť a nevidieť si ďalej od vlastného taniera ☹ 😢 ....je to hrozná škoda
Ale, ale vidim, ze Miriam tu urobila z toho uplnu dramu. Len jej niekto vytkol, ze dala okopirovane fotky k svojim receptom, nikto jej nekazal mazat recepty. Urcite stacilo odstranit v klude len tie fotky. Miriam, ved ti nikto nenapisal, aby si to vsetko vymazala, ty si to urobila sama od seba.
ahojte 🙂
my dnes polievočku rajčinovu-kapustu 🙂 😉 druhe zo vcera bravcový perkelt s cestovinou,a ako dezert dunajske vlny po nasom 😉 a slane pecivo este od vcera 🙂
@titkovamiriam nemam slov na tie dotyčne 😝 😝 😝 😝 akšli na ne 😉
@s_i_s_a ja robím len takto: vianočku namočím v mlieku a primiešam žĺtky. Vymastím si pekáčik, dám vrstvu vianočky, potom tvaroh a na to nastrúhané jablká a zase vrstva vianočky. Poukladám plátky masla, dám piecť a nakoniec dám sneh. Toto je pre nás mňam 😝 dobrú chuť
ja sa chystám na krémovú cesnačku a sladké palacinky plnené všeličím 🙂
@titkovamiriam to je škoda, ale chápem ťa 😉 vlastne ťa obdivujem, že tak super vyváraš a ešte chodíš aj do roboty.. ja varím už menej odkedy robím, večer padám KO do postele a to mám len dve deti 😀 ale je pravda, že občas ma chytí taká chuť variť, že hľadám inšpirácie tu a ukladám recepty ako divá 😀 budem sa tešiť, ak ich začneš niekde ukladať, samozrejme aj ostatné kočky dávajú skvelé recepty, postupne vás čítam a ukladám 😀 😀
@titkovamiriam hiiiiiiiii uz nenajdem receptiky? si dva tyzdne uz kupujem zosit, ze si nieco poopisujem.... a do kelu 😕
kasli na ne, zaavidia.

Nuz ja som mala akurat taku kyslu kapustovu polievku s bielou fazulou. U nas sa to vobec nerobievalo.. objavila som to az v dospelosti. Mnam.