Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Urcite to znechuti, ale na druhu stranuto mohla byt aj dobre mienena rada, lebo tiez uz som zazila taku situaciu, ze ked som blogovala o knizkach a dala fotku, ktoru som nasla na nete, napisala mi autorka fotky, ze to okamzite mam odstranit, pretoze fotografia je jej;aj bola. A mala pravdu. Vtedy ma to sice nastvalo, ale ked sa nad tym zamyslim, ak by to mne niekto urobil s mojou fotkou; aj ked mne sa to nemoze stat 😝 ; tiez by som zakrocila. 😖 Ja som to na mb citala a fakt sa mi nezdalo, ze by sa Miriam musela az takto znechutit a urazit. Zmazem foto a recept necham a vsetci su spokojni. 🙂
@s_i_s_a kuk nasa oblubena a hlavne jednoducha http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30877&use...
žienky čo poviete na toto????? 😀 😀 😀 zaujimave heh http://prostri.kuchyne.cz/recepty/krabicovy-per...
ja robim zemlovku bud z riokov no uz aj z vianocky som robila,rožky struhane jablka,hrozienka,moze a nemusi byt tvaroh a zasa rozky,poliat smotanou zo zltkami a z bielok s cukrom spravit sneh. 😀
kibuk ten recpt na perník je dobry až nato ze mi tam chyba med a neviem si to predstavit robit v krabici od mlieka 😅
a reakcia na slavku 😅 😅 😅 😅 neviem co riešiš z 240 receptov som mala ,,pozicaných,, 8 fotiek a to len preto ze som fotky nemala a recepty boli fajne,ja si recept bez fotky malokedy všimnem jedine ked konkretne nieco hladam.A ja vobec neriešim ak si niekto vezme moje fotky,ktore mam na viacerích strankach a potom ich najdem uplne inde.ked som fotky nemala tak to niekto bral akože odkial som recepta kopirovala.tak som to vymazala cele ,fotky si oznackujem a budem nahadzovať ďalej.
Ako chces. Si tu mohla babam aspon dat link k tym ostatnym strankam kde mas recepty, ked vidis, ze maju o recepty zaujem. Ved je to jedno ci im das link na mb alebo na tie ostatne stranky, nie. Nedas sem tie linky?
preco ????linky maju no na maggi,ci kucharke sa neda hladat podla mena iba podla slov receptov 🙂 a davat linky na vsetky recepty ved by to tu bolo kuca paca 🙂 a na mb sa mi pači akú formu recepty maju
A ten syrovy chlieb mas na ktorej stranke? Aspon ten link daj, ja ho chcem vyskusat. 🙂
ten som recesie dala len na mb si sa na mna niak upla 😀 😀 😀
Som sa zapojila do debaty, prepac 🤐 Si si to asi zle vysvetlila. Nebudem obtazovat teda 😒
@titkovamiriam mirka ty máš užasne receptíky si šikulka 😉 kopec ich mám od teba pozapisované 😉
slavka kludne mozes ak to bude o vareni kedykolvek 😀 😀 😀
elise dik syn mi ukazal ako si dat meno do fotky ufrngol mi a mne to nejde vrrr no co uz som stara paka
babulky poradte mam štyri kuracie štvrte na aky sposob? rezne nechceeeeeem a nič ma nenapada 😅 😅 a ked tak to iste dookola dakujeeeeeem
hm...upiect ako kacicu na cernom pive... na kapuste a slaninke.... alebo paprikas 😅
kibuk mna napadne jordanske podla pana durdika-posapat skoricou,nakrajat na ne zemiaky,cesnak,poliat kecupom a upiect-hlavne aby to bola skorica nie skoricovy cukor.
a ked ine tak osolit,dat na pekač bud leco alebo mrazenu zeleninu,zemiačky-pekne na jednom plechu vsetko....
@titkovamiriam mirka mnnám 😉
@titkovamiriam po jordansky robievame kuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30878&use... ale som myslela niečo ine 😅
dakujeeeeeeeeem 🙂
Ahojte kočky,
prosím Vás máte niekto dobrý recept na tortičku pre moju princeznú ? V piatok bude mať 9 rokov.
Inak rozmýšlala som nad tou palacinkovou s mascarpone, máte niekto recept na túto ....ale potešia ma aj iné.
Ďakujem ste pokladíky
alebo vykostene maso na oncle bens/robim ananasove aj broskinove/ to deckam nestacia ani dve kila masa zjedia aj bez ryže 😲 😀
ahojte,
dnes varil manžel,zemiakovu kašu,jaternice pečené v rúre a kyslu kapusticku k tomu,ja teraz pečiem šunkovo syrové slimáky...

@slavkaslovacka veď ona ani nepovedala, že jej to niekto kázal. To by sme už dobre vypadali, keby jej to niekto mal "kázať". Miriam mala skvelé recepty a je to škoda, že tam nie sú. Touto cestou ďakujeme všetkým, ktorým robí dobre, keď niekoho dokážu znechutiť. Ja sa jej vôbec nečudujem.... tiež by som sa na to vykašľala.