icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

claudica
8. nov 2010

@slavkaslovacka veď ona ani nepovedala, že jej to niekto kázal. To by sme už dobre vypadali, keby jej to niekto mal "kázať". Miriam mala skvelé recepty a je to škoda, že tam nie sú. Touto cestou ďakujeme všetkým, ktorým robí dobre, keď niekoho dokážu znechutiť. Ja sa jej vôbec nečudujem.... tiež by som sa na to vykašľala.

slavkaslovacka
8. nov 2010

Urcite to znechuti, ale na druhu stranuto mohla byt aj dobre mienena rada, lebo tiez uz som zazila taku situaciu, ze ked som blogovala o knizkach a dala fotku, ktoru som nasla na nete, napisala mi autorka fotky, ze to okamzite mam odstranit, pretoze fotografia je jej;aj bola. A mala pravdu. Vtedy ma to sice nastvalo, ale ked sa nad tym zamyslim, ak by to mne niekto urobil s mojou fotkou; aj ked mne sa to nemoze stat 😝 ; tiez by som zakrocila. 😖 Ja som to na mb citala a fakt sa mi nezdalo, ze by sa Miriam musela az takto znechutit a urazit. Zmazem foto a recept necham a vsetci su spokojni. 🙂

kibuk
8. nov 2010

@s_i_s_a kuk nasa oblubena a hlavne jednoducha http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30877&use...

kibuk
8. nov 2010

žienky čo poviete na toto????? 😀 😀 😀 zaujimave heh http://prostri.kuchyne.cz/recepty/krabicovy-per...

titkovamiriam
8. nov 2010

ja robim zemlovku bud z riokov no uz aj z vianocky som robila,rožky struhane jablka,hrozienka,moze a nemusi byt tvaroh a zasa rozky,poliat smotanou zo zltkami a z bielok s cukrom spravit sneh. 😀

titkovamiriam
8. nov 2010

kibuk ten recpt na perník je dobry až nato ze mi tam chyba med a neviem si to predstavit robit v krabici od mlieka 😅

a reakcia na slavku 😅 😅 😅 😅 neviem co riešiš z 240 receptov som mala ,,pozicaných,, 8 fotiek a to len preto ze som fotky nemala a recepty boli fajne,ja si recept bez fotky malokedy všimnem jedine ked konkretne nieco hladam.A ja vobec neriešim ak si niekto vezme moje fotky,ktore mam na viacerích strankach a potom ich najdem uplne inde.ked som fotky nemala tak to niekto bral akože odkial som recepta kopirovala.tak som to vymazala cele ,fotky si oznackujem a budem nahadzovať ďalej.

slavkaslovacka
8. nov 2010

Ako chces. Si tu mohla babam aspon dat link k tym ostatnym strankam kde mas recepty, ked vidis, ze maju o recepty zaujem. Ved je to jedno ci im das link na mb alebo na tie ostatne stranky, nie. Nedas sem tie linky?

titkovamiriam
8. nov 2010

preco ????linky maju no na maggi,ci kucharke sa neda hladat podla mena iba podla slov receptov 🙂 a davat linky na vsetky recepty ved by to tu bolo kuca paca 🙂 a na mb sa mi pači akú formu recepty maju

slavkaslovacka
8. nov 2010

A ten syrovy chlieb mas na ktorej stranke? Aspon ten link daj, ja ho chcem vyskusat. 🙂

titkovamiriam
8. nov 2010

ten som recesie dala len na mb si sa na mna niak upla 😀 😀 😀

slavkaslovacka
8. nov 2010

Som sa zapojila do debaty, prepac 🤐 Si si to asi zle vysvetlila. Nebudem obtazovat teda 😒

elise
8. nov 2010

@titkovamiriam mirka ty máš užasne receptíky si šikulka 😉 kopec ich mám od teba pozapisované 😉

titkovamiriam
8. nov 2010

slavka kludne mozes ak to bude o vareni kedykolvek 😀 😀 😀
elise dik syn mi ukazal ako si dat meno do fotky ufrngol mi a mne to nejde vrrr no co uz som stara paka

kibuk
8. nov 2010

babulky poradte mam štyri kuracie štvrte na aky sposob? rezne nechceeeeeem a nič ma nenapada 😅 😅 a ked tak to iste dookola dakujeeeeeem

zajo79
8. nov 2010

hm...upiect ako kacicu na cernom pive... na kapuste a slaninke.... alebo paprikas 😅

titkovamiriam
8. nov 2010

kibuk mna napadne jordanske podla pana durdika-posapat skoricou,nakrajat na ne zemiaky,cesnak,poliat kecupom a upiect-hlavne aby to bola skorica nie skoricovy cukor.
a ked ine tak osolit,dat na pekač bud leco alebo mrazenu zeleninu,zemiačky-pekne na jednom plechu vsetko....

elise
8. nov 2010

@kibuk namarinuj med cesnak limetka a do truby 😉

titkovamiriam
8. nov 2010

pre slavku 🙂

elise
8. nov 2010

@titkovamiriam mirka mnnám 😉

titkovamiriam
8. nov 2010

a kibuk teraz nevie ako 😀 😀 😀 😀
tie prsia su na rasci a stehienko na kari 🙂

kibuk
8. nov 2010

@titkovamiriam po jordansky robievame kuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30878&use... ale som myslela niečo ine 😅

kibuk
8. nov 2010

dakujeeeeeeeeem 🙂

elina313
8. nov 2010

Ahojte kočky,

prosím Vás máte niekto dobrý recept na tortičku pre moju princeznú ? V piatok bude mať 9 rokov.
Inak rozmýšlala som nad tou palacinkovou s mascarpone, máte niekto recept na túto ....ale potešia ma aj iné.

Ďakujem ste pokladíky

monkula
8. nov 2010

@kibuk toto varievam aj ja.. Ale len vtedy, keď Mm nie je doma, a je u mňa sestra, to sa nevieme dojesť, ale robievam len z kuracích pŕs, stehnám veľa nedáme 😀 😀 😀

kibuk
8. nov 2010

@monkula hm a toto je jedlo mojho muzaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂

monkula
8. nov 2010

@kibuk Môj veľmi takéto jedla nemusí.. Ale má rád kuracie prsia s jablkami a kuracie prsia s pórom a marhuľami 🙂

titkovamiriam
8. nov 2010

alebo vykostene maso na oncle bens/robim ananasove aj broskinove/ to deckam nestacia ani dve kila masa zjedia aj bez ryže 😲 😀

mukky
8. nov 2010

ahojte,
dnes varil manžel,zemiakovu kašu,jaternice pečené v rúre a kyslu kapusticku k tomu,ja teraz pečiem šunkovo syrové slimáky...

bzuco
8. nov 2010

@mukky
juuuj, jaternice a kapusta - to milujem 😵 😵 😵 😵 😵
už budeme mať čoskoro vykysnutú kapustu, tak hned ako to bude možné, urobím jaternice...lebo surovú mám rada len našu domácu