icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikita308
19. okt 2012

@lencyca Aj Barbora "žere", u nás to trvá už asi rok, ona sladkosti ani veľmi nie, len domácu váru... takže od radosti neviem čo každý deň variť, preto chodím sem na inšpiráciu... 😉

mysiatkoo
19. okt 2012

@luciok vsetko naj 😉

mysiatkoo
19. okt 2012

@lencyca co vsetko je v tej harmonike? su to rozkrajane velke zemiaky alebo to je ina finta?

witchery
19. okt 2012

Tekvicovy privarok so zemiakmi... 🙂 drahy nechcel fasirku k tomu... 😕

lencyca
19. okt 2012

@mysiatkoo ano su to nakrojene vacsie zemiaky,plnene platkami slaniny,cibule,klobasy 😉

irsina83
19. okt 2012

baby vcera som mala navstevu, kamosov z vychodu a tak som uvarila drzkovu a azeleninovu gulasovu polivku, indicke curry s ryzou a pre deti kuracie s tarhonou a kedze velmi kazdemu chutilo tak nic moc neostalo a tak na veceru a zajtra robim rizoto kuracie a mam chut s kompotikom marhulkovym a visnovym 😵

luciok
19. okt 2012

@lencyca ďakujem 😉

luciok
19. okt 2012

@mysiatkoo Vďaka za prianie

luciok
19. okt 2012

@lencyca Zemiaková harmonika vyzerá super, prezradíš ako na to?

luciok
19. okt 2012

@irsina83 Hm višňový kompót by som si dala len tak samý 😝

luciaq
19. okt 2012

penne s paradajkovo-masovou omackou

danielaj
19. okt 2012

@mysiatkoo mňám, to čo tu dávaš, 😀 😀 dráždiš ma s tým, dala by som si 😉 perfektná 🙂
@luciok všetko najlepše k narodkám a na papagájovi nemáš čo pokaziť 😉
@maba ďakujem pekne 😉
@nikita308 ďakujem pekne 🙂
@lencyca ďakujem Leni, no len tak doma budeme v nedeĺu, zajtra ideme smer Zoo Bojnice 😉 a ty ma nedráždi s tou zemiakovou harmonikou, musím ju už aj ja urobiť 🙂

danielaj
19. okt 2012

baby ja som práve dopiekla zákusky na tú moju oslavu, urobila som tie ospevované Rezy Vtáčie mlieko a nescafé rezy s gaštanovou plnkou, tie som si vymyslela 😀 , foto až zajtra, lebo sa chladia 🙂

luciok
19. okt 2012

@danielaj Mala si pravdu, nie je na ňom čo pokaziť, podaril sa pekne aj chutne. 😉

joannas
19. okt 2012

@danielaj všetko najlepšie k narodeninam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nakup
19. okt 2012

@luciok všetko najlepšie veľa rodinnej pohody 🙂

nakup
19. okt 2012

@danielaj všetko najlepšie a veľa rodinnej pohody

zuul
19. okt 2012

@danielaj aj ja sa pripajam vsetko najlepsie, nech si stastna, zdrava a lubena. 😀

zuul
19. okt 2012

babizne, pocujte co jedavate na ranajky? nieco mnam, ine hladam.
dakujem za inspiracie.

babush
19. okt 2012

tak dnes to bolo rizoto s kuracim maskom a neskor sme sa dopchali gulasom (asi posledny tuto sezonu)

zuul
19. okt 2012

my dnes kelova polievka s parkom, cestovinky s pangasiom mrkvou a hraskom, na veceru bola natierka tuniakova na chlebiku.
zajtra kelova a rizotko s cviklickou.
v nedelu polievka ? a bravcova panenka v listkovom cesticku so zemiackami

luciok
19. okt 2012

@nakup Ďakujeeem

zuul
19. okt 2012

@bellada prosim ta to si robila pecenu hokaido tekvicu? das receptik? dakujem.

rainee
19. okt 2012

caute baby, nemate prosim niekto recept na zraloka? nieco na styl stake, zapeceny a pod. urcite to nechcem vysmazat a chcem nieco netradicne ale nenarocne, dakujem 😉

miruska73
19. okt 2012

@lencyca jooooooooooooooooj harmoniku mi veeeeeeeeelmi lubime.....

mimi21mimi
19. okt 2012

Kukuricnu polentu a zeleninovu omacku, paradna mnamka, len vsetci doma sa mi na to vybodli.

sharmana
19. okt 2012

včera bravčové karé na štave s ryžou
dnes vyprážaný karfiol, zemiaková kaša, smotanový dressing a cukinová omáčka

a2303
19. okt 2012

Dnes kurací perkelt s cestovinkami, zajtra paradajková polievka, granadír so slaninkou, zavárané uhorky.
Pekný večer 😵

natal12
19. okt 2012

zemiakový prívarok s fašírkou alebo volským okom 🙂 a kto chcel aj chlebik ..

bellada
19. okt 2012

@zuul ano teraz som robila hokajdo, ale da sa aj maslova tekvica urobit aj klasika velka oranzova...
v podstate je to uplne jednoduche, nareze sa na rovnomerne kusky, primerane poleje olejom (pouzivam olivovy) trosku cerstvo namleteho korenia a tymian, cerstvy najlepsie ale aj suseny v pohode, ja som ju nesolila, lebo vo viacerych receptoch som to nasla bez soli, neviem preco, asi ze pusti stavu....moze sa dosolit hotova, ale mne to ani nechybalo