Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
jaternice zjeme aj kúpené (ale jasné, ak sú domáce, sú fajnovejšie) - teda ja a MM, deťom to nedávam....ale kapustu len domácu
ale na varenie - napr. segedín - zjeme aj kúpenú, ale nie je to to pravé orechové...no rozmaznaní sme 😝 😀 😀 😀 😀 😀
A neskutočne sa teším na prvé halušky s kapustou - samozrejme domácou...juuuj, neviem sa dočkať... a aj deti to zbožňujú
dajte nieco rychle co je za 30 minut hotove a bez masa ... dakujeeeem
@bzuco 😀 ja som rada že som aspon dnes niečo zjedla 😀,lebo nejak prevláda nechutenstvo..ale ked mm spravil aj kašu som nejak neodolala 😀
tak to bolo napísané ze akokeby si robila aj jaternicky 😅 ...to nie je rozmaznanosť 😀 a vieš co,neviem či máte obchod fresch/bývalá bala/ ale tam napodiv mm objavil naozaj dobru kapustu volá sa DELIKATESA,naozaj je chutovo velmi dobrá..
@egyptanka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=958 my lubime aj toto. teda okrem muza.. ale on je fajnovy, by len maso jedol. a ta davka co tam je..tak to je pre dve male deti a pre mna. a to nejem ziadne velke porcie. cize urcite raz tolko.
http://www.ceskatelevize.cz/program/kucharskapo... a zajtra sa chystam na toto...
samozrejme nie pre deti 😉
dnes bude šošovicový prívarok s klobáskou 🙂
Ahojte-domáci chlebík mnam mnam ja peciem len cez vikend 🙂 nestiham .Dnes budem robiť hraskovu polievku s knedličkami a navnadili ste ma na kuracinu tak som si z mrazaku vybrala maso a vecer spravím na oharkach a smotane s haluškami. 🙂
dnes robim kapustovu polievku s parkom a idem piect slimakov z listkoveho cesta so sunkou,syrom a co ja viem cim este, nieco ako robila mukky 😉
@titkovamiriam a mas na chlebik domacu pekaren alebo ho pecies v rure? 😕
ja by som niekedy chcela vyskusat domaci chlebik, ale neviem ci sa mi v trube tak dobre upecie...
zuzi ja nemam pekarnicku ja peciem v rure-elektrickej 🙂 ani parny hrniec -parim v klasika hrnci a paračiku.Už by som tie spotrebice nemala kam davat. 😲 😲
@titkovamiriam jej super, tak to musim skusit 😉 inak to masko na uhorkach robievam aj ja, niekedy aj bez smotany, je to parada.. a este mame strasne radi omacku z kyslych uhoriek , to je taaka dobrota,mnam
ja tiez robievam masko na uhorkach a najradsej hovadzinku a tiez tam davam aj smotanu 😉
teraz sa chystam robit kuracie prsia na ananase s ryzou,len musim vymysliet nejaky receptik 😕
Včera mm doniesol nádherného kapra, svokra doniesla majonézový šalát, tak budeme mať vianoce, vyprážený kapor so šalátom. Zajtra sa chystám spraviť špenát. Dcérka miluje zelené jedlá ako špenát, štiavel, brokolica.
Ahojte, u nás bude dnes kapustnica - žeby tiež Vianoce??? 😀 a urobím k tomu posúch...no bude to dosť sýte 😝
A určite vyskúšam zajtra alebo pozajtra tie špenátové halušky, to by malo chutiť všetkým....ďakujem za inšpiráciu... 😉
svieckovaaa
u nas toto z kuracinky 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34057&use...
@titkovamiriam
@zajo79 som sa uz pýtala tit ale este skusim lebo som nedostala odpoved 😀
mohla by som pouzit na sviečkovu omácku aj tu mrazenu zeleninu "pod svieckovu " co predávaju v obchode?Alebo ste este neskusili...dakujem 😎
v pohode. ale cerstve je cerstve. raz som inu nemala a nechcelo sa mi ist do obchodu a dalo sa.
mukky prepááááč 😅 jasne že možes,ja mam tak aj zamrazenu zeleninu v mrazaku-radsej varim z cerstvej no keby nieco tak mam po ruke 😀 😀 😀 a dokonca si mrkvu s petržlenom a zelerom zavaram.

@titkovamiriam som Ti neviem či nezabudla podakovať za receptík na svieckovu,teda napísala som že este sa vrátim len som nemala čas.. 😔
a rada by som sa Ta opýtala ci by som mohla na nu pouzit aj taku mrazenu zmes co predávaju že "pod svieckovu omáčku"nakrajanu mrkvu na kocky..atd. 😕