icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzik1983
23. okt 2012

@womankc
@nakup
dakujem babule, lebo mam asi 3 pohare namletych orechov a bojim sa aby mi nejako nepotuchli.tak zajtra ich dam do sackov a sup do mrazaka. 😉

megika1
23. okt 2012

@nailinka1 že vraj koláčik.....veď to je krásna,lákavá sviatočná TORTA :o) mňam,glg

megika1
23. okt 2012

zajtra bude kapustová s klobáskou a zemiaková baba 🙂 už keď bude rozohriatá rúra,snáď aj chlebík 😎

nikita308
23. okt 2012

Baby ďakujem za tipy na zákusok... 🙂

lussy23
23. okt 2012

Nemáte prosím recept na marlenku?

abriela
23. okt 2012

@lussy23 http://tortyodmamy.sme.sk/zakusky/marlenka-bez-... 7
moja oblubena (aj v marcipankach 😉 ),ale aj tu diskutovana. Niekto radsej valka ako natiera maslove cesto.

lunana
23. okt 2012

Máte niekto osvedčený recept na guacamole? Mám doma avokádo a rada by som ho vyskúšala 😉

ifkael
23. okt 2012

@lunana makke avokado, cesnak, sol, citr.stava, nakrajana rajcina, niekedy aj paprika... Mnozstva si upravujem podla chuti

misi31
23. okt 2012

@nailinka1 mozem poprosit receptik? 🙂

danielaj
24. okt 2012

@miruska73 my máme radi, len tka opečené a oleji, ja si ich celé umyjem, osolím, potriem cesnakom, posypem grilovacím korením, dám na trošku olej an panvici a pod pokrievkou udusím, nevyzerajú vábne, ale je to veľmi dobré s chlebíkom 😉

danielaj
24. okt 2012

dnes dojeme zeleninovú polievku s haluškami a idem piecť šťuku + zemiaková kaša s bylinkami, včera sme robili poriadky v záhrade, naoberali sme vonku vedro paprík, baraních rohov, feferóniek, tak idem robi´t paprikovú pastu do pohárikov, urobím aj pikant aj sladkú 😉 a chcela by som ešte upiecť naše obľúbené chorvátske pečivo alebo žemličky, dúfam, že mi zostane čas 😒

lululka555
24. okt 2012

ahojte , ja dnes polievku nevarim,este mame zo vcera kyslu fazulu a idem dnes robit parene buchty plnene slivkovym lekvarom 🙂

marcelasandrika
24. okt 2012

fazulovu s udenim meskom,hrubšie sližiky a kur rezne v cestičku s ryžou.

majuskacechova
24. okt 2012

hrachova polievka so slaninkou a mam dost papriky a paradajok tak spravim leco 🙂

levandullka
24. okt 2012

U nas dnes hovadzia polievka a tekvicova omacka (moja prva) s knedlou a hovädzim maskom 🙂

womankc
24. okt 2012

@lunana ja mám recept z českého Alberta, zajtra ti pridám recept je tam tuším ešte jeden recept z avokáda a aj to vyzerá super

womankc
24. okt 2012

ja som včera robila cícerovú polievku s údeným rebierkom a udusila som ryžu čistú , dnes dorobím dusené morčacie krídla so zelenou strukovou fazuľkou a idem urobiť chorvátske rožky, včera som sa venovala mm a nestihla som, ale doštrikovala som ešte tretí vejárový šálik pre dcéru staršiu a tak ma ráno vystískala , no a malá zahlásila, že aj ona taký chce , tak dnes štvrtý začnem hehe 😀

babulka1978
24. okt 2012

@zuzik1983 Ja mrazím aj celé, aj mleté, dokonca moja mamina uz aj zavarala, a vydrzalo vsetko 🙂

raszuz
24. okt 2012

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, bravčové stehno na prírodno s cesnakom a slovenská ryža

babulka1978
24. okt 2012

po vcerajsom mega uspechu hokaido polievocky a mojom oznameni, ze cez vikend sa vo "velkom" chystam na chorvatske rozteky z kysnuteho cesta mi ta hrdost splasla.....MM chce strasne tie rozteky orechove....tak prosim poradte nejaku dobru orechovu plnku do tych roztekov 🙂

womankc
24. okt 2012

@babulka1978 ja keď robím sladké ulitky z kys. cesta , tak dám len roztopené maslo na to posypem orechy mleté , posukrujem , môžeš aj trošku granka /kakaa/ a škorice dať a zatočiť

womankc
24. okt 2012

@babulka1978 a našla som ešte tento recept, tak môžeš použiť aj takúto http://varecha.pravda.sk/recepty/orechova-plnka...

tinuskaha
24. okt 2012

dnes tvarohove rezance s kyslou smotanou polievka zo vcera porova a mam vela jablk tak este jablkovu zemlovku s pudingom a na vrch sneh s bielkov 😉

riana12
24. okt 2012

ahojte, dnes ma kolega narodky, priniesol nam do prace madlovy kolacik z Ikey... mate niektora recept? 🙂

mita9
24. okt 2012

@riana12 ja som dlho hladala na nete ten recept, ale bezuspesne..kedze ten kolacik je bezlepkovy ☹

riana12
24. okt 2012
denisenko
24. okt 2012

my máme dnes rascovú polievočku s vajíčkom a tarhoňa so sójovým mäskom...a pre veľkáča palacinky...a pre maličkého mliečna ryža s jablkom zo včera.....dobrú chuť

s1m.one
24. okt 2012

Detsky borsc a ovsene placky

veve39
24. okt 2012

@babulka1978 prosim ta ako si robila hokaido polievku ? tiez uz na mna caka na balkone, robila som ju 1.x cca pred rokom, bola vyborna, neulozila som si recept, nepamatam si presny postup....na nete ich je mnozstvo, hladam vsak "overeny"

fordikford
24. okt 2012

fazulova s udenym a cestovinou ,sojove na smotane kolienka a pudingove resanky 😝