Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zajtra bude kapustová s klobáskou a zemiaková baba 🙂 už keď bude rozohriatá rúra,snáď aj chlebík 😎
Baby ďakujem za tipy na zákusok... 🙂
Nemáte prosím recept na marlenku?
@lussy23 http://tortyodmamy.sme.sk/zakusky/marlenka-bez-... 7
moja oblubena (aj v marcipankach 😉 ),ale aj tu diskutovana. Niekto radsej valka ako natiera maslove cesto.
Máte niekto osvedčený recept na guacamole? Mám doma avokádo a rada by som ho vyskúšala 😉
dnes dojeme zeleninovú polievku s haluškami a idem piecť šťuku + zemiaková kaša s bylinkami, včera sme robili poriadky v záhrade, naoberali sme vonku vedro paprík, baraních rohov, feferóniek, tak idem robi´t paprikovú pastu do pohárikov, urobím aj pikant aj sladkú 😉 a chcela by som ešte upiecť naše obľúbené chorvátske pečivo alebo žemličky, dúfam, že mi zostane čas 😒
ahojte , ja dnes polievku nevarim,este mame zo vcera kyslu fazulu a idem dnes robit parene buchty plnene slivkovym lekvarom 🙂
fazulovu s udenim meskom,hrubšie sližiky a kur rezne v cestičku s ryžou.
hrachova polievka so slaninkou a mam dost papriky a paradajok tak spravim leco 🙂
U nas dnes hovadzia polievka a tekvicova omacka (moja prva) s knedlou a hovädzim maskom 🙂
ja som včera robila cícerovú polievku s údeným rebierkom a udusila som ryžu čistú , dnes dorobím dusené morčacie krídla so zelenou strukovou fazuľkou a idem urobiť chorvátske rožky, včera som sa venovala mm a nestihla som, ale doštrikovala som ešte tretí vejárový šálik pre dcéru staršiu a tak ma ráno vystískala , no a malá zahlásila, že aj ona taký chce , tak dnes štvrtý začnem hehe 😀
@zuzik1983 Ja mrazím aj celé, aj mleté, dokonca moja mamina uz aj zavarala, a vydrzalo vsetko 🙂
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, bravčové stehno na prírodno s cesnakom a slovenská ryža
po vcerajsom mega uspechu hokaido polievocky a mojom oznameni, ze cez vikend sa vo "velkom" chystam na chorvatske rozteky z kysnuteho cesta mi ta hrdost splasla.....MM chce strasne tie rozteky orechove....tak prosim poradte nejaku dobru orechovu plnku do tych roztekov 🙂
@babulka1978 ja keď robím sladké ulitky z kys. cesta , tak dám len roztopené maslo na to posypem orechy mleté , posukrujem , môžeš aj trošku granka /kakaa/ a škorice dať a zatočiť
@babulka1978 a našla som ešte tento recept, tak môžeš použiť aj takúto http://varecha.pravda.sk/recepty/orechova-plnka...
dnes tvarohove rezance s kyslou smotanou polievka zo vcera porova a mam vela jablk tak este jablkovu zemlovku s pudingom a na vrch sneh s bielkov 😉
ahojte, dnes ma kolega narodky, priniesol nam do prace madlovy kolacik z Ikey... mate niektora recept? 🙂
@mita9 no, narazila som na toto http://annesfood.blogspot.sk/2007/10/happy-birt...
my máme dnes rascovú polievočku s vajíčkom a tarhoňa so sójovým mäskom...a pre veľkáča palacinky...a pre maličkého mliečna ryža s jablkom zo včera.....dobrú chuť
Detsky borsc a ovsene placky
@babulka1978 prosim ta ako si robila hokaido polievku ? tiez uz na mna caka na balkone, robila som ju 1.x cca pred rokom, bola vyborna, neulozila som si recept, nepamatam si presny postup....na nete ich je mnozstvo, hladam vsak "overeny"
fazulova s udenym a cestovinou ,sojove na smotane kolienka a pudingove resanky 😝

@womankc
@nakup
dakujem babule, lebo mam asi 3 pohare namletych orechov a bojim sa aby mi nejako nepotuchli.tak zajtra ich dam do sackov a sup do mrazaka. 😉