icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
26. okt 2012

ešte Vám pridám tento recept na skutočne vynikajúci kečup . Odkedy somdostala tento recept , už iný nerobím

Pradajkový kečup:
1/2 kg jabĺk / lepšie pridať sladšie/
1/4 kg cibule
3čl soli
20dkg cukru
4ks strúčikov cesnaku
do gázy dať a pridať do varenia:
4ks klinčekov
4ks bobkového listu
6ks nové korenie
6 ks čierne korenie
ďalej pridať
1čl ml. červenej. papriky
1čl ml.čierneho korenia / toto ja už nepridávam /
1dcl octu
2 cvikle / také menšie/
1 feferónku

V recepte sa uvádza , že sa najprv uvaria paradajky a prepasírujú sa a potom sa pridajú ostatné suroviny a uvarí sa . Ja som nechávala paradajky so všetký, ale ktor chce mať pekné bez šupiek a jadierok, môže prepasírovať, Cvikľu treba ošúpiť a nakrájať, aby sa pekne uvarila . Keď je to všetko uvarené , tak len rozmixovať a plniť do pohárov, klasicky sterilizovať, ja sterilizujem 20 min.

Je naozaj super a má krásnu farbu

katka444
26. okt 2012

@womankc dakujem za recept 🙂

womankc
26. okt 2012

niet začo, ako ho budeš mať možnosť vyskúšať, isto neoľutuješ pekný deň

womankc
26. okt 2012

http://varecha.pravda.sk/recepty/chlebove-kosic... toto som robila, ale teda som si aj vymýšľala svoju plnu a je to super a krásne to vyzerá , výborné na nejakú oslavu

zuziq
26. okt 2012

@lululka555 juj aku chut si mi narobila s tym syrom. Uz viem co si zajtra urobime na obed 😀

lululka555
26. okt 2012

@zuziq ja ho mam uz v chladnicke od utorku kupeny,len sme mali akosi chut vzdy na ine,v stredu parene buchty ,vcera rizoto a dnes uz konecne bude syr 😉

drobik1
26. okt 2012

ahojte neviem tu nikde najst nejaky fajn recept na nejaky super dobry recept z tekvice na pecenie a hokaido...pomozte a poradte...vdaka... 🙂

mita9
26. okt 2012

lievance 😀

maba
26. okt 2012

ahojte,dnes bude hubovozemiaková polievka.Druhé jedlo : syrovomrkvové "ražniči" v cestičku ( syr na hrubšie kocky,mrkva na hrubšie kolieska-obvarená -striedavo napichované na paličke,obalené v cestíčku a vypražené ) ,zemiaková kaša a zeleninový šalátik .Raz som to mala vo vegetarianskej reštaurácii a veľmi mi to chutilo 😝 -tak dúfam,že to bude aj rodinke chutiť 😎 .

drobik1
26. okt 2012

@womankc dakujem ale chcela som skor nieco ako polievku z hokaido a tu druhu fakt neviem ako pouzit... 😒

mitchelstown
26. okt 2012

@womankc ako citam,tak citam ale nikde tam paradaky nevidim, namiesto toho jablka? 🙂

lululka555
26. okt 2012
womankc
26. okt 2012

@drobik1 tá maslová je dobrá len tak pečená na pečiacom papieri posolená a potretá olivovým olejom s cesnakom a bylinkami
http://varecha.pravda.sk/recepty/hokkaido-polie...
http://varecha.pravda.sk/recepty/polievka-z-tek...

womankc
26. okt 2012

@mitchelstown xixixi pardón , samozrejme ešte 1 kg paradajok som zabudla pripísať, hehe dnes som šla spať až o pol tretej , tak som voláka zmetená 😀

lunana
26. okt 2012

@womankc Ďakujem krásne 😵

womankc
26. okt 2012

TAKŽE OPRAVA RECEPU

Pradajkový kečup:
1kg PARADAJOK
1/2 kg jabĺk / lepšie pridať sladšie/
1/4 kg cibule
3čl soli
20dkg cukru
4ks strúčikov cesnaku
do gázy dať a pridať do varenia:
4ks klinčekov
4ks bobkového listu
6ks nové korenie
6 ks čierne korenie
ďalej pridať
1čl ml. červenej. papriky
1čl ml.čierneho korenia / toto ja už nepridávam /
1dcl octu
2 cvikle / také menšie/
1 feferónku

V recepte sa uvádza , že sa najprv uvaria paradajky a prepasírujú sa a potom sa pridajú ostatné suroviny a uvarí sa . Ja som nechávala paradajky so všetký, ale ktor chce mať pekné bez šupiek a jadierok, môže prepasírovať, Cvikľu treba ošúpiť a nakrájať, aby sa pekne uvarila . Keď je to všetko uvarené , tak len rozmixovať a plniť do pohárov, klasicky sterilizovať, ja sterilizujem 20 min.

Je naozaj super a má krásnu farbu

Chybička se vloudila 😅

danielaj
26. okt 2012

@natal12 popozeraj v mojom albume, mám tam takých rýchlych a lacných dosť 😉

miriamr
26. okt 2012

včera som robila zemiakový prívarok s pečenou klobáskou 🙂 , no a dnes netuším, tak idem pokukať nápady od vás 😉

womankc
26. okt 2012

@slimstar tak to vyzerá super

tilenka
26. okt 2012

...zapekaná tekvica, dusená pečienka s ryžou... 🙂

lencyca
26. okt 2012

ahojte,dnes spenatova polievka s vajkom na tvrdo,palacinky s nutelou,vcera som skusala chorvatske rozky 😉

irsina83
26. okt 2012

Ahojte, ja som si dnesne menu zostavila pocas varenia a nevedela som co z toho vznikne ale vysledok bol vynikajuci 😵 hraskova polievka z kozlacieho rebra so zemiacikmi a prekladane zemiaky s baklazanom, cukinou, syrom, zaliate olivovym olejom, cesnakom a vnatkou a grilovanymi prsickami marinovanymi v bylinkovom koreni a so salatom z pecenej mrkvy, tekvice a sezamovych a slnecnicovych semiacok

lucikatn
26. okt 2012

@babulka123 momentálne máme rozbobardovaný byt a netuším kde mám recept (teraz som robila z predpripravených v mrazáku) ale v podstate toto je ono http://www.oblubenerecepty.sk/mlete-maeso/1083-... len v mojom recepte sa to necháva odležať na celú noc

ivanajelinek
26. okt 2012

@irsina83 Vyzera to uzasne. 🙂 Ja mam doma tiez baklazan aj cukinu a uz par dni rozmyslam, ze co z toho. Asi si ma inspirovala 😝 Dala si naspodok baklazan a cukinu a na vrch zemiacky? Aj si to zaliala nejakou smotanou? A ako dlho si to asi piekla? Dakujem 😉

bubo1104
26. okt 2012

kuracia polievka , zemiačiky v rúre pečené + slaninka + klobáska + šalát ( mrkvovo - jablkový )

kikaneu
26. okt 2012

@womankc ďakujem 😉

bellada
26. okt 2012

thajske rezance- ryzove rezance so zeleninou, kosovym mliekom, sojovou omackou 🙂