Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby este raz robili ste niektorá tieto šišky ? 🙂 alebo nemáte nejaky odskusany recept ??
@natal12 Pokiaľ viem, svokra ich skúšala a nechutili im, že sa nedali porovnať s klasickými domácimi vysmážanými šiškami 🙂
@mamkabeika presne tieto iste ??? 😕 ved za vyskusanie nic nedam uvidime mna zaujalo to ze ked si odkusnem ta nutele tam a ze su pečene a nebudu také mastné fuj 😅 !!
@natal12 áno, tie 😅 Ale vyskúšaj, za to nič nedáš 🙂
@mamkabeika dúfam že ma neporazí 😢 😅
@mamkabeika lebo vyprazané su podla mna moc mastné 😒
@miskap2111 tak toto musi byt vynikajuce, urcite upeciem a dakujem za zverejnenie receptu 🙂
@lululka555 áno mám ich v albume, ale nemám tam napísaný recept, budem sa snažiť recept dopísať teraz cez víkend 😉
@luciferova ahoj,mozem poprosit recept na mufinky,na slano som ich este nerobila,dakujem 😉
@lululka555 super napad 😉
Ahojte, dnes si upečieme mäsko v celku, k nemu bude sladká dusená kapusta a knedľa - taká sezónna klasika. No a ako dezert som si vymyslela obyčajnú bublaninu s čučoriedkami.
ahojte 🙂 ja dnes len narychlo urobim granadir a uhorkovy salat 😉
kuraci vyvar a cukinove rizoto so slaninkou na vrchu
mame este masko s ryzou, ale planujem buchty a osie hniezda 🙂
@mamkabeika my mame velmi radi slivkovy z lineckeho cesta s tvarohom - linecke cesto-tvarohova plnka-poukladane slivky nakrajane na mesiaciky -navrch opat cesto...
je to viac-menej inovacia tohto rebarboroveho kolacika, len cesto som trochu vylepsila....so slivkami je uzasny, ja uz iny slivkovy ani nerobim....
http://varecha.pravda.sk/recepty/krehky-rebarbo...
baby čo všetko ide do polievky z baranej hlavy ??idem variť po 1X 🙂
guľááááš a šišky so slivkovým lekvárom 🙂
Dnes bude zeleninova polievka zo struhanej zeleniny a mm tuzi po palacinkach s dusenymi jablkami, vraj urobi 😕
my dnes strapačky s kapustou a slaninkou 🙂 🙂 🙂 polievka zeleninová...poobede nejaký kokosový koláčik upečiem, máte tip ?
srdiečka na smotane s knedlou a sisky 🙂
Ahojte chcem sa baby opýtať tie jedlé tortové obrázky sa dávajú na aký povrch torty??? Na plnku alebo môže byť aj čokopoleva a ešte k nim ponúkajú taký priesvitný gél objednávate aj ten???
@glukacova ahoj ja som raz lepila jedlu fotku,ale poradili mi,ze na plnku a cokoladu nemam davat,ze sa to zvlni a nebude to pekne,tak som vygulala marcipan a tam to nalepila s tym lepidlom,zatazila do druheho dna a potom prilozila k torte a dozdobila,ale niesom cukrarka,to mi poradila len ta pani v predajni,kde som si kupovala to lepidielko.

@mamkabeika tento je fajn: http://varecha.pravda.sk/recepty/slivkovy-kolac...