icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
10. nov 2012

grilovany losos, varene zemiacky,, taka rychlovka bo robim tortu.. 😉

tinuskaha
10. nov 2012

Ahojte..2 tyzdne som nic nevarila🙂 bola som s malym u mami tak varenie som prenechala jej 😀 vcera sme sa vratili tak dnes rascova polievka a rezance so syrom, zajtra morcaci vyvar s rezancami a svieckova na smotane s knedlou len neviem ci s domacou ci z obchodu 😉

kikaneu
10. nov 2012

@danielaj možno 🙂 ale nevadí 🙂 zjedli sme 🙂

rastulka
10. nov 2012

@abriela @mysiatkoo Dakujem kočky 😀 Telova a červena je MMF od Gabiky,hneda je čoko MMF http://tortyodmamy.sme.sk/cokoladova-cukrikova-... a biela je sušene mlieko a pr.cukor + voda 😉 s MMF sa pracovalo užastne,naj lepšia je čoko mmf 🙂 No,ale to sušene mlieko sa velmi rychlo sušilo a tvrdlo 😒 Hodila som ju do MW a problem bol vyriešeny 😀 😀 😀 Cukriky som mala tie z Lidla,/ žlte,ružove,biele...300g / trošku som ich oplachla vodou pre istotu 😉 Na tu telovu som hned do vody dala malinko oranžovej,ale zdala sa mi moc orange tak počas MW ako som miešala na 2x tam dala pol lyžičky kakaa s cukrom 🙂
@abriela Ešte raz ti DAKUJEM! 😲

chorale1
10. nov 2012

ahojte, my dnes zeleninová polievka a asi len tak narýchlo kolienka s vajcom 🙂 a zajtra netuším 😒

rastulka
10. nov 2012

@natal12 Nie,tu je suprovy fotopostup http://tortyodmamy.sme.sk/content/fotopostup-na... 😉 🙂

rastulka
10. nov 2012

@lululka555
@danielaj Dakujem 😀

barca25
10. nov 2012

dnes kolozvarska kapusta..o chvilu papame🙂

rastulka
10. nov 2012

@abriela Možem poprosit recept na cookies z ovs.vločiek 😉

lucikatn
10. nov 2012

fazuľovú polievku na kyslo a kuracie nugetky (obalené v strúhanke zmiešanej s koreninami a pečené v rúre) so zemiakmi na cibuľke a zeleninový šalát + punčové rezy pre svokrovcov k zajtrajším hodom

lydia22
10. nov 2012

Zo včera sa nám zvýšilo bravčové mäsko na šťave tak sme si k tomu uvarili špagety a posypali syrom mňam 🙂

natal12
10. nov 2012

@rastulka dakujem fúúú neviem či bi som sa nato dala i kedže som vyucena cukrárka 😅 ale raz vyskusat tortu musím nejakú 😉 čo to znamená MMF ??

nikita308
10. nov 2012

Ahojte, dnes husací vývar s rezancami, bravčová krkovička s brusnicovou omáčkou a zemiakovým pyré... 🙂 piecť nebudem nič, zo včera nám zostali osie hniezda... 😵

sitko
10. nov 2012

Šošovicovo-zeleninová polievka (zo včera) a zemiakové placky s kyslou smotanou.

lencyca
10. nov 2012

@rastulka super tortička,si šikulka 😉

lulu89
10. nov 2012

ja dnes robim svieckovu s knedlou 🙂
mňam 🙂 uz sa tesim na nu 🙂

zuzi0911
10. nov 2012

Tak dnes bryndzove halusky a zeleninova polievka. 🙂

monikkak
10. nov 2012

My dnes segedinsky gulas 🙂 po dlhej dobe...

trudka4
10. nov 2012

Výborný bramborový salát /majonéza nahražená bílým jogurtem/ a řízečky. S tím jogurtem jsme to zkoušeli poprvé a vůbec není poznat, že tam není majonéza. Mňam.

lencyca
10. nov 2012

Ahojte,dnes zemiaková kyslá s vajkom na tvrdo,dojedlo sa bravčové soté s kašou,no pečený čaj mal úspech,mnam varíme si ho každý den,aj mamine som dala 😉

luciaq
10. nov 2012

pecene ryby, zemiaky s maslom a bylinkami a anglicka zelenina

olo2003
10. nov 2012

@abriela ďakujem za recept, určite vyskušam s tou nutelou.

eva7780
10. nov 2012

dnes sme dojedli koložvársku kapustu,urobila som narýchlo len vajíčkovú polievku a jablkový koláč 🙂 zajtra bude mletý rezen zo syrom a zemiaková kaša k tomu

obi
10. nov 2012

Ahojte tak mi dnes mame zemiakovy paprikas 🙂

danielaj
10. nov 2012

dnes bola u nás polievka z hlávkovej kapusty, pečené kuriatko, vyprážané kuracie prsia, ryža a kompót, bolo nás o dvoch viac na obed, zavolala som brata aj s dcérkou, švagriná je v pôrodnici, tak aby neboli sami, 😉 a v pekárničke mi kysne cesto na našu úžasnú hrnčekovú vianočku, jednu zabalím im, lebo neterke naposledy veľmi chutila a že mama takú dobrú nerobí 😉, tak nech si dajú na večeru alebo na raňajky a zajtra by im už mala prísť domov aj mamina s bábätkom, tak ak zostane, nech jej dajú ochutna´t, a ešte nejaký koláčik idem urobiť 😉

mysiatkoo
10. nov 2012

ja som sa dnes vyhrala s domacimi bryndzovymi pirohmi... boli aj lekvarove pre starsieho nejedlika, ale tie som ani nestihla odfotit 😀 a asi puknem... najlepsie na tom je, ze este na 3 obedy ostalo do mrazaka, kedze som ako prvopirohovec netusila ake mnozstvo vyjde a rovno som robila z 2nasobnej davky 😀

mysiatkoo
10. nov 2012

a uz mi ani tlacitka nefunguju s takym plnym bruxom... foto k predoslemu prispevku 😝

lululka555
10. nov 2012

@mysiatkoo krasne ich mas,mnam 😝

rastulka
10. nov 2012

@natal12 Hihi,ty si vyučena cukrarka a ešte si nepiekla tortu? 😀 Ja som vyučena kadernička,ale striham len malej ofinu 😀 😀 😀 MMF je potahovka z marsmalow cukríkov 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2274 😉

rastulka
10. nov 2012

@lencyca Dakujem 🙂