Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja moc teda z kysnuteho nepeciem,takze budem teraz za blondinu: cize mam dat asi polovicku kocky drozdia? 😅
indicke kura s ryzou a slepaciu polievku.
zuziq, áno, na sáčku mám napísané, že celý obsah zodpovedá polovici kocky droždia
ozi dakujeeem 😵
niet začo a držím palce.... mám na mysli drobčeka 😉
ja som dnes robila marinovaneho kralika s ryzou a ako dezert pizzove slimaky..
tak som skusala tie skoricovniky a su vyyyborne 😵 len sa mi nezmestili na jeden plech, straasne narastli 😅
dnes to bola zeleninova polievka a raznici
zajtra rajcinova polievka a cevabcici
tak dnes upeciem pizzu 😉
dnes su u nas bryndzove halusky....so slaninkou mnaaaaam 😉
Neurologia juj aj ja by som si už halušky dala.No budem musieť urobiť.Mi máme cestoviny a perkelt. 😉
moj mm ma strasne rad perkelt..ale s halustickami...ale ked tie niesu da si aj cestoviny k tomu... 😀
obed dukátové buchtičky a večera cestoviny s vajíčkom, lebo máme vybrakovanú chladničku 😀
zemiakovo koprova omacka, palacinky a pre istotu pre mm som vytiahla aj klobasu keby mal masozravy den 😀
dnes bude bravcove masko na zavaranych uhorkach a tarhona 😵
Dnes bude na veceru raznici. Polievka nebude 😀 Inac v poslednej dobe nam zachutili ovocne dzusiky, tak si robievame ako doplnok k veceri taky miesany: odstavime 1 kg pomarancov, 3 ks mandarinky a 2 ks kiwi - vyjde z toho za dzbanik stavy a navyse nas obchadzaju choroby 😉
A ked uz som zacala s tymi napojmi, tak robievam aj bananovy kokteil - vzdy sa po nom len tak zaprasi 😉 Postup: uvarim cokoladovy puding - na 1/2 l mlieka pol sacku pudingu, do mixera hodim 3 velmi zrele az prezrete banany, nalejem ten uvareny puding, pridam lyzicu praskoveho cukru a a lyzicu granka a vymixujem. Ak je moc husty, ze by nesiel tahat cez slamku, tak pridam este mlieko - je to mnamka 😉
vysmazane rybie file, zemiaky a tatrska
sojove masko plnene sunkou a syrom, zemiakova kasa
ak manžel donesie z obchodu, tak bude na večeru pečienka a tarhoňa
U nas je dnes brokolicova polievka a sampinonovy paprikas s cestovinou,
sosovicova polievka so slaninou a zapekana brokolica s besamelovou omackou
karfiolova polievocka a kuracie masko na cinsky sposob s ryzou
spagety s ml. masom a drvenymi rajcinami. 😉
ja dnes nevarím,mm isiel do reštiky kupit pizze 😎
/ale ked tak rozmýslam, vidím to asi na vecerné varenie,len neviem momentalne čo,chcem skusiť niečo nové/
ake mate svoje oblubene a odskusane rodiinne recepty? ak nie tu,tak mi prosím napiste do temy o varení od A po Z...dakujem za vaš čas 😉
halusky s tvarohom a prazenym maslom 😎 😎 😎
omáčku z bielej fazule a nato na kocky nakrájané mäsko udusené na cibuľke vo vlastnej štave....
Zeleninova polievka,syrove fasirky a zemiakova kasa
my mame dnes harulu s kyslou smotanou a nastruhanym tvrdym syrom....vecer robim pizzu-lebo zajtra cestuje...tak nech mame na com maskrtit.... 😉
jaaaj a este chcem urobit tie cesnakove slimaciky....som zvedava idem spravit cesto....
buchty na pare s tvarohom a marmeladou

zuziq, vyšlo mi to na celý sáčok 7g, to znamená, že normálne treba polovicu 😉