icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chorale1
14. nov 2010

@traktor,@elina313 dakujem za privítanie 😉

zucha
14. nov 2010

vcera bola vlockova polievka, bryndzove halusky a jablkova strudla
dnes silny kuraci vyvar s rezancami a potom uz len maso z polievky so zemiakmi a cerstvou zeleninou a babovka

katka888
14. nov 2010

ako kukam..... vcera mnohi mali ypicky slovensky den s bryndzovymi haluskami 😀

dnes : koprova omacka, hovadzie , domaci knedlik, hovadzia polievocka... varila mamka.

elina313
14. nov 2010

@chorale1 🙂

happy8051
14. nov 2010

dnes slepaci vyvar s rezancami, pecene morcacie stehna so zemiakovou kasou a ryzou, cviklovy salat a jablcnik

katka888
14. nov 2010

zajtra
zemiakova kasa, peceny pangasius, dusena zeleninka
polievku este neviem

miluska.h
14. nov 2010

dnes bola morcacia polievka, bravcova panenka s dubakovou omackou a hranolkami a este som upiekla take zemiakovo-plackove cesto so slaninkou 🙂

mimikuku
15. nov 2010

ahoj bambulky....chcela by som spravit bravcove masko na hubach s ryzou 🙂 🙂 🙂 , poznate niektora dobry receptik?

womenne
15. nov 2010

@miluska.h prosím ta o recept na dubákovu omačku, dá sa aj niečim inym nahradit či musia byt len dubaky?

kočky a nejaky fajny receptik na cestoviny s cuketou nemate???

jeinabe
15. nov 2010

Polievka z mrazenej zeleninky s haluskami a syr s hranolkami......

zuzu13
15. nov 2010

cesnaková polievka a sviečková s knedlíkom od včera 🙂

claudica
15. nov 2010

Ahojte kuchárky, chodím sem po inšpirácie... Toľko dobrých jedál a ja ešte v práci....
No ja budem dnes vysmážať kuracie pečienky, ryžu a kapustový šalát. Koláčik máme od včera, recept z MK /resp. z mmb/ - Kakaové pudingoše, boli fakt dobré.... 😵

daniz
15. nov 2010

my v sobotu špenát so zemiakmi a vajíčkom, polievka bola mrkvičková. Včera hov.-kur. vývar s rezancami, Sviečková na smotane ale z bravčového stehna + knedla a piškótový koláčik....dnes na večeru - myslím, myslím, no nič nepadá, 😒 😒 keďže sa malá vysypala-tak má nedráždivú diétu. ☹ ☹ ...Asi zemiačky, alebo diétnejšiu pizzu. 😅 😅 Nie urobím kelový prívarok s párkom a pečivom 😉 😉 😉 😉

berika
15. nov 2010

Dnes robím niečo ako živánsku, v podstate to všetko dávam na plech. Na zajtra som spravila kel s párkami, a upiekla som výborný ale jednoduchý orechový koláč.

miluska.h
15. nov 2010

@womenne ahoj, nechala som sa inspirovat z bez servitky, co davali minuly tyzden. na oleji som uprazila cibulku, pridala vopred namocene dubaky, zaliala to tou vodou, v ktorej sa dubaky mocili, pridala som pol slepacieho bujonu a trosku cerveneho vina. nechala som povarit asi 5 minut a nakoniec som to cele rozmixovala. panenku som osolila, okorenila a vcelku opiekla na panvici, dala na plech a do vyhriatej rury piect asi na 10 minut. potom nakrajala na medailonky a priamo na tanieri poliala tou omackou. bolo to vyborne. 🙂 dubaky su podla mna na tento recept najlepsie, ale podla mna mozes pouzit aj ine susene hriby, napriklad kuriatka.

womenne
16. nov 2010

@miluska.h Dakujem vyskušam.

Dnes chcem robiť mäsko na šampionoch,čím je lepšie to zahustiť,klasicky voda + muka,alebo smotana + muka? či smotanu tam vobec nedávať?

mimikuku
16. nov 2010

@womenne ahojko .........podla toho co k tomu das aspon podla mna...ryzu? zemiacky?

chorale1
16. nov 2010

ahojte, my dnes granadír a polievka to teda netuším.

kibuk
16. nov 2010

ahojte dne karfiol ako mozoček 🙂

womenne
16. nov 2010

@mimikuku ryža k tomu bude. Takže smotanova verze?

zuziq
16. nov 2010

@womenne mne sa k ryzi skor hodi na prirodno 😉 ale kazdemu chuti nieco ine

ja dnes robim raznici z udeneho tofu

mimikuku
16. nov 2010

@womenne no dala by som smotanovu mnamko 🙂 nech je to take fajne stavnatucke

jarunka111
16. nov 2010

My ešte dojedáme nedeľnú polievku-slížikovú a máme pečené kuriatko s medovou kôrkou a ryža 😝 Dievčatá, ak by ste mi vedeli poradiť, kde zohnať stroj na výrobu oplátok, tak vám budem veľmi vďačná 🙂

traktor
16. nov 2010

u nas dnes polievka zeleninova, grilovane kurca a zapekane zemiaciky a puding +piskoty+ceresne 🙂

claudica
16. nov 2010

Dnes budú tvarohové slíže, zajtra kuriatko na smotane a veľa-veľa halušiek. A ešte pudingový koláčik. 😵
A polievka -- hmm, ešte neviem. 😲

azuz
16. nov 2010

@claudica mnam dala by som si to kuriatko a halusky 🙂 musim to uz aj ja navarit
ja som dnes robila sosovicovu polievku a spagety 🙂

azuz
16. nov 2010

@claudica a nemozes napisat recept na ten pudingovy kolacik? ja robim pudingovu babovku 🙂

claudica
16. nov 2010

@azuz - ahoj, je to tento koláčik:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 ,
ale ja robím kakaové piškótové cesto, vanilkový alebo malinový puding, dávam aj ovocie /jahody alebo čo nájdem/ a navrch nie dve, ale tri-štyri kyslé smotany... Komu ako chutí, si to prispôsobí... Mne to decká zmlsnú raz-dva, tak je to skoro jedno 😀 😀 Raz to robila Magálová v tej svojej relácii o varení a potom som to našla na tejto stránke, ona to robila s kakaovým cestom ako ja. Dobrú chuť!

azuz
16. nov 2010

@claudica dakujem, vyzera vyborne, urcite vyskusam 🙂

mmonika
16. nov 2010

@claudica ja mozem len odporucit ..kolacik je fantasticky 😉 😉 😉 😉 u nas by sa jedol aj kazdy tyzden 😀 😀 😀 😀