Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, tak od soboty sme doma z porodnice a dnes som prvy krat varila. Paradajkova so syrom a perkelt s haluskami 🙂
ahojte, my dnes domáce parené buchty s domácim slivkovým lekvárom mňamka a od mojej maminy 🙂
@rastulka toto čo si dala link na tie vianočné koláčiky, tak to mám vytlačené a urobené z toho takú knižku, minulý rok som niektoré odtiaľ aj piekla, boli všetky výborné 😉
@titkovamiriam
@ibajeho tak na taký paerník sa to podobá určite, len teda tá plnka nie je samotný džem, ale teda taká zmes z cesta, džemu atď. 😉
@bobinkask super, teším sa, že chutilo moje pizza cestíčko, ja tiež odkedy som našla ten recept, to je už hádam aj 6 rokov, robím iba to 😉
@nelinka0401 ďakujem moja, len ma toľko nechváľ 😅 a rada poradím, ak viem 😉
@irsina83 ahoj, ahoj, no teda, ty už varíš 😕 len sa ešte šetri 😉
na oběd nic, tak aspoň k večeři kuřátko pečené v pytlíku s bylinkami
@nelinka0401 jasnééé ja už mám od nej peknú zbierku super chutných receptíkov... dakujem @danielaj další do zbierky 😉
Zajtra polievka ta ista - brokolicovo-karfiolovy krem s krutonmi a urobim halusky s tvarom a kyslym mliekom 😉
Baby robili ste už čaj z mandaríniek ??? 🙂 ak hej tak ako ??
@danielaj jasné,že ťa pochválim,nebud skromná..ja stále listujem v tvojom albume 🙂 😲
ako robievate cviklový šalát alebo čalamádu ? 🙂
@natal12 ja som mandarínky dávala do toho pečeného čaju 😉
@bobinkask ďakujem, aj ja mám od teba tiež uložené super receptíky 😉
@nelinka0401 to ma teší 😉
@natal12 mandarínkový samotný nie, to by asi ani nebolo dobré 😒 a cviklovú čalamádu približne takto robím http://varecha.pravda.sk/recepty/calamada-s-cer... 😉
dievcata..ako robite sote do zemiakovej placky..dakujem.
@babajaga ja robim takto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sisanka/albu... 😉
moje menu tento tyzden zatial:
pondelok: hovadzi vyvar z nedele + z nedele peceny bocik,kysla kapusta,knedla
utorok: rascovo-vajickova polievka so zemiakmi + rizoto z mraziaka 🙂
streda: polievka ta ista /navarila som jej akosi vela/ + cestoviny /vretienka/ s tvarohom a slaninkou

@bobinkask ešte,že tu máme našu @danielaj ,super receptíky nám sem pridáva 😀 😀 😀