Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes som varila na dva dni, a mame sosovicovu polievku, kuraciu pecienku s hubami v zemiakovej placke, zajtra sa k tomu dorobi ryza 🙂
na zajtra je už uvarená hrachová mlieková polievka a zajtra budeme ešte dojedať guláš s knedlou. potom je na pláne lečo s párkom ako taká rýchlovka
@zklimekova a ktorého marca si narodená ? lebo aj ja marec
ano môzes a striedku nedavam do tvarohu..vyuzijem ju inde..bud urobim rozkove keksiky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... , alebo ked robim mäso tak plnku a pod. skratka ju vyuzijem..kto nema ako, da sliepkam 😀 😉
Ahojte
my sme dnes mali po straaaaaasne dlhej dobe kuracie masko v kyslej kapuste varene s knedlikom. strasne som na to mala chut a strasne som sa musela najest, mnam. pre najmensiu masko na stave so zemiacikmi. no a kuraci vyvar jasne k tomu. ostane na zajtra co ma velmi tesi lebo musim ist nieco doobedu vybavit. Prijemne zajtrajsie varenie vsetkym.
ahojte.dievcata,babky,kamaratky,kucharky.mam v mrazaku polku morky,tak prosim polite recepty odkusane na morc.masko-prcia,stehno horne,dolne atd.dakujem!prvy krat mam morcacinku a dam na vase rady a recepty.vdaka!rada varim osvedcene.prosim vzdy mi do receptiku napiste aky kusok maska z morky mam pouzit.lebo fakt sa nevyznam!vdaka vdaka vdaka! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
My sme dnes dojedli včerajšiu frankfurtsku polievku 🙂 robila som len plnene langoše a predsa som dnes nejako nič nestihala 😒 Mala bola cely den uplakana, chcela len maminku 🤐
my dnes zemiaky nakyslo + volske oko + opecena obycajna parka.bude aj na zajtra.malej to neskutocne chuti.jej parku moc nedavam.len vajicko,pripadne uvarenu detsku parku.
v utorok a stredu sme mali malej tiez velmi oblubene jedlo: smotanovy perkelt /tento krat z morcacieho maska/ s kolienkami 🙂
@ibajeho uplne jednoducho ,som prsia nakrajala osmahla na troske oleja.pridala domaci uncle bens s broskynami a uvarila do makka,trosku prisolila a dala sojovu omacku a pridala slahackovu smotanu-prevarila a obed bol za 30 min hotovy 🙂
@wewe8584 domaci vanilkovy cukor-0,5kg krystalovaho cukru-dve tycinky vydlabanej vanilky -zavrieš do nadoby a za par hodin je super vanilkovy na svete,tu dren pouzijes do vianocnych kolacikov
INAK kuchicky, ste super...fakt 100 palcov hore vsetkym...uzasna tema...uzasne receptiky...uzasne inspiracie...ste
U Z A S N E.
dakujem
Hraskovu polievku a ryzovy nakyp 🙂
zeleninkovu polievočku,zemiakovu kašu a opecenu tresku na masle 😉
@titkovamiriam @wewe8584 ja som tam primiesala aj tu dren 😅
ahojte 😉 dnes robim tarhonove rizoto a kuraciu cigansku v zemli 😉

poradite nieco rychle lahke pre 2, ale aspon na obed a aj veceru? aby toho bolo dost? chystame sa na prichod navstev a popri misach, salatoch a kolacov treba aj daky obed zbuchat - aby to nezabralo celu vecnost