icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

noname26
29. nov 2012

poradite nieco rychle lahke pre 2, ale aspon na obed a aj veceru? aby toho bolo dost? chystame sa na prichod navstev a popri misach, salatoch a kolacov treba aj daky obed zbuchat - aby to nezabralo celu vecnost

niky13
29. nov 2012

@natal12 sa priznam, ze uz neviem, bolo to par rokov dozadu. Ale ja vacsinou smejdim po takych malych domacich potrebach. Take veci v hypermarketoch nekupujem.

chrumka
29. nov 2012

dnes som varila na dva dni, a mame sosovicovu polievku, kuraciu pecienku s hubami v zemiakovej placke, zajtra sa k tomu dorobi ryza 🙂

traktor
29. nov 2012

@natal12 na rozku odrezes konce, vnutro vydlabes, naplnis pudingom / uvaris husty vanilkovy, cokoladovy, jahodovy..aky len chces puding/ alebo tvarohom..a tie odrezane konce otocis a ako stuplom uzatvoris rozok..kuk foto..vtedy ti nic nevytecie

natal12
29. nov 2012

@traktor to si teraz robila ?? 😲 tp mám z obidvoch strán ? ja že len z jednej 😅

nanulik
29. nov 2012

na zajtra je už uvarená hrachová mlieková polievka a zajtra budeme ešte dojedať guláš s knedlou. potom je na pláne lečo s párkom ako taká rýchlovka

traktor
29. nov 2012

@natal12 nie teraz...to mam ulozenu foto..a z oboch preto, ze sa to lahsie vydlabava a podla mna aj lepsie chuti..tu plnku budes mat vsade akoby rovnako..

lussy23
29. nov 2012

@veve39 ospravedlňujem s aže odpisujem až teraz. tekvicu som ošúpala a nakrájala na malé mesiačiky. plech som povapkala olivovým olejom a dala naň tie mesiačiky, k tomu cesnak a posypať bazalkou. veľká mňamka. A bola to taká hruškovitá.

natal12
29. nov 2012

@traktor no vyskušam zajtra , a ty to do čoho davas zapiect ? možem do janskej misy ?

nakup
29. nov 2012

@zklimekova a ktorého marca si narodená ? lebo aj ja marec

natal12
29. nov 2012

@traktor a tu striedku davas do tvarohu ? alebo vyhadzuješ ? 😅

traktor
29. nov 2012

ano môzes a striedku nedavam do tvarohu..vyuzijem ju inde..bud urobim rozkove keksiky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... , alebo ked robim mäso tak plnku a pod. skratka ju vyuzijem..kto nema ako, da sliepkam 😀 😉

rastulka
29. nov 2012

@danielaj
@womankc Dakujem babule za recepty 🙂 🙂 🙂 😲

@womankc moja ake sušene mlieko ide do tych rafaelo guličiek?plno,polo či može byt aj sojove? 😅

maminka3
29. nov 2012

Ahojte
my sme dnes mali po straaaaaasne dlhej dobe kuracie masko v kyslej kapuste varene s knedlikom. strasne som na to mala chut a strasne som sa musela najest, mnam. pre najmensiu masko na stave so zemiacikmi. no a kuraci vyvar jasne k tomu. ostane na zajtra co ma velmi tesi lebo musim ist nieco doobedu vybavit. Prijemne zajtrajsie varenie vsetkym.

lenuss84
29. nov 2012

ahojte.dievcata,babky,kamaratky,kucharky.mam v mrazaku polku morky,tak prosim polite recepty odkusane na morc.masko-prcia,stehno horne,dolne atd.dakujem!prvy krat mam morcacinku a dam na vase rady a recepty.vdaka!rada varim osvedcene.prosim vzdy mi do receptiku napiste aky kusok maska z morky mam pouzit.lebo fakt sa nevyznam!vdaka vdaka vdaka! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rastulka
29. nov 2012

My sme dnes dojedli včerajšiu frankfurtsku polievku 🙂 robila som len plnene langoše a predsa som dnes nejako nič nestihala 😒 Mala bola cely den uplakana, chcela len maminku 🤐

lenuss84
29. nov 2012

@natal12 ja som robila presne podla tohto receptu,teda tvarohove.len som rozky vydlabane naplnila tvarohom zmiesanym s cukrom a upiekla chvilku v rure a pocukrovala.bola to mnamka 🙂
ale isto vyskusam aj s pudingom naplnene a obalene v palacink.cesticku.tiez moze byt fajnotka 🙂

lenuss84
29. nov 2012

my dnes zemiaky nakyslo + volske oko + opecena obycajna parka.bude aj na zajtra.malej to neskutocne chuti.jej parku moc nedavam.len vajicko,pripadne uvarenu detsku parku.

lenuss84
29. nov 2012

v utorok a stredu sme mali malej tiez velmi oblubene jedlo: smotanovy perkelt /tento krat z morcacieho maska/ s kolienkami 🙂

natal12
29. nov 2012

@traktor ktovie aka bude tvarohová plnka zo striedkou 😅 no uvidime potom hodim foto

natal12
29. nov 2012

@lenuss84 a a v com si ich zapekala ?

titkovamiriam
29. nov 2012

@ibajeho uplne jednoducho ,som prsia nakrajala osmahla na troske oleja.pridala domaci uncle bens s broskynami a uvarila do makka,trosku prisolila a dala sojovu omacku a pridala slahackovu smotanu-prevarila a obed bol za 30 min hotovy 🙂

titkovamiriam
29. nov 2012

@wewe8584 domaci vanilkovy cukor-0,5kg krystalovaho cukru-dve tycinky vydlabanej vanilky -zavrieš do nadoby a za par hodin je super vanilkovy na svete,tu dren pouzijes do vianocnych kolacikov

lenuss84
29. nov 2012

@natal12 osmahla som ich na trosicke oleja,naukladala na plech a zapiekla.chvilocku.

maminka3
29. nov 2012

@snu jej aj my len bez slaninky a s knedlikom...mnam vask...tak skoro rovnaky obed.

maminka3
29. nov 2012

INAK kuchicky, ste super...fakt 100 palcov hore vsetkym...uzasna tema...uzasne receptiky...uzasne inspiracie...ste

U Z A S N E.
dakujem

fidorkatt
30. nov 2012

Hraskovu polievku a ryzovy nakyp 🙂

kittynnkaa
30. nov 2012

zeleninkovu polievočku,zemiakovu kašu a opecenu tresku na masle 😉

lululka555
30. nov 2012

@titkovamiriam @wewe8584 ja som tam primiesala aj tu dren 😅

lululka555