Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc áno,áno to je hlavne 🙂 ved je krásna
@danielaj ahoj do tých medovníčkov ide aj perníkove korenie aj citr.kôra 😉
@womankc dakujem za linky na receptiky, idem pokukat 🙂
večera-špagety s mäsovou omáčkou,čo dom dal 🙂
@titkovamiriam možem poprosit recept... 🙂
Potrebujem raduuu 😅. Zajtra majú prísť rodičia na návštevu a ja ešte stále netuším čo uvariť ☹. Podmienkou je aby to bolo aspoň trochu zdravé a nie príliš obyčajné. Ďakujeeem 🙂
Baby nestiham, mame zabijackove dobroty -jaternice, kasu, tlavcenku - nasi zabijali 3 svine v piatok, vcera sme mali talianske rizoto a dnes cesnakova polievka, halusky a bravcove na stave 🙂
@7111968 mala som rozne odrezkove maso z kureniec a morky,osmahla som ho na cibulke ,osolila ,opaprikovala a udusila.Uvarila som cestoviny ,potom som to vsetko zmiesala so smotanou,bambinom a vajickami-zapiekla
@levandullka peceneho lososa s timianom na pomrancovej omacke so zemiakovo-tekvicovom pyre 😉
@irsina83 To je uuzasny napad, dakujem, no losos bude na veceru ☹
@levandullka tak skus kuracxie spizy so zemiakmi a zeleninou bez slaniny a klobasy 😉 😉 ja davam paradajky, p\apriku, cibulu a mrkvu.
@levandullka tak to máš veľký problém diétne a slávnostné to nejde do kopy ☹ urob kuracinku zapekanú s broskyňou, syrom šťavičku ryža, zemiaková kaša šalátik alebo ako obloha broskyňky a s vývarom nič nepokazíš 🙂
@titkovamiriam vdaka ,vyskušam.. 🙂
@zklimekova fakt? a mozem prosim recept? Mm zase osomre, ze co zas skusam a jest to budu kacky, ale ja chcem najst recept na rohliky, ktore by sme jedli. 😉
@nakup Ono to vôbec nemusí byť slávnostné 🙂. To si urobíme večeru takú. ja len chcem niečo zdravé a diétne, lebo rodičia si na také celkom potrpia... Oni sú vyznávači jednoduchých jedál... Ale ďakujem za tip 🙂

@lululka555 ďakujem , z lásky pečená, ale ozdobenie som si inak predstavovala a nakoniec inak vyšlo , ale hlavne ,že sa mu páčilo, no nie?