icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
3. dec 2012

@lululka555 ďakujem , z lásky pečená, ale ozdobenie som si inak predstavovala a nakoniec inak vyšlo , ale hlavne ,že sa mu páčilo, no nie?

lululka555
3. dec 2012

@womankc áno,áno to je hlavne 🙂 ved je krásna

lululka555
3. dec 2012

@danielaj ahoj do tých medovníčkov ide aj perníkove korenie aj citr.kôra 😉

nakup
3. dec 2012

@womankc presne podľa receptu a olej dávam aký mám momentálne Venusz

sweetlemon
3. dec 2012

@womankc dakujem za linky na receptiky, idem pokukat 🙂

natal12
3. dec 2012

@womankc @niky13 ja používam takéto kvasnice v striebornom obale a značka Fala 🙂 a na tei chorvátske rožky som dala 2 droždia a my sme nič necítili zaujimavé 🙂

sisanka
3. dec 2012

@natal12
@nakup
@womankc neviem uz kto to tu zacal riesit tie kvasnice v tom pecive ale ja vzdy ked peciem tak davam 1kvasnice na 1kg muky 😉 ked z pol kila tak dam len pol kvasnic a nic sme nikdy necitili 😉

natal12
3. dec 2012

@sisanka ja dávam odjakživa jak ma učila aj majsterka z praxe 1 kvasnice a nikdy sme nič necítili 😉

nakup
3. dec 2012

@womankc nie kypriaci prášok by som dala ale trožku octu niektoré baby keď dali napísali že kvasnice necítili a robila si ich plnené alebo čisté ?

nakup
3. dec 2012

@womankc a na vrchu tej slanej torty je mleté mäso ? Asi nie

miriamr
3. dec 2012

@miruska73 aj u nás ide na odbyt 😀

lencyca
3. dec 2012

@womankc ano klasickévidíš,ale v tých pletenkách bolo to isté množstvo kvasníc,a cítil ich tam...

nakup
3. dec 2012

@natal12 ani ja v chorvátskych rožkov necítim droždie možno by som dala trošku menej oleja ale plnené nutelou su u nás na 1. mieste 😉

titkovamiriam
3. dec 2012

dnesny hydinovy nakyp 🙂

natal12
3. dec 2012

@nakup veru ja neviem co ich tam citia ja ked robim kysnuté cesto nikdy nic necitíme 😅

lencyca
3. dec 2012

@nakup čo si nakoniec robila z toho stehna? 😉

nelinka0401
3. dec 2012

večera-špagety s mäsovou omáčkou,čo dom dal 🙂

nakup
3. dec 2012

@lencyca gorden blu a ako bonus som na masle poražila na drobno por a čerstvé šampiony a s taveným syrom obalila v troj obale zemiaková kaša a uhorkový šalát 😉

07111968
3. dec 2012

@titkovamiriam možem poprosit recept... 🙂

levandullka
3. dec 2012

Potrebujem raduuu 😅. Zajtra majú prísť rodičia na návštevu a ja ešte stále netuším čo uvariť ☹. Podmienkou je aby to bolo aspoň trochu zdravé a nie príliš obyčajné. Ďakujeeem 🙂

irsina83
3. dec 2012

Baby nestiham, mame zabijackove dobroty -jaternice, kasu, tlavcenku - nasi zabijali 3 svine v piatok, vcera sme mali talianske rizoto a dnes cesnakova polievka, halusky a bravcove na stave 🙂

titkovamiriam
3. dec 2012

@7111968 mala som rozne odrezkove maso z kureniec a morky,osmahla som ho na cibulke ,osolila ,opaprikovala a udusila.Uvarila som cestoviny ,potom som to vsetko zmiesala so smotanou,bambinom a vajickami-zapiekla

irsina83
3. dec 2012

@levandullka peceneho lososa s timianom na pomrancovej omacke so zemiakovo-tekvicovom pyre 😉

levandullka
3. dec 2012

@irsina83 To je uuzasny napad, dakujem, no losos bude na veceru ☹

irsina83
3. dec 2012

@levandullka tak skus kuracxie spizy so zemiakmi a zeleninou bez slaniny a klobasy 😉 😉 ja davam paradajky, p\apriku, cibulu a mrkvu.

nakup
3. dec 2012

@levandullka tak to máš veľký problém diétne a slávnostné to nejde do kopy ☹ urob kuracinku zapekanú s broskyňou, syrom šťavičku ryža, zemiaková kaša šalátik alebo ako obloha broskyňky a s vývarom nič nepokazíš 🙂

07111968
3. dec 2012

@titkovamiriam vdaka ,vyskušam.. 🙂

niky13
3. dec 2012

@zklimekova fakt? a mozem prosim recept? Mm zase osomre, ze co zas skusam a jest to budu kacky, ale ja chcem najst recept na rohliky, ktore by sme jedli. 😉

niky13
3. dec 2012

@natal12 ja ked dam drozdie do parenych buchiet alebo pecenych tak necitime nic. Aj bobalky sme si robili len tak pre chut a pohoda. Ale v tych chorvatskych, to bol des. 😀

levandullka
3. dec 2012

@nakup Ono to vôbec nemusí byť slávnostné 🙂. To si urobíme večeru takú. ja len chcem niečo zdravé a diétne, lebo rodičia si na také celkom potrpia... Oni sú vyznávači jednoduchých jedál... Ale ďakujem za tip 🙂