icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 tak s tym to ani neskusaj ☹ ja idem zajtra kupit sacky na zdobenie, ak chces, povenujem ti jeden, skusis a ked sa ti bude pozdavat, dokupis si🙂

womankc
6. dec 2012

@babulka1978 ja robievam bežne približne tak do 10 druhov a bývalo aj viac + dva krémové
tento rok chcem robiť isto pavlovovu tortu , jeden krémový rez a tak to 10 druhov pečiva drobného a zrejme aj viac, lebo už mám dve objednávky na zakázku

womankc
6. dec 2012

@aduskatt kde ich kupuješ? lebo som natal práve písala, že viem, že to niekde predávajú len neviem kde presne

natal12
6. dec 2012

@womankc prepáč moja listovať sa mi nechce rozhodla som pre tieto čarovné 🙂 a keď budu nejaké tvrdé vyskušam tie druhé, inak ked ich po upečeni potriem vajkom poleva nebude padať ?

natal12
6. dec 2012

@aduskatt a tie čo nemaju uchá tieto myslim http://www.google.sk/imgres?q=mikroténové+sáčky...

s tými to nepojde ? no idem do obchodu tak pozriem čo stoja tie od dr.otker . a za koľko ako povenuješ nechápem

womankc
6. dec 2012

@natal12 tak s týmito ti to nepôjde na 100% , pretrhne sa ti to

natal12
6. dec 2012

@womankc a tie čo nemajú ušit pozri dala som link s tým to nepojde ? alebo aký mám kupiť ?

womankc
6. dec 2012

@natal12 no ja som vždy čítala , že tie ktoré sa idú zdobiť sa nemajú potierať, že sa to bude šmýkať , ale dievčatá tu vraveli, že to potierajú a zdobia a drží to. ja som to len raz potierala a mne sa to odlepovalo dotiaľ , tak ja ich nepotieram a zdobím polevou

natal12
6. dec 2012

tak ich nebudem potierať a pred pečenim potieraš ? a čo ked budu tvrdé ked ich nepotrem ? a tie sačky kde predávaju ?

womankc
6. dec 2012

@natal12 žiadny mikrotén , to som skúšala niekoľko druhov to sa trhá a aj tíe otvory sa ti zväčšia , to je na nič, musí to byť taký tan silný igelit , to je také stabilnejšie

s tým "povenuješ" nechápem na čo si kokrétne reagovala, v akom kontexte som ti to napísala,

aduskatt
6. dec 2012

@womankc u nas v papiernictve)

womankc
6. dec 2012

@natal12 ja nepotieram nič ani pred ani po a potierať sa to má až po upečení , jeden recept som mala taký čo sa potierali pred pečením , ale tam sa dávala len mandľa alebo oriešok na to , žiadne iné zdobenie

aduskatt
6. dec 2012

babenky, ved to potrite hned po upeceni a zdobte na druh den.ak mate kvalitnu polevu, neexistuje, aby vam popadala...........

womankc
6. dec 2012

@aduskatt ďakujem , tak som si dobre tipla, že papierníctvo, veru musím sa aj ja zastaviť tam , je to predsa len praktickejšie a to sú priamo na to určené , či ako to pýtať ?

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 normalne si pojdem kupit tie sacky a dam ti na vyskusanie.na co budes investovat do nejakych oetkerovych, ked normalka v papiernictve dostat male igelitove uzatvaratelne sacky? 🙂 ale sak teda ako chces🙂

natal12
6. dec 2012

@womankc @aduskatt to musi byt takýto sačik na zdobenie ? http://www.cukrardekor.sk/cukrardekor/eshop/7-1...

aduskatt
6. dec 2012

@womankc nie su priamo na to🙂 normalne bezne uzatvaratelne🙂 naplnis, zatvoris, pripadne zauzlis, spodok odstrihnes a makas🙂 tusim vam nafotim cez vikend postup🙂

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 nemusiiiiiiiiiii🙂)

aduskatt
6. dec 2012

toto, klasika, daju sa kupit rozne velkosti, toto naplnit, zauzlit, odstrihnut roztek chytiti ako pero a makas🙂)
@natal12

natal12
6. dec 2012

@aduskatt jáj také poznám my mame doma len malinké a to ako zauzlit a robit s tým nechápem 😀 a ako to mám pýtat v obchode ?

sisanka
6. dec 2012

no baby tak som uz dopiekla...rura mi nehreje...asi 45min bola zapnuta naplno a nahriala iba na 150st ☹ jednu pizzu som tam hodila a hroza...a este ked si predstavim ze sme pred vianocami,medovnikove cesto v chladnicke a truba pokazena, chce sa mi plakat 😢

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 moja, cez vik idem makat, tak ti nafotim postup.........🙂)

aduskatt
6. dec 2012

@sisanka no to nezavidim☹

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 no pytas to ako igelitovy uzatvaratelny sacok🙂 oni si s tym uz poradia🙂

natal12
6. dec 2012

@aduskatt idem to kuk do tesca 😉

womankc
6. dec 2012

@aduskatt jáj , takéto podobné aj ja používam, ale som videla aj také priamo na to určené , podobný materiál to bolo 😉

aduskatt
6. dec 2012

@womankc stale tvrdim, ze treba skusat, komu co vyhovuje..ak ti nevyhovuje sacok a mas lepsi pocit, ked robis s niecim, co je presne na to, pouzivaj to....ja som spokojna so sackom, postacuje mi🙂

womankc
6. dec 2012

@sisanka možno ti odišia tá špirála , v lepšom prípade ,a lebo termostat , no veru šikovno opravára zháňaj, to sa ti v tom najsamlepšom čase ........ 😝

danielaj
6. dec 2012

@babulka1978 myslíš tieto? https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb..., ja doporučujem piec´t tak max 3-4 dni pred Vianocami 😉 aspoň ja tak robím, ale je to v podstate trvanlivý koláčik vydrží dlho, u nás aj po Silvestri 😉

natal12
6. dec 2012

@aduskatt dúfam že mi s tým bude dobre robit . a kedy nafotíš v sobotu ?? 🙂