icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
6. dec 2012

@aduskatt no ja som rada , že si prispela , tieto uzatvárateľné malé ma ani netrkli, to sa bude aj deckám dobre robiť veru , dík 😉

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 ked budem zdobit🙂)) neviem este kedy🙂 mozno v sobotu, mozno v nedelu🙂 uvidim, ako mi to casovo bude vychadzat, lebo si idem chystat aj na torty nejake ozdoby

womankc
6. dec 2012

@aduskatt tie čo som mala na mysli ja vyzerali ako tie , čo pridala natal v linko ako posledné, len tam nebola tá špička ale sa klasicky odstrihol rožtek na konci, minulý rok to mali decká v škôlke , im to tam priniesla nejaká pani , čo im ukazovala zdobenie

aduskatt
6. dec 2012

@womankc jasne, ked si kupis taky stredny a urobis uzol, tak sa to deckam da chytit do ruky ako ceruzka a bude sa im dobre robit, moj maly sa uz nevie dockat🙂

aduskatt
6. dec 2012

@womankc ja mam toto oskusane a zatial teda neplanujem menit🙂

babulka1978
6. dec 2012

@danielaj ano ano 🙂 to su oni 🙂 dakujem 🙂 musim si uz spravit nejaky casovy rozvrh kedy co, aby som potom nestresovala......este som aj v 9tt tak vzdy po robote padam od unavy.......vikend to isti 🙂

bklaudia
6. dec 2012

Ahojte! Ja dnes varím mäsovú polievku(lebo mám naň chuť) a ešte granadír. Ako dezert maslová tekvička! mňam 😀

maartinkaa
6. dec 2012

zienky, ktore ste miesili cesto na medovnicky od @bubo1104, piekli ste ich uz? lebo ja ano,,,,uz v utorok a su presne take, ako pisala,,,,,makke hned po upeceni a velmi, velmi chutne 😵
ja som dnes varila kuracie sote, alebo skor azu v zemiakovej placke s ryzou a kyslu zemiakovu polievku s koprom 😉

womankc
6. dec 2012

@aduskatt však aj naši už sa nevedia dočkať a najstaršia sa už pýtala, že kedy ideme upratovať a piecť , tak som ju potešila , že v sobotu začíname

natal12
6. dec 2012

@aduskatt a na tom sácku kedho naplnim konček odstrihnem a vrch mám zatvorit alebo zauzlovat ? či ako ? 😅

mariettka27
6. dec 2012

ahojte,ja dnes varím biele mäsko s modrým ovocím...je to kuracie so sušenými slivkami,chilli a škoricou..máme k tomu ryžu 🙂
poobede sa chystám na bublaninu s jabĺčkami ešte 😎
dobrú chuť k obedu všetkým 😉

womankc
6. dec 2012

@babulka1978 no tak to treba tak ,a by si nebola unavená , ja som v tých prvých mesiacoch bola vždy strašne unavená ako ruženka hehehheheheh

womankc
6. dec 2012

@maartinkaa jej tak ak môžeš napíš natal , na ktorej strane je recept, alebo teda pridaj, lebo práve pátra po hneď mäkkých

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 naplnis sacok, vrch zauzlujes, potom odstrihnes malymi noznickami koncek na aku hrubku potrebujes a zdobis🙂

llienkaa
6. dec 2012

ahojte 🙂 tak dnes na obed zapekana brokolica a na veceru chlebove placky alebo chleba vo vajci.

maartinkaa
6. dec 2012

@natal12 na strane 1735 je recept na tie medovnicky 😉 mne stalo cesto necele dva tyzdne,,,

natal12
6. dec 2012

@aduskatt - moze byt aj takýto myslim velkost 🙂

jachin
6. dec 2012

Dámy, robili ste niektorá burizónové guľky z karamelového salka??? Nerada robím karamel a toto salko je od dnes v kauflande v akcii...

jachin
6. dec 2012

A dnes: kapustové fliačky

zklimekova
6. dec 2012

ale ste sa tu rozpiekli od rána 🙂..ja sa chystám tiež na medovníčky , ale až na budúci týždeň 🙂
..dnes sa dojedla špenátová polievka, už sa mi varí krémová zeleninová na večeru a aj zajtra, na druhé dnes také ľahšie cestoviny s brokolicovo-syrovo-smotanovou omáčkou 🙂 ,k tomu postrúhaný syr..

aduskatt
6. dec 2012

@natal12 ved podla toho, kolko das polevy donho🙂

bellada
6. dec 2012

morcacie rezne na prirodno, pecene zemiaky, tzatziki 🙂

fordikford
6. dec 2012

@sisanka mne sa to presne stalo ked som synovi piekla tortu ale manžel zohnal špiralu a opravil a po druhykrat to bolo znova ked som piekla zakusky na prve sväte no ked sa dari tak sa dari 🙂

sisanka
6. dec 2012

@fordikford no ved sa mi to uz minuly tyzden nezdalo ale nejako som tomu nevenovala pozornost a dnes som si to uz lepsie vsimla ked som chcela piect tu pizzu a rura stale nerozohriata...a veru ked premyslam tak aj zemiaky sa mi minule nejako pomaly piekli 😀 uz som volala ocovi, ten sa mi na to pozrie, uz tak opravoval aj doma 😀 😀 😀 snad to nebude nic vazne... 😉

barca25
6. dec 2012

kyslu sosovicovu a k nej slane kolace 🙂

ibajeho
6. dec 2012

@natal12 ahoj natali, robila som ich vcera opat tie medovnicky a cesto bolo tip-top. Neviem co sa stalo no tentokrat som nedavala hladku muku special ale obycajnu hladku. Vydarili sa fantasticky. Nemusis sa nicoho bat ked som to zvladla ja zvladnes to aj ty. Tiez sa len ucim ale toto bolo naozaj jednoduche 🙂 a ten prvykrat sa naozaj neviem co nepodarilo

evita2011
6. dec 2012

porova kremova, vyprazane fasirky a zemiakovy salat 🙂

danielaj
6. dec 2012

@ibajeho to si robila znova tie moje medovníčky?

womankc
6. dec 2012

ja musím dnes bezpodmienečne zamiesiť perníčky a aj pardubické už konenčne, každý deň sa chystám a každý deň mi niečo skrýži plány 😖

womankc
6. dec 2012

baby tak toto Vám musím pridať , aké krásne nápady
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/matia28/albu...