Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj ano ano 🙂 to su oni 🙂 dakujem 🙂 musim si uz spravit nejaky casovy rozvrh kedy co, aby som potom nestresovala......este som aj v 9tt tak vzdy po robote padam od unavy.......vikend to isti 🙂
Ahojte! Ja dnes varím mäsovú polievku(lebo mám naň chuť) a ešte granadír. Ako dezert maslová tekvička! mňam 😀
zienky, ktore ste miesili cesto na medovnicky od @bubo1104, piekli ste ich uz? lebo ja ano,,,,uz v utorok a su presne take, ako pisala,,,,,makke hned po upeceni a velmi, velmi chutne 😵
ja som dnes varila kuracie sote, alebo skor azu v zemiakovej placke s ryzou a kyslu zemiakovu polievku s koprom 😉
ahojte,ja dnes varím biele mäsko s modrým ovocím...je to kuracie so sušenými slivkami,chilli a škoricou..máme k tomu ryžu 🙂
poobede sa chystám na bublaninu s jabĺčkami ešte 😎
dobrú chuť k obedu všetkým 😉
@babulka1978 no tak to treba tak ,a by si nebola unavená , ja som v tých prvých mesiacoch bola vždy strašne unavená ako ruženka hehehheheheh
@maartinkaa jej tak ak môžeš napíš natal , na ktorej strane je recept, alebo teda pridaj, lebo práve pátra po hneď mäkkých
ahojte 🙂 tak dnes na obed zapekana brokolica a na veceru chlebove placky alebo chleba vo vajci.
@natal12 na strane 1735 je recept na tie medovnicky 😉 mne stalo cesto necele dva tyzdne,,,
Dámy, robili ste niektorá burizónové guľky z karamelového salka??? Nerada robím karamel a toto salko je od dnes v kauflande v akcii...
A dnes: kapustové fliačky
morcacie rezne na prirodno, pecene zemiaky, tzatziki 🙂
@sisanka mne sa to presne stalo ked som synovi piekla tortu ale manžel zohnal špiralu a opravil a po druhykrat to bolo znova ked som piekla zakusky na prve sväte no ked sa dari tak sa dari 🙂
@fordikford no ved sa mi to uz minuly tyzden nezdalo ale nejako som tomu nevenovala pozornost a dnes som si to uz lepsie vsimla ked som chcela piect tu pizzu a rura stale nerozohriata...a veru ked premyslam tak aj zemiaky sa mi minule nejako pomaly piekli 😀 uz som volala ocovi, ten sa mi na to pozrie, uz tak opravoval aj doma 😀 😀 😀 snad to nebude nic vazne... 😉
kyslu sosovicovu a k nej slane kolace 🙂
@natal12 ahoj natali, robila som ich vcera opat tie medovnicky a cesto bolo tip-top. Neviem co sa stalo no tentokrat som nedavala hladku muku special ale obycajnu hladku. Vydarili sa fantasticky. Nemusis sa nicoho bat ked som to zvladla ja zvladnes to aj ty. Tiez sa len ucim ale toto bolo naozaj jednoduche 🙂 a ten prvykrat sa naozaj neviem co nepodarilo
porova kremova, vyprazane fasirky a zemiakovy salat 🙂
ja musím dnes bezpodmienečne zamiesiť perníčky a aj pardubické už konenčne, každý deň sa chystám a každý deň mi niečo skrýži plány 😖
baby tak toto Vám musím pridať , aké krásne nápady
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/matia28/albu...

@aduskatt no ja som rada , že si prispela , tieto uzatvárateľné malé ma ani netrkli, to sa bude aj deckám dobre robiť veru , dík 😉