icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
6. dec 2012

@ibajeho dávaš hladkú T-650 ? ja idem robit tieto :http://varecha.pravda.sk/recepty/carovne-medovnicky/3253-recept.html

natal12
6. dec 2012

@zlimekova ako robis tu brokolicovu omáčku ? 🙂

natal12
6. dec 2012

@bubo1104 akurát pozerám ten tvoj recept a 1050 g múky nejak dost, a čo bi som robila z 400 ks medovníkami 😕

natal12
6. dec 2012

@ibajeho a este som zabudla že vtedy co si písala danke komentár že ho máš 15 min v chladničke a že je riedke a potom si ho ľupla do chladničky a vecer si vykrajovala tak islo to ????? 🙂

rastulka
6. dec 2012

Dievčata donutky su vy-ni-ka-ju-ce 😝 😝 😝 Vyskušajte,neolutujete 😉 a trska.......... mnááám 😀 😀 😀

vevet
6. dec 2012

@rastulka a recept na tie vy-ni-ka-jú-ce donutky :D aby sme mohli vyskúšať, ja už jeden mám ale zatiaľ som ho nevyskúšala, tak aby som mohla porovnávať...lebo vyzerajú naozaj skvele 🙂...

kikatko
6. dec 2012

bolonské špagety

danielaj
6. dec 2012

@rastulka jééj, krásne, som rada, že sa ti vydarili a aj treska 😉

womankc
6. dec 2012

@rastulka hehehe a ja že aká trska , že čo to je? Hehe , až potom mi došlo , že chybička se vloudila.
Včera mojej najstaršej vravím , že mám recept na tresku , takú ozajstnú, tak jej tak zažiarili oči , hehehe pažravka jedna a prvá otázka bola no a kedy to urobíš mňam 😀

natal12
6. dec 2012

baby ako vážite med na medovníky ? v šalke ?

natal12
6. dec 2012

a stači ked zabalim cesto do mikroténového sačika ? 🙂

nelinka0401
6. dec 2012

@natal12 ja balím len do sáčku a dám do chladu 🙂

ibajeho
6. dec 2012

@danielaj ano danka tvoje medovnicky opat 🙂 vedela som ze chyba musela byt niekde vo mne, kedze ty si kucharka aj pekarka dobra a to ze sa mi prvy x nepodarili musela byt moja chyba. Hoci stale neviem aka lebo naozaj som sa drzala striktne receptu. No noc, hlavne ze teraz sa podarili a su vyborne 😝 dnes budem aj zbytok co zostal zo vcera zdobit. To bude zabavy 🙂

ibajeho
6. dec 2012

@natal12 vtedy som ho musela dat do ladnicky aby stuhlo ano. Ale teraz som ho po 30min odstatia rovno vykrajovala ani som ho nedavala do ladnicky. Fakt to slo lahko a rychlo 🙂 a muku som pouzila special hladku ale nebola to ta ktoru pises. Mala som ju z jednoty taka ich muka to bola. Teraz som pouzila obyc hladku znacky babickina volba ci co to tam je pisane 🙂

maartinkaa
6. dec 2012

@natal12 ja mam digi. vahu a vazim to vsetko v jednej miske,,,prisypam vynulujem a prisypam 😉

danielaj
6. dec 2012

@ibajeho tak to som rada, lebo ja som stále nad tým rozmýšĺala, že kde sa stala chyba, už toľko ľuďom som dávala recept a ja ho mám od pekárky medovníčkov priamo, robila som ho x krát a nič také sa mi nestalo, že to bolo riedke, tak ma to štvalo, no a chyba bude v tej múke, aj keď ja vôbec netuším, akú múku som do nich použila, akú som mala, takú som dala 😅 no hlavne, že sa ti podarili, už som spokojná aj ja 😉

megika1
6. dec 2012

nič iba sladíže od Mikuláša .....zato vonku bolo nádherne,bude chlebík s domácou masťou a cibuľkou,bylinkový čajík s medom 😵 😵 😵

natal12
6. dec 2012

Teraz som si zamiesla cesto na medovníky ktoré musia stáť v chlade 4 dni 🙂 a dnes alebo zajtra chcem aj dankine . inak nad parou si to ako robila hrniec z vodou a nato dalši hrniec ?

rastulka
6. dec 2012

@vevet Recept od @danielaj 🙂 pači sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624 🙂
@danielaj Dakujem 🙂
@womankc Ješššííííš 😅 aky preklep 😕 😅 😀 😀 😀 😀 😀 No,sprav radost dcerke 😉 uvidiš,je fakt výborna 😉 🙂

natal12
6. dec 2012

@ibajeho to som potom tebe písala pozri vyššie 🙂 a plech sa vymastuje ci papier na pečenie si dávala ?

lydia22
6. dec 2012

Šošovicová polievka, kuracie prsia na prírodno, ryža a opekané zemiaky

bubo1104
6. dec 2012

@maartinkaa som rada , že sa vydarili . Ono treba sa s nimi vyhrať , ale sú chuťovo dobré a je ich aj veľa . Ďakujem , že ste sa pripomenuli

vevet
6. dec 2012

@rastulka Ďakujem za typ, idem kuk a uložiť 🙂...

bubo1104
6. dec 2012

@natal12 má ich biť 100 kusov , ale keď si dobre zamiesiš a necháš zrieť ten mesiac , tak ich potom je tých 400 kusov . Ale ja robím s najmenšími vykrajovačkami . Zdá sa ich veľa , ale jedia sa ešte rýchlejšie a vydržia 3 - 4 mesiace aj viac a nepokazia sa . My sme tiež len 3 - členná rodina a robím ich aj s 2 dávok , malý ich papá a chutia mu , tak prečo nie

natal12
6. dec 2012

baby medovniky ozdobené kolko mozu stát nepokazia sa ?? boze nech uz je nedela chcem piect !! 😠

nakup
6. dec 2012

@fattamorgana nedaju sa mi otvoriť 😒

ibajeho
6. dec 2012

@natal12 davala som papier na pecenie na plech. Ano dala som velky hrniec do ktoreho som dala vodu a ked vrela tak som nad neho hodila druhy hrniec s uz pripravenymi ingredienciami. Neboj to zvladnes naozaj 🙂 ja som dnes chcela zdobit ale tak krasne nam nasnezilo ze som sa sla s malym prejst nech ma zazitok. Jeho prvy sneh 🙂 cize ak nejake do zajtra zostanu tak budem zdobit zajtra alebo dnes vecer. Este neviem ale ze ci si spravim polevvu alebo pouzijem kupovanu co som dostala. Ale tak asi spotrebujem tu kupenu ved nebudem to vyhadzovat.
@danielaj no tak a uz sme vsetci spokojni 😀

nakup
6. dec 2012

@nelinka0401 v kôpre by som spala tiež ho milujem ja keď robím kôprovku tak len sebe ostatným chrenovú 😠

nakup
6. dec 2012

@miskap2111 Máš pravdu, ľudia, ktorý vyprážajú na br. masti nemajú cholesterol ako tý čo na oleji

lussy23
6. dec 2012

niečo z ovsených vločiek? nejaký receptík?