Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@natal12 nakoniec som pridala este trosku masla a bolo dobre 🙂 ale tuhe je, ze zabit s nim mozem niekoho, som zvedava, ako to zajtra rozvalam 😀 😀 inak robila som len polovicku davku teraz 🙂
@sweetlemon ja nič nedávala ale som musela miesit a miesit 😀 presne je tuhé ja ho mám v chladničke od včera a pozerám tam furt a stuhnuté že s tým možem dat niekomu po hlave 😀 som tiež zvedavá ako to v pondelok rozválam 😒 daj potom zajtra vedieť ako dopadli ok ?
@zuul myslím, že nič sa nestane, ke´d ho necháš postáť, ja si ho dávam do špajze, tam máme chladno, ale nemalo by sa nič stať na tej linke, niekto potiera vajcom, ke´d sa idú piecť, mne táto pekárka povedala, že potiera sa po vybratí, aby boli pekné lesklé, dovtedy som aj ja potieravala pred pečením, tak urob ako ti vyhovuje, tým sa nič nepokazí 😉
babulky ešte raz všetkým ďakujem za milé povzbudivé slová, som rada, že ste, vážim si to 😉
ryba v trojobale (nevieme sa dockat vianoc :D ) zemiaky, pecienka a ryza, polievka nebola, zajtraaa privarok zemiakovy so zelenou fazulkou, asi masko na stave navrch a polievka zeleninova 🙂
@natal12 no uvidime, jasne, ze zajtra podam hlasenie 🙂
rajčinová polievočka zo syrom,černohorský rezen a pečené zemiačky,ako dezert som urobila moj oblubeny francúzsky krémeš,a máme aj na zajtra,no to zas ideme na oslavu takže zostane 🙂
@nelinka0401 ak je nechceš mať vysušenú stači ju piecť na 15 - 20 minút pri 180 C
dnes nič nestíham tak iba vajíčkové cestoviny (praženica s kúskom oravskej slaninky paprikou cibuľou a pórom). Zajtra chcem robiť cícerovú polievku na kyslo a druhé absolútne netuším - už vidím že to dopadne tak že k polievke urobím posúch a obed bude hotový 😀
jaj bože baby probleeeeeeeeeeeeeeem..
Tak sa zaoberam hačkovanim /zákazkami/ že netušim ale že voooobec netušm čo tento rok piecť.. 😲 okrem perníčkov -tie deti nemusia /namiesto toho vykrajujeme linecke/ čo zvyknete robiť tento rok?niečo dobreeeeeeeeee 😕 😕 😕 a rychle 😀
@danielaj čo dobreho si piekla 😅
@ellise čo sú to tie marokánky? nedáš sem receptík?? 🙂
Keďže mi nejde fotto včera paradajková s brokamy a s ostrúhaným syrom bryndzové pirohy so smotanou a niekto s maslom a niekto so slaninkou a pažítkou zo zásob, dnes pečené kurčiatko niekto ryža niekto pyré šťavička a kyslé uhorky kostičky som oblizovala a ta kôrka mňamky ani mäso nemusím bude aj na zajtra a chorvátske pečivko na sladko a druhú várku vyskúšam s dobrým typom od @majuskacechova na vrch slaninka syr už sa teším na zajtrajšie pečenie, ale upratovanie bŕŕŕŕŕŕŕŕ, radšej budem pri hrncoch v kuchyni
Dnes kapustová polievka, zo včera zostali parené buchty so slivkovým lekvárom, posypané kakaom... a k oslave som robila francúzske karamelové kocky, syrové tyčinky z lístkového cesta, zemiakový šalát s majonézou a zajtra k nemu urobím roládu z mletého mäsa a rezne... 🙂
Dievčatá, neviete prečo mi linecké koláčiky pri pečení tak hrozne napúchajú? Robia sa mi na nich obrovské vzduchové bubliny a vyzerajú hrozne ☹
@levandullka ked vychladnu,tak oni spadnu,neboj.. 😉 uz ked z truby vyberies,tak pomaly klesnu
@linka Praveze nie, vobec neklesli, nic... ☹
@levandullka a aky mas recept? nedala si tam prasok do peciva?
@levandullka aj mna napadlo aky mas recept,ak to nebude ono,dam ti svoj,odskusany..
@levandullka lebo si dala prašok do pečiva 😉 urob ešte raz a prašok do pečiva nedavaj 😉

@danielaj teším sa s vami určite ti spadol veľký kameň zo srdca a šišky mňammmmmmmm