icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nakup
7. dec 2012

@danielaj teším sa s vami určite ti spadol veľký kameň zo srdca a šišky mňammmmmmmm

natal12
7. dec 2012

@nakup no čo stalo pomýlila som ani som to nevšimla 😀

sweetlemon
7. dec 2012

@natal12 nakoniec som pridala este trosku masla a bolo dobre 🙂 ale tuhe je, ze zabit s nim mozem niekoho, som zvedava, ako to zajtra rozvalam 😀 😀 inak robila som len polovicku davku teraz 🙂

natal12
7. dec 2012

@sweetlemon ja nič nedávala ale som musela miesit a miesit 😀 presne je tuhé ja ho mám v chladničke od včera a pozerám tam furt a stuhnuté že s tým možem dat niekomu po hlave 😀 som tiež zvedavá ako to v pondelok rozválam 😒 daj potom zajtra vedieť ako dopadli ok ?

danielaj
7. dec 2012

@zuul myslím, že nič sa nestane, ke´d ho necháš postáť, ja si ho dávam do špajze, tam máme chladno, ale nemalo by sa nič stať na tej linke, niekto potiera vajcom, ke´d sa idú piecť, mne táto pekárka povedala, že potiera sa po vybratí, aby boli pekné lesklé, dovtedy som aj ja potieravala pred pečením, tak urob ako ti vyhovuje, tým sa nič nepokazí 😉

danielaj
7. dec 2012

@raza ďakujem, si zlatá, no pojeme, až do troch kráľov máme, ale ja pečiem aj pre mojich rodičov, takže je nás dosť, aj sa porozdáva po návštevách 😉

danielaj
7. dec 2012

babulky ešte raz všetkým ďakujem za milé povzbudivé slová, som rada, že ste, vážim si to 😉

reni1512
7. dec 2012

ryba v trojobale (nevieme sa dockat vianoc :D ) zemiaky, pecienka a ryza, polievka nebola, zajtraaa privarok zemiakovy so zelenou fazulkou, asi masko na stave navrch a polievka zeleninova 🙂

sweetlemon
7. dec 2012

@natal12 no uvidime, jasne, ze zajtra podam hlasenie 🙂

nakup
7. dec 2012

@nakup som rada, že si to nezobrala ako " výsmech " ale ako zlepšenie nálady 😀

lubenka96
7. dec 2012

rajčinová polievočka zo syrom,černohorský rezen a pečené zemiačky,ako dezert som urobila moj oblubeny francúzsky krémeš,a máme aj na zajtra,no to zas ideme na oslavu takže zostane 🙂

nakup
7. dec 2012

@nelinka0401 ak je nechceš mať vysušenú stači ju piecť na 15 - 20 minút pri 180 C

nakup
7. dec 2012

@womankc ja vypekám na masti ktorú si urobím sama zo slaniny si vyškvarím masť a je bravčová a pečiem aj na kuracej masti olej mám iba do cestách a na chor. rožky 🙂

anavila
7. dec 2012

@bubutko krásne su tie rafaela, a to ti vydrží az do Vianoc? neskazia sa?

lucikatn
7. dec 2012

dnes nič nestíham tak iba vajíčkové cestoviny (praženica s kúskom oravskej slaninky paprikou cibuľou a pórom). Zajtra chcem robiť cícerovú polievku na kyslo a druhé absolútne netuším - už vidím že to dopadne tak že k polievke urobím posúch a obed bude hotový 😀

akika722
7. dec 2012

jaj bože baby probleeeeeeeeeeeeeeem..
Tak sa zaoberam hačkovanim /zákazkami/ že netušim ale že voooobec netušm čo tento rok piecť.. 😲 okrem perníčkov -tie deti nemusia /namiesto toho vykrajujeme linecke/ čo zvyknete robiť tento rok?niečo dobreeeeeeeeee 😕 😕 😕 a rychle 😀
@danielaj čo dobreho si piekla 😅

bubutko
7. dec 2012

@anavila no mam ich na balkone na mraze tak by nemali

raza
7. dec 2012

@akika722 ja tiež stále netuším, čo piecť 😅 muž už je chudák aj vysporiadný s tým, že budeme 3hoďky behať po obchodoch po velkých nákupoch a ja stále neviem, čo kupovať, lebo neviem, čo piecť..

akika722
7. dec 2012

@raza 😀 😀 😀 vdaka že v tom niesom sama 😀 😀 😀 min.rok som už vypekala a teraz ma ledva napadne pomyslieť nato 🤐 pritom 22.12 ma mm narodeniny a to už musim mať všeeeeeeeetko hotove 😖

ellise
7. dec 2012

@akika @raza, co holky poradit já mám svých oblíbených 7-8 druhů : linecké kolečka, vanilkové rohlíčky, ořechová kolečka, pařížské tyčinky, kokosové pusinky, marokánky, sněhové ořechy, kakaové srdíčka

zklimekova
7. dec 2012

@ellise čo sú to tie marokánky? nedáš sem receptík?? 🙂

nakup
7. dec 2012

Keďže mi nejde fotto včera paradajková s brokamy a s ostrúhaným syrom bryndzové pirohy so smotanou a niekto s maslom a niekto so slaninkou a pažítkou zo zásob, dnes pečené kurčiatko niekto ryža niekto pyré šťavička a kyslé uhorky kostičky som oblizovala a ta kôrka mňamky ani mäso nemusím bude aj na zajtra a chorvátske pečivko na sladko a druhú várku vyskúšam s dobrým typom od @majuskacechova na vrch slaninka syr už sa teším na zajtrajšie pečenie, ale upratovanie bŕŕŕŕŕŕŕŕ, radšej budem pri hrncoch v kuchyni

nikita308
7. dec 2012

Dnes kapustová polievka, zo včera zostali parené buchty so slivkovým lekvárom, posypané kakaom... a k oslave som robila francúzske karamelové kocky, syrové tyčinky z lístkového cesta, zemiakový šalát s majonézou a zajtra k nemu urobím roládu z mletého mäsa a rezne... 🙂

levandullka
7. dec 2012

Dievčatá, neviete prečo mi linecké koláčiky pri pečení tak hrozne napúchajú? Robia sa mi na nich obrovské vzduchové bubliny a vyzerajú hrozne ☹

linka
7. dec 2012

@levandullka ked vychladnu,tak oni spadnu,neboj.. 😉 uz ked z truby vyberies,tak pomaly klesnu

levandullka
7. dec 2012

@linka Praveze nie, vobec neklesli, nic... ☹

gelinka75
7. dec 2012

@levandullka a aky mas recept? nedala si tam prasok do peciva?

linka
7. dec 2012

@levandullka aj mna napadlo aky mas recept,ak to nebude ono,dam ti svoj,odskusany..

joannas
7. dec 2012

@levandullka lebo si dala prašok do pečiva 😉 urob ešte raz a prašok do pečiva nedavaj 😉

joannas
7. dec 2012

@natal12 pernikove korenie som kupila a vzadu na obale bol recept 😉