Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc - a teda asi sa zas budem hlúpo pýtať 😅 ...repkový olej je už tiež "omilostený"...lebo ja zatiaľ som pri Venusz slnečniovom 😕 resp. keď nie je, tak Raciole. Ale Palmu ako takú nemám moc rada, len kvôli tomu, že vždy, keď som chodila elinou okolo tohto podniku, tak ten smrad 🙄 😝 zato o 3 zastávky ďalej je Figaro 😵 Ale máš pravdu...sladké vody sú tiež zhubné. U nás jedine Vinea, aj to len na sviatky 😅 a instatné veci nekupujem 🙂
@zuul dakujem za tip ale chcela by som ho spraviť v rúre,nejako s bylinkami alebo ako 😅
@nelinka0401 co chces robit?
@katja78 veru, repkovy olej sa stale viac dostava na popredne priecky v odporucaniach zdravej vyzivy
http://www.vitalia.cz/clanky/repkovy-olej/
duo voňavé 😎 😎 😎 ...aby sa ušlo aj počas víkendu
na kolko minut sa robia perniky a na kolkych stupnoch ked mam teplovzdusnu ruru
@ifkael myslíš rybu? chcela som ju nejako upeicť ale v rúre,nie obalovať.aby bola dobre šťavnatá,nevysušená
@katja78 výlučne slnečnicový a repkový , zatiaľ . olivový mám tak na studenú kuchyňu alebo minútky , sem tam nejaké špeci, to tak do šalátov , nekupujem zmesové a niekde som zachytila článok, že čistý repkový dokonca dopadol lepšie ako slnečnicový , tak to tak striedam a keď náhodou vyprážam, tak sa snažím raciol, lebo ten je na fritovanie a vyprážanie , nie každý je vhodný na vysoké teploty , ale teda nepamätám si presne to členenie , úplne do hĺbky to zas tak neštudujem, ale ak niekde natrafím na rozumný článok , tak sa snažím tieto veci dodržiavať a čo sa teda snažím dlhšie , tak zvyknem čítavať zloženia, ak je niekde veľa E to ani nekupujem . Sladké vody som prestala piť úplne a zistila som ,že mi to ani nechýba , niekedy sirup si dáme aj to sa snažím robiť domáce ak nemám ,tak sa snažím kvalitnejšie kúpiť , alebo si kompótovú vodu rozriedia
@nelinka0401 ja milujem len tak okoreniť bylinkovou soľou , trošku pokvapkať citrónom na každú dať plátok masla hrubší posypať sekanými mandľami podliať troškou vody zmiešanej s bielym vínom zakryť a nechať chvíľku piecť v rúre nakoniec len na chvíľku odkryť a nechať chytiť farbu, jednoduché a vynikajúce , výborný je aj tymián, či rozmarín, alebo len petržlenová vňať a posoliť a okoreniť čier.k. ak nemáš rada bylinkovú soľ
@nelinka0401 v obycajnom masle vymiesas sol, cesnak, bylinky ake chces a das na rybu a das upiect. my tak robime lososa. predtym plava vo vine aspon 24hodin.
@womankc to by mohlo byť celkom dobré a jednoduché...hned si to idem zaznačiť 😉
@nelinka0401 nepeč to prudko skor na nižšej teplote, by si ju nevysušila , len na konci odkry a zvýš teplotu, laebo jemne prigriluj
@danielaj ahoj už som rozmýšľala,čo napísať o strate vášho psíka a zrazu čítam,,že sa našiel,tak našťastie 🙂 na fotkach vidno,že ho máte veľmi radi a že je člen vašej rodinky 🙂
ahojte 😉 my sme dnes mali langoše a polievku zo včera fazuľovú 😉
@natal12 no, zacala som tymy medovnikmi z varechy a to cesto je take sypke, ze mi to nejde spojit ☹ ☹ 😠
@natal12 nepotierala som kvoli tomu ze pisali tu kocky ze ked potries poleva nedrzi. Tak som to nechcela riskovat, takto mi drzi. Kupovanu mam taku bielu aj s nasadcami, ale chuti zvlastne, trochu umelo ale sak ked ju vypouzivam tak spravim normalnu domacu. A na tu domacu som si kupila v kaufe specialne vrecko, ked sa mi podari vecer ti to odfotim a dam sem ak chces.
u nas dnes paprikaš z hlivy + brokolicova kremova polievka....vcera som piekla uz opakovane tento kolacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8081
@sweetlemon moja nelám si hlavu ani mne to neišlo maj pevné nervy ale nakoniec som to spojila pridávaj múku odfotím ti to moje ? a mies a mies a mies 😉 ja som to miesila na doske po častiach a potom dala dokopy 🙂 a také velké cesto na mna bolo tažké miesiť 😅
@ibajeho ani pred pečením si nepotierala ? ved danka píše v recepte že po upečení potrieť a jej na foto drží poleva 😉 áno mohla bi simi ho odfotitť ak mozeš aj teraz. áno dankine len je ešte v chladničke 😉 vy ste ich spapali už ? 😝 ja si chcem z netu objednať takéto vrecko a poštovné mi dajú 0.75 centov dokopy zaplatím 1 euro 😀 😀 dúfam že bude dobré .

@mysiatkoo mňam ..vyzerá to super 🙂