Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ďakujem, a inak neporadíš ty máš aku polevu na medovníky ?
@natal12 ahoj už tu niekto písal,že do polevy dáva solamyl,aj som si ju odpísala,tuším to písala @womankc .
neviem niekto robí,len preosiaty práškový cukor a bielok. Ja ešte neviem,či budem zdobiť,uvidím ako budem stíhať 😉
a zajtra by som chcela začať zarábať cesto na pardubické perníčky,teda začať ten 1 deň.
@lululka555 tak mám h isť ho kupiť ja neviem ja sa toho bojim myslim tej polevy že ako to dopadne 😒
@natal12 ved kúpiť možeš,miniete na zahusťovanie do omáčok 😉 aj tak do tej polevy ide toho máličko
@lululka555 akurát som kukala pár strán dozadu a @womankc tam nedáva solamyl . a nejdem ho kúpit ja ho ani nepoužívam moc .
dnes bude naložene mäsko s ryžou 🙂
ja uz mam langose hotové,aj plnené aj obycajne okruhle,a dala som varit fazulovo-gulasovu polievku 😉 😀
baby zdobim medovníčky a vyzerá to ako keby to zdobilo 5 ročné decko 😀 😀 😀
kuraci vyvar,kur.stehna ryza zemiaky lečo,tiramisu
prosím neviete ako uskladním polevu do pondelka ? pondelok ju chcem pouzit ešte 🙂
U nás dnes bravčové karé na šampiňónoch, k tomu zrejme ryža, uhorkový šalát a mám chuť na rascovú polievku s vajíčkom, tak bude aj tá 🙂
Už sa mi varia salká, takže na dnešné poobedie mám naplánované šuhajdy 🙂. Veeeľké množstvo 🙂. A keď budem mať veľmi vianočnú náladu (čo je dosť možné) budem robiť škoricové hviezdičky ala Nigella 🙂. Z dvoch dávok zrejme 🙂
@natal12 aj ja ked zdobím medovníčky,tak sa vždy pri tom smejem,že moja dcéra by ich asi lepšie ozdobila 🙂
ahojte.no dnes len niečo sladké-palcinky s nutelou a šlahačkou
@nelinka0401 no moja , ty ich máš určite o sto krát krajšie než ja 😀 😀 ale hodím foto hned to bude 🙂
@levandullka rascovú polievočku s vajičkom sme mali donedávna zbožnujeme ju 🙂
@levandullka mohla by si napisat cerept na tie hviezdicky? Vdaka
@luciferova Ahoj, jasné, receptík nájdeš tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/levandullka/... 🙂
tak po dlhsom case mam konecne cas aj napisat 😵
u nas dnes spenatova polievocka a domaca pizza
@natal12 nevadi, hlavne, ze su dobre 😉
ja dnes varim madarsky gulasik s domacou knedlou a vcera som piekla skvarkove pagace 😉
inak ja medovnicky nezdobim, na to mam svokrusu, ta ich zdobi genialne 😵 pastva pre oci 😉
@danielaj 🙂 ďakujem , babka je expertka🙂..keď zistila, že budem piecť tortu tak mi volala, že žiadne kvety, ale že tam chce babku a psa 😅
dnes gulášik a chlebík, pre malú rýchlovka krupicová polievka s vajcom, poobede nejaký koláčik, alebo perníkovú muffiny ešte deti rozhodnú že čo 🙂
@natal12 hlavne že sú chutné 🙂

baby čo poviete mám dať do polevy na medovníky aj solamyl ? 😕