icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
8. dec 2012

baby čo poviete mám dať do polevy na medovníky aj solamyl ? 😕

natal12
8. dec 2012

@lululka555 ďakujem, a inak neporadíš ty máš aku polevu na medovníky ?

lululka555
8. dec 2012

@natal12 ahoj už tu niekto písal,že do polevy dáva solamyl,aj som si ju odpísala,tuším to písala @womankc .
neviem niekto robí,len preosiaty práškový cukor a bielok. Ja ešte neviem,či budem zdobiť,uvidím ako budem stíhať 😉
a zajtra by som chcela začať zarábať cesto na pardubické perníčky,teda začať ten 1 deň.

natal12
8. dec 2012

@lululka555 tak mám h isť ho kupiť ja neviem ja sa toho bojim myslim tej polevy že ako to dopadne 😒

lululka555
8. dec 2012

@natal12 ved kúpiť možeš,miniete na zahusťovanie do omáčok 😉 aj tak do tej polevy ide toho máličko

natal12
8. dec 2012

@lululka555 akurát som kukala pár strán dozadu a @womankc tam nedáva solamyl . a nejdem ho kúpit ja ho ani nepoužívam moc .

elise
8. dec 2012

dnes bude naložene mäsko s ryžou 🙂

ibajeho
8. dec 2012

@natal12 no prvKrat ked som ich piekla som potrela a neviem preco ale nechutilo mi to na nich. Taketo suchsie mi chutia viac a poleva na nich naozaj drzi. Cize o nic som sa neukratila 🙂 to vrecko ti odfotim az dnes vcera nebolo casu 🙂

denisa87
8. dec 2012

ja uz mam langose hotové,aj plnené aj obycajne okruhle,a dala som varit fazulovo-gulasovu polievku 😉 😀

raza
8. dec 2012

@danielaj veľmi pekne ďakujem 🙂

natal12
8. dec 2012

baby zdobim medovníčky a vyzerá to ako keby to zdobilo 5 ročné decko 😀 😀 😀

78lenka
8. dec 2012

kuraci vyvar,kur.stehna ryza zemiaky lečo,tiramisu

natal12
8. dec 2012

prosím neviete ako uskladním polevu do pondelka ? pondelok ju chcem pouzit ešte 🙂

natal12
8. dec 2012

@ibajeho teraz ich zdobim ale ide to moc na hrubo a drží mi to zatial a som ich po upečení potierala vajičkom 😉

sisanka
8. dec 2012

@natal12 no zevraj maju odstat tak ich uz chcem urobit...robim ich len druhykrat tak snad budu dobre lebo minuly rok boli nic moc 😀 a teraz mam iny recept, dam ich do krabicky a uz premyslam ze ako to poriadne uzavrem aby mi do toho nikto nechodil 😀

natal12
8. dec 2012

@sisankamn včera mamina polku vyjedla a to som robila z polovičnej dávky iba 😀 a teraz zdobím no otras to je 😒 ale hodím foto .

levandullka
8. dec 2012

U nás dnes bravčové karé na šampiňónoch, k tomu zrejme ryža, uhorkový šalát a mám chuť na rascovú polievku s vajíčkom, tak bude aj tá 🙂
Už sa mi varia salká, takže na dnešné poobedie mám naplánované šuhajdy 🙂. Veeeľké množstvo 🙂. A keď budem mať veľmi vianočnú náladu (čo je dosť možné) budem robiť škoricové hviezdičky ala Nigella 🙂. Z dvoch dávok zrejme 🙂

nelinka0401
8. dec 2012

@natal12 aj ja ked zdobím medovníčky,tak sa vždy pri tom smejem,že moja dcéra by ich asi lepšie ozdobila 🙂

nelinka0401
8. dec 2012

ahojte.no dnes len niečo sladké-palcinky s nutelou a šlahačkou

natal12
8. dec 2012

@nelinka0401 no moja , ty ich máš určite o sto krát krajšie než ja 😀 😀 ale hodím foto hned to bude 🙂

natal12
8. dec 2012

@levandullka rascovú polievočku s vajičkom sme mali donedávna zbožnujeme ju 🙂

luciferova
8. dec 2012

@levandullka mohla by si napisat cerept na tie hviezdicky? Vdaka

levandullka
8. dec 2012

@luciferova Ahoj, jasné, receptík nájdeš tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/levandullka/... 🙂

natal12
8. dec 2012

Moje nepodarené ozdobené medovníčky 😒 vyzerá to tak ako keby to zdobilo 5 ročné dieťa 😀 😀 ale robila som to prvý krát 🙂 vela som ich nezdobila .

zuziq
8. dec 2012

tak po dlhsom case mam konecne cas aj napisat 😵
u nas dnes spenatova polievocka a domaca pizza

maartinkaa
8. dec 2012

@natal12 nevadi, hlavne, ze su dobre 😉
ja dnes varim madarsky gulasik s domacou knedlou a vcera som piekla skvarkove pagace 😉

maartinkaa
8. dec 2012

inak ja medovnicky nezdobim, na to mam svokrusu, ta ich zdobi genialne 😵 pastva pre oci 😉

zklimekova
8. dec 2012

@danielaj 🙂 ďakujem , babka je expertka🙂..keď zistila, že budem piecť tortu tak mi volala, že žiadne kvety, ale že tam chce babku a psa 😅
dnes gulášik a chlebík, pre malú rýchlovka krupicová polievka s vajcom, poobede nejaký koláčik, alebo perníkovú muffiny ešte deti rozhodnú že čo 🙂

vivusika
8. dec 2012

@natal12 my mávame podobné a čo, však sú pre vás a hlavne, že dobre chutia. U nás ich zdobí dcéra a tento rok už bude asi aj malý 😀

zklimekova
8. dec 2012

@natal12 hlavne že sú chutné 🙂