icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

murinka
26. nov 2010

@kibuk a nedava sa to cesto na sisky vykysnut? 😕

womenne
26. nov 2010

Dakujem kočky 😉

kibuk
26. nov 2010

@ murinka
klasicke ano ale tieto som robila co som hodila link a nebolo treba

murinka
26. nov 2010

@kibuk dakujem 🙂

pepi_petra
26. nov 2010

my mame domacu pizzu a hlivovy gulasik 😝

cinamon7
26. nov 2010

hrachova polievka, pecene zemiacky

nada1326
26. nov 2010

ahojte, neprispievam sem, ale citam vas pravidelne, ked potrebujem inspiraciu 😀 😀 😀 teraz by som potrebovala receptik, na Vianoce chcem pripravit lososa, najlepsie pecenim, viemi niekto poradit ako nato? 😲 dakujem

eva7780
26. nov 2010

Ahojte 🙂 dnes jaternica zo zemiakmi,teraz mi manžel doniesol vetrník 😵 s kávičkou 😉

lea132
26. nov 2010

@nada1326 ja robievam lososa takto: dam na alobal,posolim,pokvapkam ol.olejom,citronom,posypem petrzl.vnatkou,zabalim a sup do truby

ejviska
26. nov 2010

@nada1326 ja to delam uplne stejne, jako Lea. Dam kousky do alobalu, osolim, nebo i nejake koreni na ryby, citron, akorat tam nedavam olej. Losos je tucny i tak dost. Zabalit, upect. Je to rychle. Poznas to, ze se jakoby ty "listky" lehce rozlupuji.

mimikuku
26. nov 2010

tak baby a teraz radte nasla som v mrazaku nakrajane na mesiaciky cukety....co s nimi? vyprazit alebo ako to spravit spravit cuketove placky?

lyongirl
26. nov 2010

@nada1326 ja budem na Vianoce pripravovať lososa deťom, oni ho zbožňujú a robím ho takto:
Kupujem lososové filety v Lidli, nechám ho rozmraziť, spravím si pác z medu a dijónskej horčice 1:1 a lososa v tom celého okúpem, nechám postať pár hodín, ale to nemusí byť a dám piecť do zapekacej misky prikrytej alobalom, ideme sa za tým zabiť 😀 a robí sa to cca 20 min.

morca3
26. nov 2010

ja som mala dnes frmol zabíjačku sme mali takže u nas dnes zabyjačkova kapustnica hurka + klobasa 😝

jeinabe
26. nov 2010

Dnes vyprazane sampinony so zemiakovou kasou a zeleninovym salatikom, zajtra zemiakovo-bryndzove pirohy... 😉

lucka1987
26. nov 2010

@jeinabe vyprazane sampiony? a ako to robis? 😕

iinuska
26. nov 2010

brokolicova polievka, vysmazana treska so zemiakmi

titkovamiriam
26. nov 2010

lucka klasika obalit v trojobale 🙂
no a na lososa super stranka:http://www.receptylosos.cz/ si nebudete vediet vybrať 😀

jeinabe
26. nov 2010

@lucka1987 no normalne obalit v trojobale 😉 , ale predtym si ich uvarit a nechat vychladit 😉

lucka1987
26. nov 2010

@jeinabe ahaaa ja ze nieco ine... takze obycajne obalovane 😀 myslela som ze mas nejaky receptik tak neva.. 😉

titkovamiriam
26. nov 2010

ja hríby nevarim,proste ich obalím a vysmažím 🙂

luciaanna
27. nov 2010

@mimikuku, ahoj 🙂 ,
ozývam sa až teraz, akosi nestíham 😝 (malej sa prerezávajú horné trojky ☹ , je to des ).
Bývame na Furči a tu je recept na mäsko v zemiakovej placke, ako to robím ja:
teraz som použila kuracie stehná, nakrájané na rezance, sójová omáčka, nechať odstať (pripravila som si to večer).
Potom hodiť na panvicu, opiecť a postupne pridávať: pór nakrájaný na kolieska, mrkvu a zeler nakráj. na tenké rezančeky a nakoniec kukuricu z konzervy. Potom tam ide kečup a dižónska horčica, podľa potreby podlievať vodou a zahustiť solamilom.
Keďže mm má rád pikantné, dala som tam aj trošku feferón. pasty. Podávala som to "schované" v zemiakovej placke, ale keďže mm sa zdalo, že mu k tomu niečo chýba 😀, hodila som mu na tanier aj zopár hranoliek 😝 . Mne tá placka bohate stačila....
Včera sme mali zeleninovú polievku a špagety, no a dnes budú francúzske zemiaky.

nada1326
27. nov 2010

Dakujem za rceptiky... a este otazka, mam pred pripravou namocit lososa do mlieka?
@lyongirl pozeram, ze mas deti skoro v rovnakom veku... jedava takto lososa aj ten mladsi?

briketa
27. nov 2010

@nada1326 riecne ryby co ziju v bahne (kapor) sa davaju do mlieka, aby sa prerazil ten bahenny smrad.
losos nesmrdi.

tereza79
27. nov 2010

náhodou kapor tiež nesmrdí keď sa dá deň pred tým do mlieka v ktorom je pretlačený cesnak.

juliagregor
27. nov 2010

kapra milujem, dávam ho na 24 hodín do mlieka a a nekupujeme väčšieho než 2,30 kg, robíme ho klasika v trojobale, alebo celého upiecť, nechávame jednu šupu a nič len sol, maslo a cesnak a taký je najlepší...

inna7
27. nov 2010

dnes šošovicová polievka a kur.prsia....viď. link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10562

lea132
27. nov 2010

@nada1326 moja mala jedava lososa, ma ho strasne rada, ine ryby moc nechce 😅

My dnes asi bravcovy gulas ako polievku s chlebikom, chcela som robit fazulovy privarok, ale zistila som, ze nemame fazulu 😀

luga
27. nov 2010

zemiakovy privarok s fasirkou

cinamon7
27. nov 2010

granadir s cviklou