Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dakujem kočky 😉
@ murinka
klasicke ano ale tieto som robila co som hodila link a nebolo treba
my mame domacu pizzu a hlivovy gulasik 😝
hrachova polievka, pecene zemiacky
ahojte, neprispievam sem, ale citam vas pravidelne, ked potrebujem inspiraciu 😀 😀 😀 teraz by som potrebovala receptik, na Vianoce chcem pripravit lososa, najlepsie pecenim, viemi niekto poradit ako nato? 😲 dakujem
Ahojte 🙂 dnes jaternica zo zemiakmi,teraz mi manžel doniesol vetrník 😵 s kávičkou 😉
tak baby a teraz radte nasla som v mrazaku nakrajane na mesiaciky cukety....co s nimi? vyprazit alebo ako to spravit spravit cuketove placky?
@nada1326 ja budem na Vianoce pripravovať lososa deťom, oni ho zbožňujú a robím ho takto:
Kupujem lososové filety v Lidli, nechám ho rozmraziť, spravím si pác z medu a dijónskej horčice 1:1 a lososa v tom celého okúpem, nechám postať pár hodín, ale to nemusí byť a dám piecť do zapekacej misky prikrytej alobalom, ideme sa za tým zabiť 😀 a robí sa to cca 20 min.
ja som mala dnes frmol zabíjačku sme mali takže u nas dnes zabyjačkova kapustnica hurka + klobasa 😝
Dnes vyprazane sampinony so zemiakovou kasou a zeleninovym salatikom, zajtra zemiakovo-bryndzove pirohy... 😉
brokolicova polievka, vysmazana treska so zemiakmi
lucka klasika obalit v trojobale 🙂
no a na lososa super stranka:http://www.receptylosos.cz/ si nebudete vediet vybrať 😀
ja hríby nevarim,proste ich obalím a vysmažím 🙂
@mimikuku, ahoj 🙂 ,
ozývam sa až teraz, akosi nestíham 😝 (malej sa prerezávajú horné trojky ☹ , je to des ).
Bývame na Furči a tu je recept na mäsko v zemiakovej placke, ako to robím ja:
teraz som použila kuracie stehná, nakrájané na rezance, sójová omáčka, nechať odstať (pripravila som si to večer).
Potom hodiť na panvicu, opiecť a postupne pridávať: pór nakrájaný na kolieska, mrkvu a zeler nakráj. na tenké rezančeky a nakoniec kukuricu z konzervy. Potom tam ide kečup a dižónska horčica, podľa potreby podlievať vodou a zahustiť solamilom.
Keďže mm má rád pikantné, dala som tam aj trošku feferón. pasty. Podávala som to "schované" v zemiakovej placke, ale keďže mm sa zdalo, že mu k tomu niečo chýba 😀, hodila som mu na tanier aj zopár hranoliek 😝 . Mne tá placka bohate stačila....
Včera sme mali zeleninovú polievku a špagety, no a dnes budú francúzske zemiaky.
náhodou kapor tiež nesmrdí keď sa dá deň pred tým do mlieka v ktorom je pretlačený cesnak.
kapra milujem, dávam ho na 24 hodín do mlieka a a nekupujeme väčšieho než 2,30 kg, robíme ho klasika v trojobale, alebo celého upiecť, nechávame jednu šupu a nič len sol, maslo a cesnak a taký je najlepší...
dnes šošovicová polievka a kur.prsia....viď. link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10562
zemiakovy privarok s fasirkou
granadir s cviklou

@kibuk a nedava sa to cesto na sisky vykysnut? 😕