icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lea132
25. nov 2010

my dnes kuraci vyvar, pecene kuriatko na masle zemiaky horec podla mmb a karamelovy pernik tiez podla mmb

titkovamiriam
25. nov 2010
zuziq
25. nov 2010

baby nepoznate nejaky recept co z cervenej kapusty? okrem salatu a podusit ju k masku, da sa s nou este nieco? napr. polievka alebo.. ? 😕

zuzuz1
25. nov 2010

baby zhanam overene lahke natierky... zajtra ma prist navsteva a je neviem aku urobit...

titkovamiriam
25. nov 2010

zuzuz kukni na MMb tam ich je spustu,ja robievam väcsinou niake syrove a tuniakove 😀
zuziq neporadím tiež dusim šalatujem a surovú polievku som este nerobila.Dneska super varenie rybacie prsty so zemiakmi 🙂 😅

mukky
25. nov 2010

ahojte,
ja som akurát dorobila pre mm kolienka s vajíčkom a slaninkou,k tomu má kyslú uhorku...

eva7780
25. nov 2010

@titkovamiriam ,teda to sú koláčiky,normálne som dostala chuť 😅 už na pohlad krásne 🙂

mukky
25. nov 2010

cez týzden som piekla jablkovo-orechovo kakaový koláčik,ale na fote nevyzerá tak vábne 😀 ,ale je šťavnatý,mnamkový...

mukky
25. nov 2010

a este chlebík ako vždy 😵

alami
25. nov 2010

@titkovamiriam ten link čo si dala - nádhera 🙂 radosť pozrieť 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
25. nov 2010

veru veru aj v praci sme slintali 🙂

fattamorgana
25. nov 2010

@daniz ja som dnes tiež robila langoše, boli výborné. miesto oleja dávam do cesta kyslú smotanu, sú také jemnejšie 😉

dannynka
25. nov 2010

@titkovamiriam vdaka za link,idemm si ho ulozit ako insspiraciu na vianocne pecenie 😉

l.lara
26. nov 2010

ahojte, @titkovamiriam perfektny link na vianocne...dakujeme 🙂

my dnes mame paradajkovu polievku a spagety s cuketovou omackou. mnam..🙂

l.lara
26. nov 2010

@fattamorgana ahojko, mozes mi prosim ta napisat recept na tvarohove sisky? ja som ich uz robila, ale nemala som dobry recept. dakujem.

kibuk
26. nov 2010

dnes nevariiiiiim 🙂 🙂 svokra varila plnene kapustne listy tak mame vystarane až do zajtra a aj to zajtra beriem deti a idem k nasim tak nam obed daju 🙂 🙂 🙂 🙂 juj sa tešim 😀 😀

kibuk
26. nov 2010
titkovamiriam
26. nov 2010

Tak dnes robím špenatovú,inšpiracia v tejto teme 😀 a asi cestoviny 🙂

fattamorgana
26. nov 2010

@l.lara ja som robila tiež presne tieto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33276&use..., ale z dvojitej dávky. boli skvelé. do toho kakaa som ich obalila len zopár, nevedela som, aký to bude mať úspech, ale teda tie sa zjedli prvé 🙂 ostatné som normálne na vrch potrela džemom.

womenne
26. nov 2010

kočky dnes chcem robit rizoto so sušenými hubami,mala by som ich predtym predvariť však? kolko asi????

zajo79
26. nov 2010

@womenne ja by som ich len omyla.

a podliala rizoto s bielym vinom, trochu vyvaru, na koniec lyzica masla a parmezan. mnam mnam.

l.lara
26. nov 2010

@fattamorgana @kibuk dakujem babulky, vyskusam 🙂

lunana
26. nov 2010

Dnes bude kuracie soté a vajíčková ryža 😵

kibuk
26. nov 2010

@l.lara za maličko su vyborneeee 🙂)))))))

juliagregor
26. nov 2010

@womenne namoč aspon na 10 minut, nemusíš zvlášť variť

murinka
26. nov 2010

tak my dneska karfiolova polievka a zemiakove placky 😉 mnam 🙂

lyongirl
26. nov 2010

Ahojte, ja som včera večer vysmažila pečienku, dnes k nej robím pyré a šošovicovú mliečnu polievku. Zajtra ideme našim, jupí, tak nevarím a v nedeľu asi kura s ryžou, to sme dávno nemali...

lyongirl
26. nov 2010

@womenne ja sušene huby zalejem horúcou vodou, nechám napučať a potom ju zlejem a huby dám do rizota 🙂

titkovamiriam
26. nov 2010

ja len sušené huby namočím 🙂

laerke
26. nov 2010

U nas konecne konci doba (h)ladova 😀 Dnes sa ide na nakup, na veceru budu asi rezniky, zajtra obed u svokry (huraaa 🙄 ) a v nedelu spravim kuraciu polievocku aaa...Este uvidim 🙂