Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak my mame dnes hovadzi stroganov.ja s varenym krumplom chlapi s ryzkou,polievka aj slepacia aj zabijackova kapusta..jaj tu by som si taaak dala,ale kedze sa kojime neda sa.a zakusok marlenku mnam.
segedínsky guláš s knedlou 😉
babule, koľko dopredu môžem robiť šuhajdy?? plnku robím z orechov a salka.. mimochodom, už som konečne začala s vianočným pečivom 😀 v chladničke už na mňa čaká cesto na medovníky 🙂
Dnes ostrokyslu a rybu s mandlami, zemiaky, salat
ja dnes .. dusená kapusta na karamele s knedlou, pečené mäsko, kura... a dobrý slepačí vývar s rezancami 🙂 dobrúúú chut a peknú nedelu 🙂
Ahojte.dnes už mám navarené.polievka s kuracích krídel a zeleninou,slížikmi.Kôprová omáčka s knedlou a mäsom (niekto mi tu na to narobil chute 🙂 ).koláčik už stihla sestra priniesť,tak ja dnes nemusím robiť 😀
ahojte.
v piatok uvarená huspenina na viac dní..
v sobotu zemiaky a opečená sekaná
nedela hovadzia polievka s abecedou,segedinsky guláš,knedla, aj na zajtra
Masko z polievky oberiem a zrejme ho popapame s chlebom...
@kathy1 no tú čokoládu: je to 200gramová z LIDLA, je fajn a lacná 😀 spolu s cerou roztopiť a obliať papirové košíčky. pomer si daj, aký uznáš za vhodné, alebo si urob čokoládku podla svojho, ako si zvyknutá..
no a tá plnka je najjednoduchšia 😀 : zmiešaš salko a pomleté orechy. pomer asi taký, aby to bolo akurát husté, nemám navážené, len od oka.. je to mňam a jedoduché..
Dnes varí manžel, cestoviny so syrovou omáčkou a dezert prekvapenie
@titkovamiriam jééj, nová profilovka, vianočná - som ťa skoro nespoznala, ja zajtra tiež začínam už piecť a ako vždy začínam vanilkovými rožtekmi 😉
@maryennn1 krásne medovníčky, keby som ja tak pekne vedela zdobiť ☹
Ahojte mam vykrajovačky a chcem robiť linecke koláčiky a by som chcela aj s kolieskom v strede čím ho vykrojiť poradte prosím
@natal12 ja už som robila viac krat ale u mna sa to nezlepsilo nejak moc 😀 to zdobenie

dneska sme doma, varím ja, marinovaná krkovička, kuracie prsia v cestíčku a zemiaková kaša 😉