icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rosannar
9. dec 2012

dneska sme doma, varím ja, marinovaná krkovička, kuracie prsia v cestíčku a zemiaková kaša 😉

trasko
9. dec 2012

tak my mame dnes hovadzi stroganov.ja s varenym krumplom chlapi s ryzkou,polievka aj slepacia aj zabijackova kapusta..jaj tu by som si taaak dala,ale kedze sa kojime neda sa.a zakusok marlenku mnam.

vivusika
9. dec 2012

segedínsky guláš s knedlou 😉

raza
9. dec 2012

babule, koľko dopredu môžem robiť šuhajdy?? plnku robím z orechov a salka.. mimochodom, už som konečne začala s vianočným pečivom 😀 v chladničke už na mňa čaká cesto na medovníky 🙂

mia258
9. dec 2012

Dnes ostrokyslu a rybu s mandlami, zemiaky, salat

dudi30
9. dec 2012

ja dnes .. dusená kapusta na karamele s knedlou, pečené mäsko, kura... a dobrý slepačí vývar s rezancami 🙂 dobrúúú chut a peknú nedelu 🙂

natal12
9. dec 2012

@maryennn1 asi hej, ale snažila som sa čo najmenšiu 😒

natal12
9. dec 2012

@bublina83 to je dobrý nápad ale unás nikto pivo nepije 😀

nelinka0401
9. dec 2012

Ahojte.dnes už mám navarené.polievka s kuracích krídel a zeleninou,slížikmi.Kôprová omáčka s knedlou a mäsom (niekto mi tu na to narobil chute 🙂 ).koláčik už stihla sestra priniesť,tak ja dnes nemusím robiť 😀

kathy1
9. dec 2012

@raza Ahoj mozes hodit recept na tie suhajdy? Orechy a salko to musi byt fajne 😉

mata71
9. dec 2012

ahojte.
v piatok uvarená huspenina na viac dní..
v sobotu zemiaky a opečená sekaná
nedela hovadzia polievka s abecedou,segedinsky guláš,knedla, aj na zajtra
Masko z polievky oberiem a zrejme ho popapame s chlebom...

raza
9. dec 2012

@kathy1 no tú čokoládu: je to 200gramová z LIDLA, je fajn a lacná 😀 spolu s cerou roztopiť a obliať papirové košíčky. pomer si daj, aký uznáš za vhodné, alebo si urob čokoládku podla svojho, ako si zvyknutá..
no a tá plnka je najjednoduchšia 😀 : zmiešaš salko a pomleté orechy. pomer asi taký, aby to bolo akurát husté, nemám navážené, len od oka.. je to mňam a jedoduché..

martinkatinka
9. dec 2012

Dnes varí manžel, cestoviny so syrovou omáčkou a dezert prekvapenie

danielaj
9. dec 2012

@titkovamiriam jééj, nová profilovka, vianočná - som ťa skoro nespoznala, ja zajtra tiež začínam už piecť a ako vždy začínam vanilkovými rožtekmi 😉
@maryennn1 krásne medovníčky, keby som ja tak pekne vedela zdobiť ☹

maryennn1
9. dec 2012

@danielaj jej ďakujem 🙂 a mne zasa také veľmi detsky ozdobené prídu, či čo 🙂

danielaj
9. dec 2012

@maryennn1 vôbec nie, sú super 😉

nakup
9. dec 2012

Ahojte mam vykrajovačky a chcem robiť linecke koláčiky a by som chcela aj s kolieskom v strede čím ho vykrojiť poradte prosím

natal12
9. dec 2012

@danielaj ja keď pečiem ja tiež vždy začínam vanilkovými rožtekami 😀 sme dve 😀

natal12
9. dec 2012

@nakup moja babka to tak robieva a ona to vykroji s takým maličkým kolieskom 😉 ten stred myslím

mysiatkoo
9. dec 2012

@nakup ak nemas vykrajovacku, skus so slamkou

miriamr
9. dec 2012

u nás dnes zemiaková polievka, raža a pečené plnené kurča a nepečená čoko tortička

mysiatkoo
9. dec 2012

nocne zdobenie pomerne uspesne zvladnute....dnes sa xystam na vyrobu xalupky a stromceka...a este trosku vianocnej atmosky z ineho nez kuxynskeho sudka 😉

zuzananinka
9. dec 2012

@natal12 ja už som robila viac krat ale u mna sa to nezlepsilo nejak moc 😀 to zdobenie

nakup
9. dec 2012

@mysiatkoo nebude malý otvor? diky za radu

nakup
9. dec 2012

@natal12 @misiatkoo už napadlo aj s náprstkom, čo sa používa pri štopkaní ale za pána nemôžem nájsť 😠

mysiatkoo
9. dec 2012

@nakup zalezi ake mas velke vykrajovacky... inak uz len dakym vrxnakom by som to robila asi... od pasty alebo dacoho co ma taky rozmer ako xces

zuul
9. dec 2012

@nakup ked som este nemala vykrajovacky so stredovou dierkou 🙂 davno, som vykrajovala naprstkom na sitie. 😀

zuul
9. dec 2012

@mysiatkoo krasne medovnicky, cim si farbila? a asi po upeceni vsak?

mysiatkoo
9. dec 2012

@zuul dakujem... po upeceni potrete vajickom rozmiesanym s farbivom 😉

natal12
9. dec 2012

@mysiatkoo jaké krásne ich máš vyzdobené, inak cim zdobíš akým sáčikom ? 🙂