icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
10. dec 2012

@levandullka prosím ťa mohla by si sem ešte raz pridať tie škoricové hviezdičky??? ďakujem

natal12
10. dec 2012

@ibajeho to odkial máš ? aj já chcéééééém 😒 😀 😀 ja mám vrecúsko pogumované a zo špičkami ale tam sú velké špičky to je skor na torty 🙂

natal12
10. dec 2012

@womankc ja viem ze nedávaš , a neni prihoreté a ked ho dala knim jablčko tak mäknú 😉 vtedy keď som fotila tu bolo dost svetla.

natal12
10. dec 2012

@womankc a ja som robila polevu podla teba 1 bielok 150 g cukru preosiala som dva krát a pár kvapiek citronovéj štavy 😉

natal12
10. dec 2012

@levandullka moja tak to sa čudujem mne to sa to ešte nestalo, ale prečo ti stvrdli nechápem 😕

natal12
10. dec 2012

@womankc kedže tu asi @levandullka neni tak tu ich máš to je jej blog pozri 🙂 http://levandullka.blogspot.sk/2012/10/skoricov...

womankc
10. dec 2012

@danielitka26 čo sú kung fu kuracie prsia????

levandullka
10. dec 2012

@natal12 Netuším 🙄 . Ale však aj tak sú dobré 😀

salma22
10. dec 2012

kolacik som piekla v sobotu po prvy krat tak sa chcem s vami podelit o tuto radost ..vysiel a bol velmi chutny dunajske vlny

natal12
10. dec 2012

@levandullka tak čo stresuješ moja 😀 ja sa idem pustiť do medovníkov 🙂

natal12
10. dec 2012

@sweetlemon ahoj, akurát sa idem pustit do tých medovníkov, to cesto je tak stuhnuté že si ho možem búchať o hlavu 😀 😀 a ked ho si kúsok odkrojila v strede je vidieť ako je zmisené také sypke 😀

nelinka0401
10. dec 2012

@mysiatkoo ja som ich robila minulý rok po večeroch.je to pracné ale krásne.len od tých špendlíkov ma už boleli prsty 😒

katkas1
10. dec 2012

@danielaj na ten pernik s visnami

ibajeho
10. dec 2012

@natal12 ved som ti minule pisala ze je to z kaufu...mali tam toho plno...tak som si jedno kupila ze ked budem zdobit...ale vidis ze este neni ani otvorene lebo zatial som pouzila tu kupovanu tubu...neviem ani ci to tento rok este vyskusam, no ak ano tak dam vediet, pripadne fotky hodim 🙂

levandullka
10. dec 2012

Dnes sa mi vôbec ale vôbec nechce variť, takže u nás bryndzové pirohy so smotanou a s kyslou kapustou 🙂.

womankc
10. dec 2012

@levandullka neoľutuješ to , je fakt super
Ja som si to dodatočne prečítala 🙂 ´, potom ma len napadlo, že či si mala dobre ho vypracované , či niekde nezostali kúsky tuku a to spôsobilo to nafúknutie, alebo aj múka to niekedy môže spôsobiť

mysiatkoo
10. dec 2012

@womankc este by to xcelo daky zdroj na take bylinky... ale materinu dusku mam, tak to mozem skusit ak sa zhorsi...zatial to vyzera, ze som to rozxodila...kazdopadne dik za tip 😉

mysiatkoo
10. dec 2012

@nelinka0401 pouzivam staru tuskovu baterku na zatlacanie, aby neboleli 😝

womankc
10. dec 2012

@mia258 wow tá je krásna , presne sa hodí na toto zasnežené obdobie, prosím recept 😵

libka1
10. dec 2012

paradajkova polievka s gulickami, peceny zubac, pecene zemiaky, rukolovo-paradajkovy salat

bellada
10. dec 2012

dnes zvysky zo vcera a vcera bola slepacia polievka, bravcove kare na sampionoch a zemiakovo-pastrnakove pyre, dezert sa nepiekol tentokrat, lebo mame plno sladkosti este od mikulasa 🙂

nelinka0401
10. dec 2012

@mysiatkoo vidíš,to mi nenapadlo 😀 😀 ale aj cez tú bolesť som sa tešila aké sú krásne 🙂

sisanka
10. dec 2012

dnes dojedame hovadzie na hubach so zemiakovou kasou a po sobotnom peceni medovnikov ma nejako uz chyta piect aj ine druhy...ale som si povedala ze to az buduci tyzden by som chcela...a premyslam co by som este upiekla...kedze peciem len same suche viac menej, nieco ja, nieco mama, nieco sestra a povymiename si - dokopy asi 8 druhov a mna to laka upiect este nieco navyse 😀 asi vyskusam vanilkove rozky...mam dobry receptik od mm babky z 280g muky - kolko ich asi vyjde?neviete? 🙂 asi urobim z 2 daviek radsej 😉

mysiatkoo
10. dec 2012

vcerajsi obed... polievka zo zelenej fazulky nakyslo(fotit nevyslo), rezance s hovadzim,mrkvou a hraskom a prvy cokotransfer pokus...cesto z rezov mascarpone a vrx tvaroh+kysla smotana+cernice, dnes tiez nefotene spagety carbonara

mysiatkoo
10. dec 2012

@nelinka0401 a lacnejsia verzia je so servitkami ;) ale take hrube musia byt, nie 3vrstvove, ale jednovrstvove hrube... tazko sa zhanaju, ale uspora vyrazna ;) a robi sa s tym este lepsie ako so stuzkami

daniz
10. dec 2012

tak suma sumárum : vo štvrtok pizza z Lidla 😀
v piatok paradajková polievka so syrom,
v sobotu polievka Hokkaido, mm pečené rebrá + zemiaky, deti rybka na zemiačkoch s mozzarellou,
v nedeľu cesnačka a br. karé na spôsob diviny, + knedľa a rýchly nepečený jablkový koláč s piškótami. Dnes podojáme
a idem vás dočítať 😉

nelinka0401
10. dec 2012

@mysiatkoo to som ešte nepočula,môže to byť tiež pekné.len nájsť tie správne servítky.máš pravdu,tie stužky sú dosť drahé.ale skúsiť som to musela 🙂

vivusika
10. dec 2012

dnes dojedáme od včera segedínsky s knedlou a na večer už kysne v pekárničke cesto na cesnakový osúch 🙂

womankc
10. dec 2012

@sweetlemon hej môžeš šľahať nad parou, vtedy je taká pekná hladká a lesklá , ale je to prácnejšie, ja ju len šľahám klasicky, ale dlho minimálne tých 15 minút a dobré je ten práškový cukor do nej preosiať