Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes šošovicová polievka na kyslo, halušky so syrom kyslou smotanou, opraženou slaninkou 🙂
br.kare na horcicovo smotanovej omacke plus ryza 🙂
karfiolova polievka a granadir... a cesto na vanilkove rozky pripraveneeee.. uz nex je vecer a potvorky spia 😉
asi pirohy a idem asi niecu este upiect
na dnes bravcove na sampionoch ,zemiaky,cvikla a uvarila som si aj zemiaky na granadir,nech mam zajtra pokoj a syn slubil ze upecie roladu slonie slzy,som zvedava,co bolo vcera este nemusi platit dnes 😉
Ahojte prosim vas dajte nejaky fajn recpet na linecke kolačiky co sa natieraju lekvarom , tolko su na nete a neviem nejaky osveceny recept niekde pisi maslo niekde heru som z toho uz hotova a mala my chce pomoct robit kolaciky a tie velmi lubi tak chceme tento rok upiect doma a preto ak ma niekto dobry recept na tie kolaciky velka vdaka 🙂
U nás dnes rizoto so šampiňónmi a kuracím mäsom. Rýchlovka, nakoľko dnes nemám veľa času na varenie 😅
u nás dnes zeleninová polievka a stavili sa naši tak doniesli sviečkovú tak som k nej narýchlo kolienka uvarila 🙂 ale zajtra netuším čo druhé musím sa inšpirovať vami a rozmýšľam nad rizotom
@viktoria12 pozri i danielaj v jej albume, aj má čerstvo pridané fotky a vyzerajú veľmi pekne
Ahojte, dnes mäsovo-zeleninové rizoto a polievku sme dojedli včerajšiu rajčinovú s kuskusom a mozarrelou.
@viktoria12 str 1830 kukni
Ahojte ja dnes polievočku nejdem robiť mam ju zo včera krajancovu a idem iba dorobiť kuracie prsia plnene syrom,šumkou,špenatom.je to mnam 🙂
@viktoria12 ahoj ,robievam len tieto http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb... a sú eňo ňuňo 😀
Kurací perkelt, cestovina a hádam aj niečo popiecť treba, medovníčky, linecké, orechové kolieska.... šuhajdy... 😉 😝 😝
daniz to maš pravdu aj ked mam už niečo napečene ale to sa spapa ani neviem ako a dnes isto idem ešte niečo upiecť 😉
ahojte, kolko mi v chladnicke vydrzia kokosove gulky ? dakujem 😉
@mrkvakatka mnam, skoda, ze nemam kyslu kapustu, akurat dnes mam nachystane stehna na veceru, s tou kapustou by to bolo lepsie 😒 A myslis, ze ten pac mozem aj bez tej kapusty dat na tie stehna? Proste len s tym zapiect? Aspon tak by som to zapiekla.
@danielaj prosimta, mam zarobene cesto na tie kosicky. Mohla by si mi napisat nejaku plnku s orieskami do toho? Ja to totiz idem robit prvykrat 😅
@womankc Dakujem,mysliš,že by som do toho čaju mohla dat aj suš.mlety zazvor? no a fenikel nemem doma a v našom dedinskom obchode take čudo nekupiš 😅
@zklimekova Dakujem za tieto krasne a povzbudzujúce slova 😲 Veru pravdu maš,hlavne je zdravie 😉 🙂
@maculik jasné že s tým možeš dat len samotné kura..tiež s tým len kura pečiem 🙂
dnes sosovicove karbonatky so zemiakovou kasou.. mnamka 🙂
paradajkova polievka, rizoto s cviklou

špagety mi chutili 😀