icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

denisa87
12. dec 2012

špagety mi chutili 😀

zklimekova
12. dec 2012

dnes šošovicová polievka na kyslo, halušky so syrom kyslou smotanou, opraženou slaninkou 🙂

mravvcek
12. dec 2012

br.kare na horcicovo smotanovej omacke plus ryza 🙂

mysiatkoo
12. dec 2012

karfiolova polievka a granadir... a cesto na vanilkove rozky pripraveneeee.. uz nex je vecer a potvorky spia 😉

lizatko1009
12. dec 2012

asi pirohy a idem asi niecu este upiect

lizatko1009
12. dec 2012
saxana36
12. dec 2012

na dnes bravcove na sampionoch ,zemiaky,cvikla a uvarila som si aj zemiaky na granadir,nech mam zajtra pokoj a syn slubil ze upecie roladu slonie slzy,som zvedava,co bolo vcera este nemusi platit dnes 😉

viktoria12
12. dec 2012

Ahojte prosim vas dajte nejaky fajn recpet na linecke kolačiky co sa natieraju lekvarom , tolko su na nete a neviem nejaky osveceny recept niekde pisi maslo niekde heru som z toho uz hotova a mala my chce pomoct robit kolaciky a tie velmi lubi tak chceme tento rok upiect doma a preto ak ma niekto dobry recept na tie kolaciky velka vdaka 🙂

levandullka
12. dec 2012

U nás dnes rizoto so šampiňónmi a kuracím mäsom. Rýchlovka, nakoľko dnes nemám veľa času na varenie 😅

chorale1
12. dec 2012

u nás dnes zeleninová polievka a stavili sa naši tak doniesli sviečkovú tak som k nej narýchlo kolienka uvarila 🙂 ale zajtra netuším čo druhé musím sa inšpirovať vami a rozmýšľam nad rizotom

womankc
12. dec 2012

@viktoria12 pozri i danielaj v jej albume, aj má čerstvo pridané fotky a vyzerajú veľmi pekne

sitko
12. dec 2012

Ahojte, dnes mäsovo-zeleninové rizoto a polievku sme dojedli včerajšiu rajčinovú s kuskusom a mozarrelou.

womankc
12. dec 2012

@viktoria12 str 1830 kukni

moncitka
12. dec 2012

Ahojte ja dnes polievočku nejdem robiť mam ju zo včera krajancovu a idem iba dorobiť kuracie prsia plnene syrom,šumkou,špenatom.je to mnam 🙂

lucikatn
12. dec 2012

@viktoria12 ahoj ,robievam len tieto http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb... a sú eňo ňuňo 😀

daniz
12. dec 2012

Kurací perkelt, cestovina a hádam aj niečo popiecť treba, medovníčky, linecké, orechové kolieska.... šuhajdy... 😉 😝 😝

moncitka
12. dec 2012

daniz to maš pravdu aj ked mam už niečo napečene ale to sa spapa ani neviem ako a dnes isto idem ešte niečo upiecť 😉

lucikatn
12. dec 2012

tak a tu sú upečené linecké ktoré ešte budem lepiť a škoricové koláčiky - rozmýšľam že ich len poprskám čokoládou

moncitka
12. dec 2012

@lucikatn ak už maš linecke tak by boly pekne a aj dobre ked ich iba porfkaš čokoladou 🙂

larmimi
12. dec 2012

ahojte, kolko mi v chladnicke vydrzia kokosove gulky ? dakujem 😉

maculik
12. dec 2012

@mrkvakatka mnam, skoda, ze nemam kyslu kapustu, akurat dnes mam nachystane stehna na veceru, s tou kapustou by to bolo lepsie 😒 A myslis, ze ten pac mozem aj bez tej kapusty dat na tie stehna? Proste len s tym zapiect? Aspon tak by som to zapiekla.

@danielaj prosimta, mam zarobene cesto na tie kosicky. Mohla by si mi napisat nejaku plnku s orieskami do toho? Ja to totiz idem robit prvykrat 😅

pami2
12. dec 2012

@megika1 dakujem za recept. a kvasok robis do tej vody? na aku hrubku to asi vyvalkas? dnes som neodolala a kupila si v obchode cesnakovy posuch, mnamka na obed s acidkom. ako to robia ze je taky vlacny vnutri a zvonka chrumkavy???

miruska73
12. dec 2012

@danielaj no ale vidno mas v tom uz riadnu prax tie moje su na smiech ked ich poctivo sulkam :D

lencyca
12. dec 2012

dnesne kokosove rozky,potom im este omocim konceky do cokolady 🙂

rastulka
12. dec 2012

@womankc Dakujem,mysliš,že by som do toho čaju mohla dat aj suš.mlety zazvor? no a fenikel nemem doma a v našom dedinskom obchode take čudo nekupiš 😅

@zklimekova Dakujem za tieto krasne a povzbudzujúce slova 😲 Veru pravdu maš,hlavne je zdravie 😉 🙂

mrkvakatka
12. dec 2012

@maculik jasné že s tým možeš dat len samotné kura..tiež s tým len kura pečiem 🙂

naky
12. dec 2012

dnes sosovicove karbonatky so zemiakovou kasou.. mnamka 🙂

rastulka
12. dec 2012

@lencyca Jéj,krasne su 🙂 Aj ja mam už cesto v chladničke,len mala mi nejako nechce spat 😉

iinuska
12. dec 2012

paradajkova polievka, rizoto s cviklou

mysiatkoo
12. dec 2012

@lencyca vyzeraju tak mnam krehko 😉