icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

majuskacechova
12. dec 2012

@natal12 mnam. to vyzera zaaujimavo. asi aj ja vyskusam. dik za typ 🙂 🙂

lenuss84
12. dec 2012

ahojte.pozeram,ze uz aj vy ste zacali vypekat. 🙂 ja od vcera.mala mi vydatne pomaha,vykrajuje,valka cesto.sice tak svojsky,ale je zlata.
vcera sme robili linecke kolaciky.dnes kokosove pusinky a kavove kolaciky /cesto ako na linecke,len sa tam pridava instantna kava/.
zajtra mam na plane na obed navarit: bryndzovu polievku -este som ju nevarila,bude to premiera,tak som zvedava.a dojeme oddnes morcacie prsia na platky v omacke s kecupom a horcicou a k tomu tarhona.
a poobede dalsie pecenie kolacikov.este sa idem rozhodnut ze akych.dam vediet.pa a peceniu zdar! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mima1311
13. dec 2012

@veroni87 sup sem prosim receptos na tie ,, ala venceky ,, 😀

kikaneu
13. dec 2012

jáááj baby, slinky sa mi zbiehajú a ruky trasú, keď vidím ako vypekáte.....no ja nejak nevládzem, keď prídem z roboty, niečo navarím a som ko....neviem čo to je so mnou, že sa mi nič nechce :/ ale snáď už sa nakopnem a pridám sa k vám, hoci nejdem piecť ani veľa druhov ani veľa kusov, lebo potom by som zase len pribrala a to nechcem 🙂 pekný deň pri rúrach a cestách 😉

rastulka
13. dec 2012

Dobre ranko 🙂 U nas dnes paradajkova polievka zo včera a kuracie rizoto 🙂

natal12
13. dec 2012

@lyongirl no to je piplačka s tým lisom na cesnak kým sa to urobí 😀 konečne si sa ozvala 🙂

natal12
13. dec 2012

@majuskacechova vyskúšaj a daj vediet 😉 ja prvý krát ich pojdem robiť

eva7780
13. dec 2012

u nás sa dnes dojedá,čo kto nájde 😀 a chcem si upiect princezky a orechové kolieska,obe treba plniť,ak aspon budem mať pripravené 😉

katja78
13. dec 2012

@kikaneu - ja tak podobne 😅 ale už máme aspoň strom pred domom..už ho len skrátiť a v nedeľu ozdobíme 🙂

weirdo
13. dec 2012

@danielaj - mohla by som poprosit recept na tie ovocno-orieskovo-cokoladovo-vlockove kolaciky a spaldove palacinky? Dakujeeem 🙂

betka22betka
13. dec 2012

@danielaj 20 druhov koláčikov? a kto toľko spapá?
Ja pečiem len 3 druhy, aj to je pre nás veľa....potom ich len ja dojedám- a vzhľadom na moju váhu by som nemala.........

danielaj
13. dec 2012

@natal12 no my máme radi tenšie, ale kľudne si vykroj hrubšie 😉
@zklimekova tieto šľahačkové robím aj ja , sú výborné a podobné robím aj vínové 😉
@lienka2 páči sa recept na pardubické perníčky je u mňa v albume, baby skúšali tieto moje, zaručujem, že budú chutiť, sú trvanlivé, vydržia ti aj pol roka, ak ich nezjete 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...
@natal12 vidím, že sa chystáš na škoricové klbká, ja ti doporučujem aj tieto citrónové klbká, sú užasné, chuť ako vaječné venčeky z obchodu, my sme ich tu v tejto téme minulý rok na Vianoce piekli skoro všetky, také boli dobré 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

danielaj
13. dec 2012

@weirdo páči sa tu sú sušienky v mojom albume, doporučujem https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... a špaldové palacinky robím ako 3:2:1 palacinky alebo kľudne svoj recept ak máš, len dáš špaldovú múku,len cesto si treba urobiť troška redšie ako na klasika palacinky, lebo špaldová múka sa ťažšie rozteká, a niekedy pridám do cesta strúhaný kokos alebo strúhané jablko a vždy sú iné 😉

danielaj
13. dec 2012

@betka22betka my zjeme, a pečiem aj pre rodičov, mama chodí neskoro z roboty, takže nestíha a už to necháva na mňa, robí len pomocné práce - umýva riad a pod. 😀 a ja už k Silvestru nepečiem, iba slané robím, takže koláčiky máme až do 3 kráľov, niečo ponosím na návštevy, lebo pýtajú odo mňa a mm keď si večer sadne k telke za tácku zošrotuje, takže asi tak je to u nás 😉

lencyca
13. dec 2012

@rastulka joj to sa teda narobíš 😒 ja na tú formu nedám dopustit,formičky sú už odložené na povali 😀

lencyca
13. dec 2012

@danielaj Dani,ja som ich asi 3roky nerobila...ale teraz som sa k ním vrátila 😉

lencyca
13. dec 2012

Ahojte,dnes si chlapi dojedia zo včera,ja idem s malým k našim,hned si pojdem pozriet nejaké nové formičky na medovníčky-konečne sa dostanem do mesta a pokúpim čo potrebujem-nepotrebujem 😀

weirdo
13. dec 2012

@danielaj - dakujeeeeeeeeem 😵

clarissa
13. dec 2012

Pridavam fotku mojich predvcerajsich ranajok,sice sa to mozno skor hodi k veceri ale v podstate je to jedno 😉 Su to zapekane toasty alebo "ako vyuzit stary chlebik" 😉 Vcera som si zarobila cesto na linecke,viac som nestihla,tak dnes idem dopiect,no mala by som si svihnut aby som to vsetko postihala do vianoc😅

rastulka
13. dec 2012

@lencyca Ano,ale stoji to za to 😉

mysiatkoo
13. dec 2012

dnes nevarim - dojedame zo vcera a z mrazaku 🙂 a vcerajsie vanilkove rozky - este nikdy sa mi xutovo tak nepodarili - mozno to bude pridanou pravou vanilkou do cesta - mm vcera ZOZRAL hadam pol plexu kym som to obalila a skonstatoval ze to do vianoc nevydrzi - asi si dam klatku na krabicku 😉 dnes su na rade oriesky - teda iba cesto, plnit ix budem neskor

veroni87
13. dec 2012

@mima1311 nech sa paci, tu je receptik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44871 a tip, tie pomlete mandle sa daju kupit v lidli. ja som urobila hned z dvoch davok a nelutujem 🙂

sitko
13. dec 2012

Polievka brokolicová krémová; varené zemiaky s cibuľou, hrachová kaša a vajíčko.

miskadusko
13. dec 2012

Fazulová na kyslo s údeným a francuzske zemiaky. dúfam že z niečoho ostane aj na zajtra 😒 😉

tretulka
13. dec 2012

no tu sa uz vypeka, ja este nic :D, ale hadam cez vikend uz aspon medovnicky chcem upiect, tento rok nechcem tolko vypekat, vzdy som zo 7-8 druhov napiekla, tentor ok budem strajkovat :D, ale vyskusala by som nieco nove, nemate nejaky tip?
navarila som si vcera - kralovsku cesnakovu polievku, madarsky gulas s knedlou, este aj jablkove pite som upiekla, dnes nam robia balkon, tak je tu vsade bordel, zima, no des...budem mat co robit ked dokoncia.

katkas1
13. dec 2012

@rastulka DAS RECEPT NA TIE KOKOSOVE ROZKY?tO SA TLACI DO FURMICIEK?

natal12
13. dec 2012

@lyongirl a aký si mala receptík ? 🙂

mima1311
13. dec 2012

@veroni87 cmuuuuk , idem nane 😀 😀 😀

angelika_2
13. dec 2012

baby čo varite dnes? dajte tip! niečo bezmasite, vobec nemam inšpiraciu dnes 😉