Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,neviem ako sa to vklada,ked chcem položiť konkretnemu človeku otázku,ale mam jednu otazočku pre lululu555,prosím ťa,čo su to tie anjelské očka.Nejaké suché koláčiky?A prosím Vás ma niekto dobrý recept na Domino rezy?Ale nie na tie,kde sa zašľahavaju surové bielky do horucej zmesy,mam mindráky zo surovýych vajec.Dík
@betka22betka to sú tie guličky na zdobenie, máme doma strieborné, sú maličké na posýpanie a toto sú tie väčšie 😉
@sweetlemon krasne 😉
@sweetlemon prečo ich ma každý také dokonalé ?? 😒 ja škaredo zdobím nemám ich také ☹
@nakup @lululka555 drobec v brusku mi nedovoli jest, lebo tlaci na zaludok ale ta pizza vyzera uzasne a hned by som si dala.
@mysiatkoo orange a zelenu mam z 101 drogerie 😉 aj ked predtym som ani netusila, ze su aj take farby
@sweetlemon krasne. Ja som sa rozhodla, ze tento rok medovnicky nepeciem ale robim pardubicke - inspirovala ma @rastulka
@nelinka1311 u mna domino rezy - je rolada v oblatke s karamelovym kremom a piskotovym cestom. Ale ty chces asi nejaky iny recept, ze?
baby ako robíte vy granadír ?? 🙂
@natal12 zlatko, dakujem pekne. keby som nebola na materskej a stary nebol na sluzobke, tiez by som sa s nimi nepiplala pol dna a vyzerali by uplne inak 😀 ozaj a varila som tu polevu nad parou a prvykrat sa mi nerozteka, dalo sa s nou super natenko pisat, tak sa tesim 🙂 zajtra mozno uz upeciem to 4dnove cesto. sice to bude len treti den, ale podla mna to nie je taky problem. zrusil sa mi totiz zajtrajsi program, tak nech mam co robit 🙂 v sobotu robime s mamou linecke a nejakych slimakov, co ona vybrala, tak som zvedava, co z toho vznikne 🙂
@sweetlemon ale máš ich krásne ! 😉 nemám na teba , vyskúšam keĎ bude príležitosť . ideš robiť tie medovníky z varechy ? ja som polku vyjedla fantastické sú a hlavné sú mekučké 😝 potom pridaj foto 🙂
takže, pridávam fotky mojej práce, už pripravených na prepravu, linecké srdiečka, banánky, smotanové kolieska, vanilkové rohlíčky, zázvorníky obyčajné + špaldové, išelské tortičky po našom 😉
košíčky sú upečené, ešte ich treba naplniť, pokiaľ mi ich nezjedia 😉 , no a samozrejme medovníčky, cesto už zrie v chlade.
tento víkend idem k svokrovcom, tak budúci týždeň chcem pokračovať v pečení, pardubické medovníčky, florentínky podľa starého receptu z prešporka, citrónové kolečká a ešte určite niečo vymyslím.
a poraďte čo na zajtra bezmäsité, asi niečo zo slivkového kompótu, mám takmer celý načatý v chladničke a neviem čo s ním
@natal12 keby si pri kazdom stravila tolko casu, co ja, urcite by boli vymakane 🙂 ja s drahym uz tiez vytahujeme tie varechove z krabice. a ano, idem ich robit zase, tentokrat po 3 dnoch a nepridavala som nic navyse, lebo sa mi teraz krasne dalo spojit cesto. uz sa tesim na ne 🙂

@linka Dakujem 🙂 neviem,ja som ich vždy potierala hned po upečeni 😉 potom su krasne leskle 😅