Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja idem dnes robit dukatove buchticky...a polievku neviem aku...musim sikovno vymysliet pre toho mojho maleho marodka 😉
dnes uvarím halušky so syrokrémom a škvarkami , polievka bude šošovicová s páročkou a udeným . Plánujem ešte upiecť kokosky a pusinky , keďže mi zo včera poostávali bielky s vajíčok , čo mi nebolo treba
@majuskacechova aj ja sa na ne chystám v pondelok,ja idem robiť tie citronové klbká 🙂
@majuskacechova tak pol dávky z tých a pol dávky z druhých a hotovo
U nas dnes paradajkova polievka a na zelanie mojej rodiny halusky s tvarohom a kyslym mliekom 😉
@sisanka inak aj krupicové halušky do polievky z nich môžeš robiť aj tie kokosové pusinky , ja robievam každý rok , mám to strašne rada , neskôr ti pridám jeden dobrá recept volá sa to chrapáka , sú to v podstate kokosky , a mne chutia len už aj samotné tie pusinky , v podstate je to toto http://varecha.pravda.sk/recepty/kokosove-pusin...
@veve39 no už za tie roky odhadnem , ale práve preto si to dám do tej guličky a to vidíš , či je cca rovnako veľká ako predošlá, niekedy odštipnem a niekedy pridám, ja som voľakedy robila také pekné drobné pečivko, ale muž mi povedal že chce poriadny vanilkáč , že si dá radšej jeden naraz ako 5 malých xixixixiixixi 😉
husta fazulova polievka s rezancami, slivkove gule s makom a orechmi
ja uz mam navarene a sedim v praci, varila som o pol 1 v noci, kuracie plnene rolky s prosciuttom k tomu hribovu omacku a zemiakove pyre, neskor foto, ked sa k tomu doparcujem.
@natal12 aj ja potrebujem dokupit este nejake suroviny ale az poobede pojdem 🙂
jeej aj ja mam taky isty, tak prijemne lisovanie 😀
@clarissa dnes na raňajky som sa nechala inšpirovať tvojimi chlebíčkami 🙂 boli výýýýbornééé 😉
@majuskacechova prečo príjemné ? 😀 😀 ja robím pol dávky takých a pol takých uz mám zamiesené cestá a sú v chladničke 😉
@womankc no chcela som, bola som teraz , ale iba celé balenie 100ks , však čo by som s nimi robila?, ale kúpila som nejaké na uskladňovanie zeleniny ovocia tak skúsim s tým, poobede dám foto, ale myslím že budú ok...a bolo ich menej v balení 😅
@natal12 preto prijemne lebo ti chcem zazelat aby sa ti darilo a aby ti vysli pekne klbka 🙂
ty si sikovnica, potom daj foto 🙂

@nanulik ak maslom len tenko zlepujes, za tyzden 2 ak to mas v chlade sa to nepokazi.