icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
14. dec 2012

@nanulik ak maslom len tenko zlepujes, za tyzden 2 ak to mas v chlade sa to nepokazi.

sisanka
14. dec 2012

ja idem dnes robit dukatove buchticky...a polievku neviem aku...musim sikovno vymysliet pre toho mojho maleho marodka 😉

bubo1104
14. dec 2012

dnes uvarím halušky so syrokrémom a škvarkami , polievka bude šošovicová s páročkou a udeným . Plánujem ešte upiecť kokosky a pusinky , keďže mi zo včera poostávali bielky s vajíčok , čo mi nebolo treba

womankc
14. dec 2012

@veve39 ja som si vaľkala voľakedy šúlok a ten som rozdelila na rovnaké dieliky, ale teraz sa mi s tým nechce piplať a odštipujem si z cesta , vytvarujem guličku a tú pobom rozvaľkám na rožtek

veve39
14. dec 2012

@womankc aj ja poznam kocky co takto robia....mas ich potom rovnake ? ja by som asi nevedela odhadnut...

womankc
14. dec 2012

@olo2003 mohla by si mi dať ten recept na tie prešporské florentínky???? zbieram starosvetské recepty , ďakujem

nelinka0401
14. dec 2012

@majuskacechova aj ja sa na ne chystám v pondelok,ja idem robiť tie citronové klbká 🙂

womankc
14. dec 2012

@nanulik no tak tie tri štyri dni vopred a skladovať v chlade

nanulik
14. dec 2012

@abriela je to len vyslahane maslo s cukrom a trochu kavy. pecivo som si upiekla ale krem budem aj tak robit neskor lebo son zabudla ze sa mi pokazil slahac tak si musim pozicat od mamy😀

womankc
14. dec 2012

@majuskacechova tak pol dávky z tých a pol dávky z druhých a hotovo

raszuz
14. dec 2012

@abriela ja by som dala zemiaky, možno zemiakovú knedľu a kapustu kyslú

womankc
14. dec 2012

@natal12 ja mám veľmi dobrý recept na keksíky, len musím doma pohľadať a pridám ti , je to z hladkej múky

firstbaby
14. dec 2012

U nas dnes paradajkova polievka a na zelanie mojej rodiny halusky s tvarohom a kyslym mliekom 😉

womankc
14. dec 2012

@sisanka inak aj krupicové halušky do polievky z nich môžeš robiť aj tie kokosové pusinky , ja robievam každý rok , mám to strašne rada , neskôr ti pridám jeden dobrá recept volá sa to chrapáka , sú to v podstate kokosky , a mne chutia len už aj samotné tie pusinky , v podstate je to toto http://varecha.pravda.sk/recepty/kokosove-pusin...

womankc
14. dec 2012

@abriela ja milujem kapusta , zemiaky mňam, v podstate aj opekané zemiaky samotné by boli vynikajúce a k tomu miešaný zeleninový šalát

womankc
14. dec 2012

@veve39 no už za tie roky odhadnem , ale práve preto si to dám do tej guličky a to vidíš , či je cca rovnako veľká ako predošlá, niekedy odštipnem a niekedy pridám, ja som voľakedy robila také pekné drobné pečivko, ale muž mi povedal že chce poriadny vanilkáč , že si dá radšej jeden naraz ako 5 malých xixixixiixixi 😉

womankc
14. dec 2012

@womankc prepána píšem ako maďar 😉 chrapáky sa to volá

veve39
14. dec 2012

@womankc ved to, ze ja ani z gulicky nemam odhad...stylom odstipnutia guliciek robim tych jezkov a to su potom ježe a jezulkovia 😀 , rozky sa u nas nikdy nerobili, ale v muzovej rodine ano, tak ich chcem 1x spravit, ja mam rada take malicke - ako vsetko suche pecivo

natal12
14. dec 2012

@sisanka ja tiež ked mi ostanú bielky nejaké tak ich dám do pohára a do chladničky a po dovch tyzdnoch idu du do záchoda 😀 😀 😀

natal12
14. dec 2012

@abriela kapusta a knedla 😉

libka1
14. dec 2012

husta fazulova polievka s rezancami, slivkove gule s makom a orechmi

womankc
14. dec 2012

@veve39 tak si celé cesto vyšúľaj na taký valec rozrež ho na rovnaké časti, čo ja viem tak na 6- 8 kusov , každý ten kus rozšúľaj na rovnomerný valec a ten rozrež na rovnaké dieliky a tie si vytvaruj do rožtekov hotové, ešte teplé obaľ v práškovom cukre s vanilkáčom

veve39
14. dec 2012

@womankc tak tak sa to chytam robit...este chcem kupit pravu vanilku a dat do cesta, kocky pisali, ze su potom uzasne

lizatko1009
14. dec 2012

ja uz mam navarene a sedim v praci, varila som o pol 1 v noci, kuracie plnene rolky s prosciuttom k tomu hribovu omacku a zemiakove pyre, neskor foto, ked sa k tomu doparcujem.

majuskacechova
14. dec 2012

@natal12 aj ja potrebujem dokupit este nejake suroviny ale az poobede pojdem 🙂
jeej aj ja mam taky isty, tak prijemne lisovanie 😀

sunflower87
14. dec 2012

@clarissa dnes na raňajky som sa nechala inšpirovať tvojimi chlebíčkami 🙂 boli výýýýbornééé 😉

megika1
14. dec 2012

@abriela, 😀 😀 😀 zemiakové halušky s kyslou kapustou,mňáááám

natal12
14. dec 2012

@majuskacechova prečo príjemné ? 😀 😀 ja robím pol dávky takých a pol takých uz mám zamiesené cestá a sú v chladničke 😉

zklimekova
14. dec 2012

@womankc no chcela som, bola som teraz , ale iba celé balenie 100ks , však čo by som s nimi robila?, ale kúpila som nejaké na uskladňovanie zeleniny ovocia tak skúsim s tým, poobede dám foto, ale myslím že budú ok...a bolo ich menej v balení 😅

majuskacechova
14. dec 2012

@natal12 preto prijemne lebo ti chcem zazelat aby sa ti darilo a aby ti vysli pekne klbka 🙂
ty si sikovnica, potom daj foto 🙂