icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
14. dec 2012

Zienky, ja blba som zabudla dat do medovnickov cukor, je to velmi velka chyba? ☹

zuziq
14. dec 2012

😕 tak po dlhsom case mam konecne cas prispiet. dnes mame cestovinky s kuracim maskom a zeleninkova polivka s maslovymi krupicovymi haluskami. teraz nejaky cas musim vymyslat trosku dietnejsie veci, a uz stracam napady

tatianka.g
14. dec 2012

@natal12 prosím ta koľko medovníčkov mi vyjde z 1 kg múky

abriela
14. dec 2012

@levandullka ja som zasa dala cukro velmi vela. tak si ich pomenime 😀

abriela
14. dec 2012

@tatianka.g ja som spravila z kila pardubicke a pocitam ze to bude okolo 200 kusov zlepovanych, ale zavisi od velkosti. Toho cesta je tolko, ze sa mi do toho nechce ani pustat.

levandullka
14. dec 2012

@abriela Ja mam ale cele to cesto nejake na nic ☹. Hrozne stuhlo, neda sa vyvalkat a ked sa medovnicky upiekli, vyzerali ako by boli z nejakej celozrnnej muky.. take trosku poprskane, proste akoby tam bola nejaka hruba celorznna muka ☹. Cele som to vyhodila ☹. Netusim co som urobila zle (okrem toho cukru)

gelinka75
14. dec 2012

@levandullka mne dala kamoska recept, ze tutovka makke medovnicky, spravila som cesto a kym som ho isla robit tak valkat sa nedalo, cele sa mi to drobilo, tak som porobila gulky aj to horko tazko, strcila som do nich orech a upiekla, akoze zjedli sme to ale bola som sklamana

gelinka75
14. dec 2012

@abriela to pre cely regiment? 😀

abriela
14. dec 2012

@levandullka ja som ho robila vcera a dnes som sa na neho pozrela, premiesila a je mekke, lepkave, tak som pridavala este muku. Do pecenia sa pustim az zajtra, dnes ideme na vecierok.

majuskacechova
14. dec 2012

@natal12 ano chystam sa na nich dnes vecer 😝 😝

levandullka
14. dec 2012

@abriela Tak si uzite vecierok, aj ja by som niekam vypadla 🙂. No zrejme buem este dlho dlho piect 😀

abriela
14. dec 2012

@gelinka75 no sme dvaja a nasi su tiez len dvaja. Takze asi pojdem rozdavat, kedze planujem piect aj ine kolaciky.

levandullka
14. dec 2012

@gelinka75 Ja som tiez hrozne sklamana a smutna... Nie len preto, ze som vyhodila kopu kvalitnych surovin, ale aj preto ze som sa na to tesila a teraz nic... Nevadi, idem sa pustit do tych hviezdiciek 🙂

gelinka75
14. dec 2012

@abriela aj ja vzdy väcsinu kolacikov rozdam, potom sa tesim, ze im to chuti 😀 ja som zacala dnes, spravila som suhajdy

tinuskaha
14. dec 2012

tak dievcence ja som tiez dnes zacala s pecenim 🙂mam hotove linecke,kapucinove rohlicky a citronove klbka...na buduci tyzden este skrutene keksiky a zebro nepecene🙂.... 😉

nelinka0401
14. dec 2012

@majuskacechova
@natal12
baby takže ja ich nakoniec robím dnes 🙂 ale len z polovičnej dávky.už sa cesto chladí,som zvedavá,čo mne z toho vznikne 😀

levandullka
14. dec 2012

Babulky aku znacku muky pouzivate na linecke, medovnicky a vobec vsetko vianocne pecivo?

sweetlemon
14. dec 2012

@natal12 tak dojdite pojest kolaciky 🙂 ja sa obavam, ze my medovniky este na jar budeme vytahovat 😀 😀

mysiatkoo
14. dec 2012

@levandullka babickinu ...

nelinka0401
14. dec 2012

@levandullka ja tú T-650

levandullka
14. dec 2012

@mysiatkoo ja tiez babickinu a vobec sa mi z nej nepodarili ani linecke a ani medovnicky ☹

mysiatkoo
14. dec 2012

@levandullka na medovniky t-650 som davala

lencyca
14. dec 2012

ahojte,konečne som vás dočítala 😉 my dnes kuraciu polievku so slížami,kuracie soté na leče,ryža-mamina varila...nakúpila som si kopu formičiek,pojdem sa realizovat ešte na medovníkoch a mačacích očkách 🙂

natal12
14. dec 2012

@tatianka.g myslíš ktoré ? fúúhá to neviem nepočitam ich ale ja ich mám dosť a to som robila z 1kg múky 😉

natal12
14. dec 2012

@levandullka na medovníky z varechy som použiva T-650 , na dankine medovníky hladkú múku klasickú a na linecké a ostatné všetko používam hladkú 🙂

natal12
14. dec 2012

@sweetlemon to isté aj unás my koľko krát jeme koláčiky ešte na troch kráľov a potom 😀

natal12
14. dec 2012

@nelinka0401 potom hoď foto, ja som dala prvý plech do rúry a pozerám sakrá veď to sú placky 😠 😀 ale to sami zdalo iba ..

natal12
14. dec 2012

@majuskacechova potom hoď foto 🙂

natal12
14. dec 2012

@tatianka.g no a ešte to že keď som dala 1 kg múky bolo toho cesta až až 😒 že sami to nechcelo robiť 😀

mima1311
14. dec 2012

Tak ja dnes sosovicova polievka s udenou kostou 😀 😀 😀 ..

Kocky nemate niektora overeny recept na detsky liker ? Ja som robila vcera liker z coko ladovych gastanov , od jednej z vas a je PERFEKTNY 😉, no len prizieraju sa mu pubertaci , tak keby aj pre nich nieco bolo 😝