icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuziq
15. dec 2012

dnes by to chcelo nieco bezmasite ale co...? 😕

snu
15. dec 2012

@sisanka a aky je ten sneh? sa neak pripece? alebo ako to vyzera po upeceni vo vnutri?

snu
15. dec 2012

@zuziq syrove fasirky

catrena
15. dec 2012

ja robim šošovicovu polievku s klobasou a zo včera ostala živanska

sisanka
15. dec 2012

@snu no ako kokosova plnka 😉 sneh tam ani citit nie je, len ten sladky kokos.. 🙂

titkovamiriam
15. dec 2012

dnes polievočka zo vcera a makove slíže 🙂

snu
15. dec 2012

marlenka hotova!!! dnes uz kuchynu len upracem a obchadzam :D

mariettka27
15. dec 2012

@sisanka tie kokosové koláčiky poznám,sú vynikajúce ako píšeš🙂 ....akurát vyzerajú krajšie keď sú zabalené inak...guličky rozvaľkám na niečo podobné štvorcu, dám kokosovú náplň (ja pridávam aj vanielku) a spojím iba dva rožky dokopy...pekne vidno kokos,ten sa pekne do ružova upečie,vyzerá to krajšie 😉

drobik1
15. dec 2012

@zuziq gratulujem k malinkej... 🙂

drobik1
15. dec 2012

my dnes jaternice s chlebom a alma paprikou... 🙂 zajtra zapacene bravcove stehno so syrom a cibulou a hranolky,slepaci vyvar s domacimi knedlickami z kuracich pecienok...a dnes sa ide na medovnicky... 😀

sisanka
15. dec 2012

@mariettka27 no ja robievam take mesce a oni sa trosku roztvoria pri peceni 😉

mariettka27
15. dec 2012

@sisanka 😀 tiež môžu byť pekné...ale sú fakt bombové,už cítim ich vôňu,keď o nich hovoríme...asi pôjdem zamiesiť cesto 😀

mariettka27
15. dec 2012

inak dnes na obed segedínsky guláš a domáca parená knedľa...

sisanka
15. dec 2012

@mariettka27 ja ich chcem tiez v tyzdni napiect - manzel sa ich nevie dojest 😀

drobcek14sc
15. dec 2012

Dnes varíme Segedínsky guláš a pečené kura na kapuste a americké zemiaky

gianni
15. dec 2012

robím paradajkovú polievku z domácich rajčín,druhé dojem morské príšery s ryžou a v pekárničke sa mi pečie grahámový chlebík...

weverka11
15. dec 2012

spenat s vajkami 🙂

rastulka
15. dec 2012

Ahojte 🙂 U nas dnes zemiakova polievka s haluškami a pizza 🙂

sweetlemon
15. dec 2012

mne dnes mama prinesie zabijackove dobrotky, tak asi hned supnem do rury so zemiakmi. kym budeme cesto na linecke pripravovat, tak si dam dobru hurecku 😀 😀

mariettka27
15. dec 2012

@sisanka no ak ich napečiem už teraz,tak ich musím schovať...len neviem kto ich schová predo mnou 😀 preto ja pekávam až posledné 3-4 dni pred Vianocami,lebo by sme všetko zjedli 😀

mia258
15. dec 2012

Dnes vari chlap s Miou, takze neviem ako to dopadne a ci nezostaneme na suchych rozkoch 😀
Ale mala by im z toho vzniknut zelninova polievka a nejake cestoviny 😅

lucikatn
15. dec 2012

dnes dojeme kurací vývar so zeleninou a druhé bude údená krkovička s čerstvým chlebom a horčicou. Dnes nemám čas vyvárať 😀 lebo prídu poobede rodičia na návštevu tak musím poupratovať a niečo ešte upiecť - asi jablkovo-makovú štrúdľu a už sa chladí chuťovka z kuracích pečienok podľa receptu čo som tu pred pár týždňami zahliadla http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... len nebudem dávať tú brusnicovú omáčku ale kyslé uhorky

inffinity
15. dec 2012

mě se nějak dneska varit nechce :-P ale mám vytahnutou krkovičku tak udělám nejaké plátky a polívku rajskou nebo česnečku 🙂

luciok
15. dec 2012

My dnes papáme dukátové buchtičky

luciaq
15. dec 2012

pecene kuracie kridla s ryzou a jablkovy kompot

kikaneu
15. dec 2012

babuľky, mohla by som segedínsky guláš robiť v tlakovom hrnci? čo myslíte?

firstbaby
15. dec 2012

@kikaneu jasne, my ho iba tam robime 🙂

kikaneu
15. dec 2012

@firstbaby juj vďaka, ani nevieš ako si ma potešila 🙂 a smotanu dávaš potom kedy?

firstbaby
15. dec 2012

My sme prave spapali paradajkovu polievku z domacej paradajkovej stavy s krupicovymi haluskami a ked mi drobizg pospi, ide sa na ryzovy nakyp s cersnami....tak sa nan tesim 😉

firstbaby
15. dec 2012

@kikaneu na konci, klasicky 😉