icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata71
15. dec 2012

zabudla som ja by som si dala moravské koláče,,,buchty,,,bratislavské rožky,tak uvidime čo potvorime..

nakup
15. dec 2012

@natalia7591 ja zajtra zemiaky na plech a na to ražničí br. mäsko, slaninka, cibulka, paprika, mäsko klobáska, cesnačí ... dám na zemiačiky prikryjem alobalom a dusím pred koncom odkryjem

rastulka
15. dec 2012

Naša dnešna pizza podla @nakup dakujem za recept 😲
a druha varka pernikov 🙂 cesto zrelo 3 tyždne 🙂 su vyborne a makkučke 🙂

nakup
15. dec 2012
nakup
15. dec 2012

@danielaj nie je ešte skoro na plnenie s plnkou? veď je vyše týždňa do vianoc 😒

tortelinka
15. dec 2012

@danielaj krasne su, treba davat do pernickov salajku alebo staci soda?

tatianka.g
15. dec 2012

@nelinka0401 no urobi ti to tam len chut takze nemusi

danielaj
15. dec 2012

@nakup ja som ešte neplnila nič plnkou , 😕 čo si mala na mysli?, iba tie pardubické perníčky mám naplnené, ale to nie je klasická plnka, iba rozmrvené odkrojky z cesta, orechy a džem a tie sú trvanlivé vydržia aj pol roka, iné ešte nemám naplnené, len upečené, plniť budem až budúci týždeń 😉

danielaj
15. dec 2012

@tortelinka ďakujem, áno aj salajku treba dávať 😉

lululka555
15. dec 2012

@joannas ahoj recept na perníčky mám od @danielaj ,má ich v albume,robila som ich prvýkrát a sú super 🙂

lululka555
15. dec 2012

@titkovamiriam
@nakup
@luciok
@zklimekova ďakujem pekne 😵

lululka555
15. dec 2012

@zklimekova tu sú tie očka,odporúčam ,to cestičko je mňamkove http://varecha.pravda.sk/recepty/anjelske-ocka/... a je s tým málo roboty 😉

lululka555
15. dec 2012

@danielaj aj ty si napiekla krásne perníčky 🙂 inak ,všetci ich vychvaľujú 😵

veve39
15. dec 2012

@danielaj dani, nezmizli tie pardubicke pernicky z tvojho albumu ? neviem ich tam najst, alebo len zle pozeram ? ani som povodne nemala v plane ich robit, este to zvazim - zdaju sa mu dost pracne, avsak vyzeraju velmi lakavo 🙂 , tak by som to este prehodnotila 😉

tatianka.g
15. dec 2012

@veve39 ja somich tiez hladala a nemohla najst ale uz som ho prestudovala
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

tatianka.g
15. dec 2012

@danielaj prosim ta co je to ta salajka? 😕

mata71
15. dec 2012

@tatianka.g salajka je prašok ako do pečiva je dostat kupit aj v jednote. a predava sa pod nazvom SALAJKA.

zuzik1983
15. dec 2012

poprosila by som vas babule overene cesto na tie linecke?a teba @rosannar recept na tie suhajdy, oboje.dakujem velmi pekne

atiatko
15. dec 2012

Ahojte babenky ... pridávam aj ja do tejto moje obľúbenej témičky foto našich medovníčkov ... sú mňam mäkkučké, hoci nie sú dokonale nazdobené .... zdobili sme ich ale spolu s mojou lásočkou synčekom Peťulkom a ten čas strávený
s ním pri ich zdobení bol neskutočne úžasný .... krásny večer všetkým 🙂 🙂 🙂

veve39
15. dec 2012

@tatianka.g dakujem krasne, opakovane som pozerala a nevedela som ich najst...ja este zvazujem, ci sa do nich pustit, alebo nie...ja to pecenie volajako horsie stiham ako boli plany....urcite su vyborne, trochu pracnejsie sa mi zdaju...no kocky tu ma navnadili, vsetky ich maju krasne

veve39
15. dec 2012

@atiatko krasne medovnicky 🙂

veve39
15. dec 2012

@lululka555 tie tvoje pernicky vyzeraju neskutocne...uz som bola rozhodnuta nepiect, kedze sa mi zdaju trochu pracnejsie, ich pred vianocami - skor vyskusat po sviatkoch, no tvoja fotka pernikov ma riadne nalomila 😉 ....mas krasnu polevu na nich, ako si ju robiila ?

atiatko
15. dec 2012

@veve39 ďakujem krásne ... možno vzhľadom na môj vek k neuvereniu, ale sú moje úplne prvé ... 🙂 robievali sme ich kedysi dávno s mojou maminou, ale to som bola vždy len "pomocná sila" ... a teraz som ich robila aj zdobila spolu so synčekom 🙂 🙂 🙂

veve39
15. dec 2012

@atiatko aj ja som bola dlhe roky pri medovnikoch u maminy len pomocna sila 🙂 , az v poriadne zrelom veku som ich zacala robit sama 🙂

atiatko
15. dec 2012

@veve39 xixi takže zakladáme "klub oneskorených medovníčkárok" 😉

veve39
15. dec 2012

@atiatko tak, tak...ale zacat robit dobre veci v zivote predsa nikdy nie je neskoro 😎

atiatko
15. dec 2012

@veve39 tak tak pravdu píšeš 😉 🙂

juranka
15. dec 2012

Ahojte dievcata, chcela by som vyskusat tento rok fukane kokosove rozteky, len na nete som citala vela receptou, ktore sa lisili v teplote a dlzke pecenia a aj muka tam bola kazdy druh. Bolo tam vela negativnych prispevkou o tom, ze sa nenafukli a nesli z formiciek. Ma niektora z vas overeny dobry a chutny receptik na tieto vianocne kolaciky?

ibajeho
15. dec 2012

@mata71 ahoj zaujal ma tvoj prispevok kde si pisala ze robis citronove kolecka s bielkovou polevou. Podelila by si sa o taky podrobnejsi recept? Dakujem

ibajeho
15. dec 2012

@nakup musim sa priznat zase si mi raz vylepsila den svojim preklepom par stran dozadu ked si do nejakeho receptu pridala letnu vodu 😀 zase som si raz oprskala telefon jak som vybuchla 😀