icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erulka77
19. dec 2012

BABULKY JA BY SOM POTREBOVALA RADU kto ma paradny receptík na bielkovu polevu na medovíčky ktorá rychlo zaschne akosi sa nam s mojimi ratolestami tento rok nezdarila prosim o radu dakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂

chmurkaxy
19. dec 2012

@erulka77 bratrancova zena chodieva zdobit medovniky aj na vystavy a poradila mi tuto - jedno bielko, 2 polievkove lyzicke maizeny (Gustin), stava z polovice citrona a 5 lyzic praskoveho cukru. ci je poleva dost husta zistis, ak na rovnu plochu urobis zdobitkom koliecko. ak sa rozpija, musis este pridat praskovy cukor. ak drzi tvar, je to ok.

erni
19. dec 2012
chmurkaxy
19. dec 2012

@erni mnaaam, taketo hniezda som raz robila, ale asi som to prehnala s alkoholom, lebo keby ste si dali jeden, urcite by ste nafukali a boli by ste tak domilucka pripiti 😀

natal12
19. dec 2012

@erulka77 na 1 bielok dávam cca 150g práškového cukru vyšlahám a pridám pár kvapiek citronovéj štavy 🙂 a ked je to riedke tak pridaj ešte cukor ale preosievaj !!

erulka77
19. dec 2012

@natal12 dakujem pekne zajtra budeme zdobiť 🙂 🙂

nelinka1311
19. dec 2012

ja som dnes upiekla tie margarétky s orechovým snehom,čo dala na net lululka555 a sú fakt fantastické.ale robila som pol na pol,polovicu orechové a polovicu kokosové.Mňam.Len ja som mala iba kolieska,škoda,tie margaretky boli krajšie

nelinka1311
19. dec 2012

baby,chcela som sa spýtať,má niektorá z vás skúsenosti s Hoki filetami od Ryby?sú dobré a nemajú kosti?V obchode ma presvedčili,že vraj su chutné,ale bojím sa kvôli malej,aby nemali kosti,kedže sme zvyknutí na pangasia,ktoré su bez kosti,a tú kožku treba asi až po upečení stiahnuť,však?díky za odpoved

lussy23
19. dec 2012

@natal12 vyšľahať? nám to majsterka zakazovala, že len varechou😀
@nelinka1311 ja som už mala hoki filety a kosti tam boli

danielaj
19. dec 2012

dnešné plnenie koláčikov 😉 kakaové srdiečka s kokosovou plnkou - tá je úžasná, išelské tortičky s karamelovo-nutelovou plnkou, oriešky s kokosovou plnkou, čo zostala zo srdiečok, oriešky s karamelovo-orechovou plnkou, košíčky s karamelovou plnkou, rožteky s citrónovou plnkou 😉 a mám na dnes naozaj dosť 😝

danielaj
19. dec 2012

@drobik1 skoré uzdravenie, my sme tiež všetci chorí, najmenšia ešte ani chorá nebola, a pekne sme ochoreli všetci zaradom, tak hádam do Vianoc budeme fit 😉
@lululka555 ďakujem, veď aj ty máš nádherné 😉
@eva7780 ja som robila do silikónových, do plechových neviem, ako to pôjde vyklopiť, lebo je to naozaj strašne krehké cesto, po upečení, som musela počka´t, aby trocha vychladlo, a potom som vyklopila, lebo sa mi to lámala, tak ja doporučujem, ak máš silikónové 😉

sisanka
19. dec 2012

@danielaj danka ved ty pecies ako skusena cukrarka, si mozes tym aj zarabat - jednoducho krasne kolaciky 😉
ja som sa dnes donutila robit suhajdy, chcela som tu studentsku pecat v kosickoch len som nemala bielu coko tak ze spravim suhajdy...a ked uz boli hotove tak mm zahlasil ze ich nema rad, no som mala dost 😀 😀 😀 😀 pred dvoma rokmi som ich robila a boli fajne, aj tento rok su chutovo vyborne, dala som do plnky gumene medvediky a tie sa rozpustili a urobili vybornu chut...len sa ta chcem opytat...ked vychladli navrchu mi vysiel tuk co bol v cokolade a je tam taky biely povlak...v recepte som mala napisane ze tam treba dat stuzeny tuk - tak som dala heru, nic ine som doma nemala...pred dvomi rokmi sa mi to nestalo...hm nechapem, ale aspon ze chutovo su fajne 😀

lencyca
19. dec 2012

@sisanka určite to urobila tá hera,ja dávam ceru a v pohode 😉

sisanka
19. dec 2012

@lencyca to aj mne hned napadlo ze to kvoli tej here ale minule sa mi to nestalo, len uz si nepamatam aky tuk som pouzila 😀

henca74
19. dec 2012

Ahojte baby, asmira teamu som dala navrh na vytvorenie novej zalozky RECEPTY, tak ak sa vam tento napad paci, tak ho prosim podporte v mojom fotoblogu...dakujem 😉

mizulienka
19. dec 2012

@zklimekova
prosim ta nehnevaj sa, ale napises mi este raz recept na bielkovy suchar, ja som si ho tak ulozila ze ho vobec neviem najst 😕 😕

lencyca
19. dec 2012

@sisanka hera nie je stužený tuk,to ti moc nemohlo stuhnút 😕 alebo áno?

fattamorgana
19. dec 2012

@danielaj nádhernéééééé. ja sa chystám plniť plnkou až v piatok alebo v sobotu.

sisanka
19. dec 2012

@lencyca aha to som nevedela 😀 a co to potom je? 😕

tunzal
19. dec 2012

@kucminka fíha tak tomu si dala poriadne 🙂 ja som robila tie čo sú hotové za 3 dni, ale podla mna je možné si ich spraviť aj hned, len treba nechať sirup vychladnúť , ale tam olej nešiel ani kvapka 😀 ja som si ich tiež robila prvý krát ale možno po vianociach si spravím druhú várku lebo z nich máme už len zopár, manžel si ich vychvaluje ostošesť,

07111968
19. dec 2012

ahojte babenky , nema niektora receptik na ladove kaštany v košičkoch?????dakujem

abriela
19. dec 2012

@7111968 http://varecha.pravda.sk/recepty/suhajdy-z-lado... nedavno to tu niekto dal. Mam este otvorenu stranku.

natal12
19. dec 2012

baby čim plnite košičky ? karamelovú plnku nechcem tá je moc sladká 😒 a mamina sladké moc nemože, može dať aj takto maslový krém a polejem čokoládou ?

07111968
19. dec 2012

@abriela dakujeem. 🙂 🙂

rastulka
19. dec 2012

@ibajeho Podla mna to je chutovo to iste 😝 len žiadna piplačka 😉

lululka555
19. dec 2012

@nelinka1311 ved ich máš krásne a som rada ,že aj chutia 😉

kucminka
19. dec 2012

@tunzal myslíš,že to bude zlé,keď som tam dala ten olej?Dosypala som múku a salajku,aby to bolo hustejšie,sladké to je dosť.Manžel mi hovorí,že on zje aj také,tak skúsim zajtra upiecť,aké to bude chuťovo.

kucminka
19. dec 2012

@danielaj krása 😉

tunzal
19. dec 2012

@kucminka ale nie zle iste nebude, len to nebudú pardubické perničky ale perníčky ala kucminka 😀

natal12
19. dec 2012

@danielaj dani nedáš mi recept na linecké ? dakujem pekne 🙂