Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@erulka77 bratrancova zena chodieva zdobit medovniky aj na vystavy a poradila mi tuto - jedno bielko, 2 polievkove lyzicke maizeny (Gustin), stava z polovice citrona a 5 lyzic praskoveho cukru. ci je poleva dost husta zistis, ak na rovnu plochu urobis zdobitkom koliecko. ak sa rozpija, musis este pridat praskovy cukor. ak drzi tvar, je to ok.
nase uliky podla tohto receptu
baby,chcela som sa spýtať,má niektorá z vás skúsenosti s Hoki filetami od Ryby?sú dobré a nemajú kosti?V obchode ma presvedčili,že vraj su chutné,ale bojím sa kvôli malej,aby nemali kosti,kedže sme zvyknutí na pangasia,ktoré su bez kosti,a tú kožku treba asi až po upečení stiahnuť,však?díky za odpoved
@natal12 vyšľahať? nám to majsterka zakazovala, že len varechou😀
@nelinka1311 ja som už mala hoki filety a kosti tam boli
dnešné plnenie koláčikov 😉 kakaové srdiečka s kokosovou plnkou - tá je úžasná, išelské tortičky s karamelovo-nutelovou plnkou, oriešky s kokosovou plnkou, čo zostala zo srdiečok, oriešky s karamelovo-orechovou plnkou, košíčky s karamelovou plnkou, rožteky s citrónovou plnkou 😉 a mám na dnes naozaj dosť 😝
@drobik1 skoré uzdravenie, my sme tiež všetci chorí, najmenšia ešte ani chorá nebola, a pekne sme ochoreli všetci zaradom, tak hádam do Vianoc budeme fit 😉
@lululka555 ďakujem, veď aj ty máš nádherné 😉
@eva7780 ja som robila do silikónových, do plechových neviem, ako to pôjde vyklopiť, lebo je to naozaj strašne krehké cesto, po upečení, som musela počka´t, aby trocha vychladlo, a potom som vyklopila, lebo sa mi to lámala, tak ja doporučujem, ak máš silikónové 😉
@danielaj danka ved ty pecies ako skusena cukrarka, si mozes tym aj zarabat - jednoducho krasne kolaciky 😉
ja som sa dnes donutila robit suhajdy, chcela som tu studentsku pecat v kosickoch len som nemala bielu coko tak ze spravim suhajdy...a ked uz boli hotove tak mm zahlasil ze ich nema rad, no som mala dost 😀 😀 😀 😀 pred dvoma rokmi som ich robila a boli fajne, aj tento rok su chutovo vyborne, dala som do plnky gumene medvediky a tie sa rozpustili a urobili vybornu chut...len sa ta chcem opytat...ked vychladli navrchu mi vysiel tuk co bol v cokolade a je tam taky biely povlak...v recepte som mala napisane ze tam treba dat stuzeny tuk - tak som dala heru, nic ine som doma nemala...pred dvomi rokmi sa mi to nestalo...hm nechapem, ale aspon ze chutovo su fajne 😀
Ahojte baby, asmira teamu som dala navrh na vytvorenie novej zalozky RECEPTY, tak ak sa vam tento napad paci, tak ho prosim podporte v mojom fotoblogu...dakujem 😉
@zklimekova
prosim ta nehnevaj sa, ale napises mi este raz recept na bielkovy suchar, ja som si ho tak ulozila ze ho vobec neviem najst 😕 😕
@danielaj nádhernéééééé. ja sa chystám plniť plnkou až v piatok alebo v sobotu.
@kucminka fíha tak tomu si dala poriadne 🙂 ja som robila tie čo sú hotové za 3 dni, ale podla mna je možné si ich spraviť aj hned, len treba nechať sirup vychladnúť , ale tam olej nešiel ani kvapka 😀 ja som si ich tiež robila prvý krát ale možno po vianociach si spravím druhú várku lebo z nich máme už len zopár, manžel si ich vychvaluje ostošesť,
ahojte babenky , nema niektora receptik na ladove kaštany v košičkoch?????dakujem
@7111968 http://varecha.pravda.sk/recepty/suhajdy-z-lado... nedavno to tu niekto dal. Mam este otvorenu stranku.
baby čim plnite košičky ? karamelovú plnku nechcem tá je moc sladká 😒 a mamina sladké moc nemože, može dať aj takto maslový krém a polejem čokoládou ?
@nelinka1311 ved ich máš krásne a som rada ,že aj chutia 😉

BABULKY JA BY SOM POTREBOVALA RADU kto ma paradny receptík na bielkovu polevu na medovíčky ktorá rychlo zaschne akosi sa nam s mojimi ratolestami tento rok nezdarila prosim o radu dakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂