icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
23. dec 2012

no baby už len šalat pečenie dokoncene 🙂

rastulka
23. dec 2012

Ahojte 🙂 Moje vianočne pečenie dokončene 😉 pardubicke perničky,vanilkove rožteky,orechy,kokosove rožky,linecke kvietky,medovničky,rafaelo gulky,medove rezy,žerbo rezy,snehove loptičky a hrnčekova vianočka pod stromček 🙂

kikaneu
23. dec 2012

kočky, ale ste krásne napiekli 🙂 ja som robila len medovníky, kokosové ježe a banánový zákusok a mám teda dosť....viac by sa mi ani nechcelo.....odfotím tiež asi až zajtra na tácke, ešte musím doupratovať kuchyňu a zajtra už len varenie 🙂
a tak vám chcem popriať krásne sviatky, plné pokoja, lásky, šťastia, zdravia, rodinnej pohody 🙂 užite si ich 😉

majuskacechova
23. dec 2012

ZELAM VAM VSETKYM KRASNE VIANOCE 🙂 🙂

briketa
23. dec 2012

aj my zelame z teplych krajin krasne Vianoce s lakavou "tak trosku inac" vianocnou vecerou, MM ma pozval do restauracie ako prekvapenie, nakolko cez sviatky to varenie bude cele na mne, tak nech mam jednu sviatocnu veceru uplne bez prace. Grilovane hrebenacky s kaviarom a homariou omackou, to zelene je wasabi poleva, ale taka fajn jemna a v to cervene bol kaviarovy soos. Bolo to uzasne MNAM! Predtym som si dala miso polievku.

briketa
23. dec 2012

a prekrasne sviatky a vsetko dobre v roku 2013, nech sa vam splnia vsetky potreby a aspon ciastocne aj sny. nech nam zdravie sluzi, a v kuchyni nech to rozvoniava 😵

danielaj
23. dec 2012

@tunzal ďakujem, si zlatá 😉 a koláčiky máš na jednotku s hviezdičkou 😉
@lencyca Leni, parádne 😉

miskap2111
23. dec 2012

A ja sa pripájam z upršaného Belgicka s prianím, aby ste všetky mali nádherné a pokojné Vianoce, plné pohody a lásky. A nech je pre vás rok 2013 len úspešný, šťastný, plný zdravia a dobrej nálady! A samozrejme plný spokojných "stravníkov" - o čom nepochybujem, keď vidím tie dobroty, čo varíte!!! 🙂

danielaj
23. dec 2012

@rastulka krásne, šikulka 😉

danielaj
23. dec 2012

tak som vás dočítala, u nás dnes netradične nebola nedeĺná polievka ale fazuľová s údeným mäsom a zeleninou, obrátené zapekané rezne, ryža s hráškom, pečené zemiaky a miešaný kompót 😉 a boli sme dnes pozrieť u brata naše malé bábatenko - neterku, tak sme mali švagrinine koláčiky a obložené misy, chlebíky a očká, dobre sme si pochutnali, bábatenko som si popestovala 😉

danielaj
23. dec 2012

Mrazivé ticho, všade biely sneh,
konečne pokoj a nebo plné hviezd.
Je tu čas vianočný, keď stromček sa ligoce,
prajem Vám zo srdca prekrásne Vianoce.

babulky moje, prajem Vám a Vašim rodinkám krásne Vianoce a všetko len to najlepšie a najkrajšie v Novom roku.
Nech nám to aj naďalej tak dobre varí a máme sa tu radi. 😉

lululka555
23. dec 2012

ahojte 🙂
u nás dnes bola nedeľná polievka,pečené kura a ryža a dobre ,že sa všetko pojedlo,kedže sa zajtra neje mäso.
Akurát dorábame štedrák a varia sa zemiaky na zajtrajší šalát,rybka je v mlieku. 😵

lululka555
23. dec 2012

aj ja Vám všetkým milé moje želám tie najkrajšie Vianoce,prežite ich s tými ,ktorích máte najradšej a ktorých ľúbite 😵 😵 😵
a som rada,že som tu s vami prežila skoro celý (o pár dní ) ,,starý rok,, ,nazbierala za ten čas kopec úžasných receptov a spoznala úžasné kuchárky.... 😵 😵 😵

gianni
23. dec 2012

žienky vy ste aké šikovné,ja si to varenie nechávam na zajtra,aj kapustnicu,šalát aj rybku
dnes ešte dovárame vývar zo zubáča...
krásne Vianoce všetkým...

tanitta
23. dec 2012

zelam prijemne sviatky Vam a Vasim rodinam 😵 nejaky dobry recept na lososa by nebol vo vasich zaznamoch ?? 😉

joannas
23. dec 2012

@titkovamiriam ja som dnes zrobila šalat 🙂 zajtra len polievku a ryby 😉

ibajeho
23. dec 2012

Ajked tu niesom stara znama ako poniektore babulky a stravila som s vami necely rok, napriek tomu som si vas vsetky velmi oblubila a som rada ze som vas nasla 😉 prajem vam vsetkym krasne a hlavne NICIM nerusene sviatky a aby ste ich prezili podla vasich predstav. Stastne a veseleee 🙂

lululka555
23. dec 2012

môj najoblúbenejší vianočný koláčik - štedrák...práve dopečený,mňam 😵 😵 😵 zajtra budeme raňajkovať s kávičkou

eva7780
23. dec 2012

Kucharocky prajem Vám krásne a pohodove Vianoce prežité v kruhu najbližších🙂

idris
23. dec 2012

babule prosím o radu mám 2 kg čerstvého Tuniaka ako ju pripraviť .. Ja som uvažovala že len na podkovičky v rúre a k tomu nejaký dresing. Máme na muške z balzamiko octu a karamelu no to bude len mne chutiť a potom som si našla jeden smotanovo pomarančový. Ale dumala som aj čisto čiste na cesnak a maslo . No neviem vážne nemáte niektorá niečo lepšie ale najmä odskúšané :D :D

sharmana
23. dec 2012

Prajem Vám všetkým krásne a ničím nerušené Vianočné sviatky🙂
My sme mali včera a dnes hustú gulášovú polievku.
Zajtra: hríbová omáčka, majonezovy šalát, losos na masle

a moje napečené 😉

lencyca
24. dec 2012

@danielaj Dani,dakujem,mali to but pusinky 😀 ale sneh bol husty,tak som si spomenula,ze mam formu na laskonky,tak som to natlacila tam 🙂 ale niekedy urobim aj origos orechove laskonky-mm sa po nich domaha,to je nas naj...zakusok,obidvoch

titkovamiriam
24. dec 2012

krasny vianočný den prajem!
u nas bude rybacia a šošovicová polievka,šalat,zemiakové pyré, pečený a vysmažaný kapor a pečný losos

gelinka75
24. dec 2012

Stastne a vesele Vianoce. my varime dnes salat, vyprazane file, kapra, majonezovy salat 🙂

lencyca
24. dec 2012

Vianocny cas su krasne chvile,cas zazit nieco mile,rodinu objat,stretnut priatelov,spojenie dusi citit aj bez slov...dievcata som rada ze som tu s vami stravila pekne chvile,dakujem za rady a receptiky 🙂 KRASNE VIANOCE ZELAM VASIM RODINKAM 😉

lencyca
24. dec 2012

dnes kapustnica,hribova omacka,rybie file,kuracie rezne,zemiakova kasa,kolaciky... 🙂

bobinkask
24. dec 2012

ahojte milé kucháročky, tak už tu máme najkrajšie sviatky v roku ...chcela by som vám popriat veselé, krásne, požehnané vianoce a užite si tie dobrotky čo ste napiekli... dlhšie som tu nebola a teraz tu obdivujem vaše výtvory 😉
mne sa už chladí zemiakový šalát, kapor sa kúpe v mlieku 🙂 a čaká na prípravu,kapustnicu a fazulovu polievku, ktorú jedávame na večeru dostaneme od maminy a ešte idem dorobit tortu tatinovi k meninám...

gucz
24. dec 2012

Ahojte
u nás dnes klasika, na raňajky rybičková pomazánka s chlebíkom, na večeru šalát a vyprážané filé (v kocke), pre detičky zvlášť zemiaky, lebo šalátik nelúbia. K tomu domáce koláčiky. A kto bude chcieť aj kapustnica

Ďakujem Vám všetkým za inšpiráciu vo varení a prajem Vám krásne Vianoce a šťastný nový rok 🙂

titkovamiriam
24. dec 2012

a este jeden vianočny a gurmansky pozdrav 😀

lunana
24. dec 2012

Krásne Vianoce žienky 🙂