icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisinka29
25. dec 2012

@zklimekova to je aký koláč?

mia258
25. dec 2012

Prvotina 🙂

titkovamiriam
25. dec 2012

@mia258 nadhera!!!!
a foto dnešného menu 😉

mia258
25. dec 2012

@titkovamiriam jeej vazne? Vdaka! 😵

titkovamiriam
25. dec 2012

@mia258 jasneže važne,Marek bol primne a že aka nadhera na zjedenie 🙂

joannas
25. dec 2012

@titkovamiriam pry tom mesku je ryža ? 😉

mia258
25. dec 2012

@titkovamiriam ja na nej vidim len nedostatky 😀
Tak mu dakujem 😵

lussy23
25. dec 2012

@mia258 krásna

lussy23
25. dec 2012

@titkovamiriam to ste už všetko vianočné pojedli?🙂 toľko papkáčov máte doma?
@miskap2111 veľmi zaujímavé. Vy žijete v Belgicku, alebo niekto odtiaľ pochádza?

miskap2111
25. dec 2012

@lussy23 Môj priateľ je Belgičan- zo západného Flámska. Tu sú tie zvyky rôzne, ale jeho široká rodina si bez ustríc a plneného moriaka Vianoce nevie predstaviť .. 🙂 Inak, ja zatiaľ žijem na Slovensku a s priateľom za sebou cestujeme, ale plánujem sa sem presťahovať. Teraz som tu na Vianoce, ale na Silvestra ideme zase na Slovensko, takže pre zmenu bude mať priateľ slovenské menu - kapustnicu a kapra so šalátom. 🙂

natal12
25. dec 2012

bože baby aj my dnes dojedačky kapustnice mamina navarila velikánsky hrniec 😀 aj zemiakový majonézový šalát s kapríkom a filé máme a plno koláčikov 🙂 a ešte aj vajcový koňak bože to je mňamka 😝 no a teraz sme došli od babky taký prejedení sme 😀

titkovamiriam
26. dec 2012

@lussy23 Vianočné sme nepojedli ak myslis kolaciky tie budu až do troch kralov 😀 suche aj dlhsie 😀 😀 ale ak myslis rybu tak ta sa zjedla 😀 a pri kacici su strapačky

u nas sa moc dnes nevari,len spravim trochu morčacich reznov 🙂

tinuskaha
26. dec 2012

tak ja dnes nevarim...odchadzame k mame🙂a vratime sa az na buduci rok 😀

lucikatn
26. dec 2012

dnes dojeme šampiňónovú krémovú polievku a idem urobiť kelový prívarok s falošným gulášom a domácim chlebíkom

clarissa
26. dec 2012

Podla obsahu nasej chladnicky este dlho varit nebudeme 🙂 a dnes ideme tradicne k mame na obed 🙂

titkovamiriam
26. dec 2012

na ranajky som spravila pomazanku z udenej makrely,neviem ci robite ale je vynikajuca.Rybie masko pokrajame na kusky,pridame cibulu,maslo alebo syr,jednu kyslu uhorku a vymiešame.Kto chce moze dat aj vajicko na tvrdo.Detičky sa potesia 🙂 jasneže este spia aj chlap 🙂

miskap2111
26. dec 2012

@titkovamiriam ty si strašne šikovná gazdinká! My dnes na raňajky len niečo rýchle a ľahké, keďže ideme na obed do romantického mestečka "Brugge" a dáme si tam mušle- slávky. 🙂

titkovamiriam
26. dec 2012

@miskap2111 šikovna neviem ale robim to rada 😀 hlavne ked mam klud nemusim do prace len poobede na navstevu na kavicku-pohoda,klidek,tabaček/som nefajčiar/ 😀 😀 😀

megika1
26. dec 2012

vianočný chlebík,ako inak XXL 😀 😀 😀 pšenično ražný

titkovamiriam
26. dec 2012

@miskap2111 inak super fotky ten belgickej večere ,mam rada ked sem niekto obcas šupne niečo netradičné 🙂

miskap2111
26. dec 2012

@titkovamiriam to strašne vidno a cítiť z tvojich príspevkov!

megika1
26. dec 2012

@miskap2111 máš šikovného priateľa,oproti nášmu tradičnému menu je dosť pracné,ale pestré a lákavé....má môj obdiv 😉

miskap2111
26. dec 2012

@titkovamiriam keď tu budem, tak ešte občas niečo odfotím- môj priateľ varí samé belgické jedlá - pre mňa niekedy naozaj veľmi netradičné. Ale je super taká zmena! 🙂

natal12
26. dec 2012

dobré ránko ešte dojedáme štedrovečernú večeru to bude na dlho 😀 😀 a dnes sa varí morčacia slížikova polievka a bravčové vyprážane rezne a šalátik zemiakový čo ešte máme 😉

titkovamiriam
26. dec 2012

tak potom foto aj receptom,ja som sa tak naucila varit taliansku kuchynu 🙂 kamoska ma taliana a azijsku lebo jedna kamoska mala amnzela vietnamca a druha inda 🙂 tak obcas experimentujem 🙂 a milujem ked sa najde cas si aj do exotickej restiky sadnut 🙂 a mat tu ,,drzost,, a vypytat si recept 🙂

miskap2111
26. dec 2012

@megika1 ďakujem! 🙂 On je šikovný a dosť sa s tým narobil- prakticky to pripravoval skoro 2 dni 🙂 A jedli sme to asi 4 hodiny- tu sa tak tá vianočná večera konzumuje, že sa začne okolo tej 18.00 s tými prvými predjedlami a potom sú vždy také krátke prestávky, medzi ktorými si vždy jeden člen rodiny vyberie balíček a tak sa to ťahá až do polnoci, keď sa doje dezert, otvorí pravé francúzske šampanské, zaželajú sa krásne Vianoce a potom sa človek len odkotúľa do postele.. 😀

miskap2111
26. dec 2012

@titkovamiriam jasné- aj popridávam potom aj zaujímavé receptíky.

ellise
26. dec 2012

dnes vaří tchýně

danielaj
26. dec 2012

@mia258 krásne 😉

janus32
26. dec 2012

babenky aj niečo varíte dnes?Ja by som si dala niečo už normálne,už mi stačilo rybu,aj šalát...niečo iné sa mi pýta do žalúdka 😀 stačilo by aj nejaké špagetky tuším 😅