icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elise
26. dec 2012

my dnes máme hribovu polievku rezne s ryžou

lululka555
26. dec 2012

ahojte 🙂
u nás dnes dve pečené kačky,červená kapusta a parená knedľa a vývar so zeleninou a slížikmi 🙂

eva7780
26. dec 2012

my dnes dojedame 😝suche koláce tusim budu este aj do Velkej noci 😅

megika1
26. dec 2012

@miskap2111 má to logiku,žalúdok sa zapĺňa postupne,človek každé jedlo vychutná,netrepe piaté cez deviaté......trvalo mi istú dobu,kým som dospela k takej konzumácii a kilečka šli dole 🙂 iné zvyky ma vždy zaujímajú,ďakujem

liana111
26. dec 2012

my dnes mame sosovicovu kyslu, zemiakovy salat a k nemu kuracie kridielka na KFC styl, milujem ich 😀

katushka16
26. dec 2012

my dnes kelová polievka,ja som ešte mala hríbovú🙂 a bryndzové halušky

ankiki
26. dec 2012

Tak, dnes sme už mali kuraciu polievočku a po nej som podávala kuracie soté s kôprovou omáčkou a k tomu ryžu s hráškom. Celkom dobre nám to padlo po ťažších jedlách 😉

nelinka0401
26. dec 2012

ahojte baby máte niektorá dobrý overený recept na bezlepkový chlieb??

lululka555
26. dec 2012

pečená kačka,kapusta a knedla 😉

nelinka0401
26. dec 2012

@lululka555 aké chute mi tu robíš??? 😠 😀 😀 😀

tosomja
26. dec 2012

@titkovamiriam odkiaľ máš také taniere? zháňam čierne hranaté a nejak neviem nájsť, jedine v tescu majú, ale nie pekné. 🙂

ifkael
26. dec 2012

@nelinka0401 ides skusat, kvoli malemu? ved skus aj normalny recept, len muku treba nahradit bezlepkovou..ci nie?

rozmyslam co na vikend, bude u nas zas sama oslava... nanukove rezy,pre maleho oslavenca krtkova torta.. a asi zapecene bravcove maso na cibulke so smotanou...

a uz sa tesim, ked si upecieme zemiaky v rure, s kyslou kapustou... ziadne maso nechcem vidiet...

mysiatkoo
26. dec 2012

@lululka555 mnam, ako od maminky....este aj taniere maju nasi doma take 😉

mysiatkoo
26. dec 2012

@nelinka0401 segra robieva bezlepkac, ale vzdy sa podari inak....s tou mukou je to narocnejsie....urcite tam dava cmar a postruhany zemiak, ale presne pomery neviem....skus mrknut na nete taky, kde idu aj tieto dve suroviny....

nelinka0401
26. dec 2012

@ifkael nie malému,to tete zistili teraz v 45 tke,že má celiakiu
@mysiatkoo popozerám len som chcela nejaký overený 😉

milenka74
26. dec 2012

@nelinka0401 ja som celiaticka ale nepoviem ti dobry recept,lebo sama som na to este neprisla.
Ja robim 500 gr muky z novalimu,pol.lyzica octu,pol.lyzica oleja,21gr drozdia,trosku rasce,soli a primiesavam semienka lanove,sezamove,slnecnicove ale dakedy sa vydari a dakedy nie.

titkovamiriam
26. dec 2012

@tosomja to som dostala na narodeniny 😉 od kamošky 8 tych misiek osem maxi velkych a osem malých-neviem možno ikea?su veľmi tazke ale že fakt suprove 🙂

digehe
26. dec 2012

@lululka555 presne to isté aj u nás, plus kapustnica a zákusky 🙂

titkovamiriam
26. dec 2012

dnešna papanica
rezancekova s drobkami
rezne v cesticku a pyre
podvecer pri kavicke a kolačikoch

danielaj
26. dec 2012

u nás dnes slepačia polievka, pečená bravčová krkovička, vyprážané kuracie prsia, pečené zemiaky, ryža s kukuričkou a hráškom, šalát z čínskej kapusty, jablkový kompót, kopec koláčikov a poobede sme boli pozvaní na chatu do hôr k mojjej sesternici, práve sme sa vrátili a mali sme výborný kotlíkový srnčí guláš, parížsky šalát, obložená misa s kopou syra, salámov, klobás, chlebík, bagetky, koláčiky, no obžraní sme teda riadne, pekný večer 😉

bobinkask
26. dec 2012

ahojte my sme dnes boli na oslave u našich tatino mal meniny ...mali sme slepačiu polievku, morčacie rezne, šalát kopec koláčov ,tortu ...nadžganí sme a už len odfukujeme...ja som robila punčáky a ako darček tortu a posledné foto -dostali sme aj výslužku 🙂

lululka555
26. dec 2012

@mysiatkoo to aj je od maminky,sviatkujeme tu 😉

lululka555
26. dec 2012

@bobinkask krásny máš ten punčák,pošleš mi prosím recept ako ho robíš? ďakujem 😉

lussy23
26. dec 2012

sviečková. a oD ZAJTRA NASTUPUJEM NA TýžDEň SUROVEJ STRAVY🙂

ifkael
26. dec 2012

@lussy23 tatarak? :D

Inak tiez uz na jedlo nemozem ani pozriet...4chlapi doma by len jedli....ked sa nebudem ozyvat, zjedia aj mna

modrofuzik11
26. dec 2012

velmi lahke. zemiaky s dusenou zeleninou. po tych tazkych jedlach nam to vsetkym padlo naozaj dobre🙂

efci
26. dec 2012

ja na najblizsie dni chystam bolonske spagety a daku lahku polievku zeleninovu, cez vikend asi gratinovaneho lososa, ked sme my bezrybovy cez sviatky a na Silvestra man v plane panenku s paprikovou omackou a samozrejme sosovicovu polievku.

lussy23
26. dec 2012

@ifkael aky tatrak? ten som ešte nejdla. 🙂

zklimekova
26. dec 2012

@sisinka29 cesto je niečo podobné ako na hnietený , na cesto sa natrie lekvár, na lekvár kokosová plnka, na to jabĺčka, na to druhé cesto a po upečení žĺtková poleva...hodím aj recept, ale dnes už nie...len som nakukla a idem sa liečiť :(

lienka2
26. dec 2012

ahojte, dnes bravcovy vyvar so struhanym cestom a zeleninou, domaca pizza, na ranajky som urobila kakaovy zavin.. a zajtra dojedame polievku, na druhe je uz uvarene morcacie sote s hraskom a tarhona..