Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte. nestíhala som pred sviatkami ani počas nich sem chodiť, tak dodatočne pripájam foto predvianočného snaženia 😀 šuhajdy z ľadových kaštanov, parížske rožky, višňové košíčky. linecké srdiečka, marokánky, marcipánové oválky, pľovnícke gombičky, šľahačkové vypuklinky, medovníčky a sviatočný rez 😀, no a keďže zajtra odchádzame na lyžovačku, počkajú nás dobroty aj po novom roku 😉
dnes prababkina fazulová polievka a dojedanie čo ešte ostalo z vianoc- rezne, ryža, bravčové
zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecena klobasa
zemiakovy privarok, vajicko natvrdo, chlieb
@diusik 🙂
ahojte my dnes rajčinová polievka a čína z kur.pŕs a pre mm zapekané kur.prsia na broskyni s ryžou🙂
@zoe_a krásne koláčiky 😵
@bobinkask poprosim si recept na puncovy dakujeeem vyzera mnamkovo
Rajčinová polievka a zeleninové rizoto.
žienky pomooooc, niektorá tu niekedy dávnejšie dávala link na španielske vtáčky ale také rýchle akože vtačiky 😀 😀 😀 😀
poprosim receptik na jablkovu strudlu, mam vela jablcok, ale listkove cesto kupujem, nerobim 😀
@sisinka29 http://varecha.pravda.sk/recepty/bolonske-spage... tá je úžasná fakt dobrá odporúčam vyskúšať 😀
zeleninová polievka s krupicovými knedlíčkami
kelový prívarok, fašírka, varené vajco
dnes nic, celý den jsme byli na turnaji, ale zítra pórková polévka a bryndzové halušky
my dnes zeleninová polievka a bravčové mäsko na cibuľke so zemiačikmi
zajtra bude zemiaková polievka, narýchlo upečené kuracie prsia / prsia rozrezať na 2 tenké plátky po dĺžke, okoreniť korením na hydinu , obaliť v múke a na horúcom oleji upiecť cca 8 min/, dusená zelenina, strúhaný syr.Čas prípravy 30 min.
ja dnes kuracia polievka s rezancami a horou zeleninky . Druhé boli zemiačky v rúre a klobásky a kurča . Stále máme kopec koláčikov a tie sa jedia a jedia a stále ich je dosť . Večer rybacia pomazánka
zemiakovo-krupova polievka, palacinky so slahackou 🙂
zajtra dojeme polievku a na druhe netusim, mozno halusky 🙂

@zklimekova Skore uzdravenie 😲