icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

apna
1. mar 2010

monkula ja robim stroganov tak,ze maso ci uz kuracie alebo bravcove narezem na tenke rezance,pridam k nemu jedno vajko,sojovu a worchest.omacku tak od oka ,trocha nejakeho korenia na kura napr....a na prudkom ohni orestujem najrv narychlo maso s cibulou,potom trochu podlejem ,pridam nakrajanu kyslu uhorku,dusim,osolim a okorenim podla potreby a pridam kecup a trocha horcice 😎

mukky
1. mar 2010

apna ale ved povedz co ste von jedli 😀

evitkamalicka
2. mar 2010

zeleninova polievka, rezance s tvarohom

kibuk
2. mar 2010

dnes francuzke zemiaky a polievka zeleninova

janac1974
2. mar 2010

rybka pangasius na masielku a zemiakova kasa

zuzu13
2. mar 2010

fazula na kyslo s chlebom... 🙂

cessy
2. mar 2010

halusky a fazulkova polievka 😉

apna
2. mar 2010

my dnes granadir a hrachova kremova polievka

baby robili ste uz niektora strudlu z tahaneho cesta?ak ano,tak prosim dajte nejaky osvedceny recept na cesto 🙂

mukky
3. mar 2010

My dnes máme vypražaný syr a varené zemiaky alebo hranolky ci americké zemiaky v rure,kto co chce..ale ja na to nemám chuť tak si dam chlieb s maslom a debrecínkou 😎

malemu som dovarila zeleninovu polievku s kopou zeleniny,s kuracim maskom a celozrnými cestovinami

zuzu13
3. mar 2010

zeleninovy vyvar s domacimi cestovinami, kura so zemiakmi {bez tuku a pochutin...xixixi...takze dietne ale mnam...}, k tomu cvikla

cessy
3. mar 2010

opat nevarim, mame zo vcera..... 😉

mukky aj ja si davam chlebik s debrecinskou, inspirovala si ma

mukky
3. mar 2010

cessy tak fajn.. 😉 debrecinsku a prazsku šunku lubim 😎

cessy
3. mar 2010

mukky ja inu ani nekupuje,tieto dve su najlepsie....v ostatnych mi vadia tie kadejake odpady co tam davaju...ani pozut sa to neda 😖

mukky
3. mar 2010

cessy ani ja 😀 som taka fajnova ale vidím ze nie sama 😀 ..akurat obcas si dam aj kalinku...ta mi chuti,ale ja celkovo jem malokedy chlieb,/nie zeby mi nechutil/tak aj malokedy tieto lakociny 😀

mukky
3. mar 2010

a este obcas spišské parky,ine ee 😀 /tie maju vela maska 😀 /

cessy
3. mar 2010

mukky asi sme na tom rovnako...tiez raz za cas kupim muzovi spisske parky ale nepapam ich.... 😀 /ze vela maska...si ma pobavila/ 😀

mukky
3. mar 2010

cessy ale asi zo vsetkých parkov maju podiel masa najviac,aj preto su najdrahsie 😀 /a nebav sa na moj ucet 😀 😀 /viem ako sa vyrabaju parky 😝 😀

cessy
3. mar 2010

mukky asi preto ich od isteho casu nepapam 😒 , ale ako rychla vecera....moze byt 😉

mukky a pri vsetkej vaznosti, ako vzdy 😉 😀 😀 😀

bzuco
3. mar 2010

ja som dnes len granadír, polievka bola zo včera...nejako sa mi nechcelo krútiť okolo hrncov 😝

mukky
3. mar 2010

cessy 😎

mukky
3. mar 2010

jaj cess a este som zabudla,uz si robila tie rezne v rure?

apna
3. mar 2010

my sme mali svieckovu,ale s cestovinami a robila som strudlu s makovo jablkovou plnkou 😎

mukky
3. mar 2010

apna ako dieta ktoru drzis je to super 😀 a to kolko sa z toho chudne? 😕 😀 😀

apna
3. mar 2010

mukky, ty sa len staraj o svoju dietu, ok? 😀 dala by si si ,co? 😀

mukky
3. mar 2010

apna 😀 veru dala...

lyongirl
4. mar 2010

máme zo včera - zeleninovú polievku a cestoviny s tuniakovo-rajčinovo-olivovou omáčkou

babulina
4. mar 2010

u nas sa varil dneska kel

kibuk
4. mar 2010

ahojte akurat dovarene 🙂 fazulova plievka a lečky s kapustou 🙂

cessy
4. mar 2010

mukky este som ich nerobila, rezne sme uz veelmi davno nemali, ale hadam na nedelu ich skusim....
to poukladam len na plech na ktorom je papier na pecenie, pravda...dobre si pamatam??

aj ja chcem strudlovu dietu 😀 😀 😀

zuzu13
4. mar 2010

my mame zeleninovu pol. a sekanu v cesticku so zemiakmi...a na veceru bude pizza... 😀