Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
neaky fajny kolacik s kivi? mame ho neak vela a neviem co snim,,,maly kivi strasne lubi, na posedenie by spapal cely kosik a teraz nic!!!! tak cem neaky kolacik urobit
@lussy23 aha, ja som skoro 3 roky, sprvoti som bola 100%, potom prišla zima a ja som sa cítila taká nedovyživená, tak som zaradila aj polievky sem tam a tak...ale väčšinou raw, robím si aj vlastné sušené placky namiesto chleba, či smoothies, hlavne teda veľa zeleného - aj keď v zime je to bieda, už sa teším na jar, kedy najviac jem byliniek - púpava, medvedí cesnak, skorocel a podobne...plus samozrejme čerstvá prvá zeleninka 🙂
a v lete som vždy na 100% 🙂
aby som nebola úplne off topic, tak dnes bude avokádo s plnkou zo semiačok posypané chilli a poriadne silný zázvorový čaj z čerstvého zázvoru, treba sa trošku zohriať 😀
@fattamorgana nátierky zo škôlky: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23954 - dávam tip najmä na lečovú, nevyznie to možno lákavo, ale je to jedna z najlepších aké som kedysi jedávala
Dnes chlebová polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36874 len ja som tam dala aj zemiaky a ako druhé langoše
...už uvarená krémová brokolicová polievka s krutonmi + špagety s robenou omáčkou 🙂 🙂 🙂
dnes šošovicová polievočka a pizza 🙂
tekvicový prívarok , opražila som na kocky pokrájané údené mäso/ zostalo zo Silvestra/ a pridala som do prívarku. mňam.....
dneska to bude kuracia polievocka a chlapci by chceli langose ak sa mi podari 🙂
varena brokolica do chrumkava s olivacom a oprazenym cesnakom s rozmarinom a na to postruhany dumbier. po sviatkoch treba trosku zvolnit tempo a tak s mm ideme trosku mimo kolaj ako sme sa stravovali minuly rok 😅 😉
Ahojte 🙂 U nas dnes pizza rezne a ryža 😝 😉
u nas dnes rolada z mleteho masa hovadzieho plnena syrom,parkami a vajickom so zem.kasou a porkova polievka 😵
Ahojte dievcata,
do noveho roku vam prajem len to najlepsie. 😀
nasej daniele @danielaj vsetko najlepsie k meninkam, nech prezijes super den.
my dnes hraskova polievka, granadir a kolozvarska pre tatu.
zatjra hraskova, palacinky na taliansky sposob (zapekane so spenatom...na slano) a detom na sladko.
este mam v zalohe tento tyzden:
vyprazany syr, hranolky
pyre a zapekana sekana
peceny hermelin so zeleninkou grilovanou
a na vikend este neviem, ale mam chut na pecene kura s ryzou a salatikom tak asi to.
tekvicova polievka na kyslo, zeleninove rizoto a prajem vsetko dobre do noveho roku 🙂
zeleninová polievka s kvasnicovými guličkami, pečené kuracie stehná s ryžou alebo kto ešte bude chcieť tak so zemiakovým šalátom 😉
dnes robím len pizza pletenky a upečiem jaternice 🙂 včera sme dostali kapustnicu a huspeninu,máme čo vyjedať do víkendu 😉
Kuracie sote s paradajkami, ryza... Len tak nalahko konecne 😉 a teda posledny zvysok silvestrovskej kapustnice bol este.
my sme dnes dojedli konecne nalozene masko v koreni zo silvestra so zemiakmi a zajtra ani srnky netusia ze co budeme mat, asi konecne nieco bezmasite 😀
ahojte, u nás dnes konečne nemäsový deń, rascová polievka s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, parené buchty s lekvárom, posypané grankom, orechami aj makom, ako kto má rád a aby mi pečenie nechýbalo, tak som dnes piekla 😅 mama už ide zajtra do práce, na štedrý deń mala meniny, tak robila pre kolegov a kolegyne chlebíky, očká a pod., že sladkého budú ma´t všetci po Vianociach dos´t, ale že predsa by len niečo sladké urobila, že muffinky a ja hovorím, nechaj tak, ja upečiem, už mi to chýba 😀 a tak som robila tri druhy muffinov, dvojfarebné - spodok kakaové cesto, na to kocka kinder čokolády, bledé cesto a na vrch lieskový orech, druhé dvojfarebné, spodok bledé cesto, na to koliesko banánu, kakaové cesto a vrch som posypala kandizovaným ovocím, a tretie som robila s kúskami jabĺk, orechov, hrozienok a sušeného ovocia 🙂
@mizulienka super, teším sa, že vianočka chutila, u nás je táto hrnčeková na prvom mieste, inú už ani nechceme 😉
@nelinka0401
@zuul babulky moje, ďakujem krásne za prianie 😉
jaj a ešte som zabudla, naložila som dnes toľko hermelínu do olivového oleja, korenín a cesnaku, že Mńam, už sa teším, keď budem vyjedať 🙂
u nas dnes kuraci perkelt s tarhonou a idem uvarit sosovicovu polievku na kyslo 🙂
dnes špenátová polievka a na druhé sme dojedli ešte sviečkovú , ktorú sme robili na nový rok 😅
@danielaj všetko len to naj-najlepšie k meninkám 🙂
@zklimekova Zuzka, ďakujem ti veĺmi pekne 🙂

@danielaj Dani všetko len to naj k dnešným meninám 🙂 nech ti to varí ako doteraz a pridávaš nám sem samé skvelé recepty 😉 😉 😉 😉