Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,dnes ešte kuracia polievka,mm si rozkázal pečené masko,zemiakovú kašu k tomu,no a je po laskonkách,a to som si myslela že aj do mrazáka si dám 😀
@lubka_to ahoj, tu je recept https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu... na kaštanové šuhajdy 🙂 , trošku neskôr, ale neboli sme doma 😉
dnes sa len dojedá,teraz padli vhod aj suche koláciky 😀 😀 😀 zajtra asi špagety 😅
@fattamorgana ano v tej rýchlosti som v recepte zabudla napísať ospravedlňujem sa 😲
rezne s ryžou 🙂
Danielky všetko najlepšie k meninám.
@danielaj Danielka, vsetko najlepsie k meninam 😉 nech ti to tak krasne vari, ako doteraz 😉
@rastulka to je podobný recept ako tie farárske rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32433 🙂 niekedy vyskúšam, či jedny, či druhé
na oběd pozůstatky z minulých dní, ale k večeři jsem udělala kuřecí játra na cibulce
@mysiatkoo mňam,to vyzerá super 😝
@danielaj aj ja sa pripájam a želám krásne meniny 😉
zajtra hubovo-pórový vývar s domácou cestovinou,zo sladkej kapusty prívarok a fašírky + kaša,ale aj knedlík
sladkú kapustu ručne pokrájam na slíže,sparím ju vriacou vodou,dusím ochutenú ( soľ,sušené bylinky,mletá rasca) po zmäknutí som dala zátrepku z plnotučného mlieka a hlad.múky ,po prevretí dochucujem octom,kapusta aj mlieko sú nasladlé,tak nerobím karamel....pridám ocot,zdravšia varianta je zahustenie zemiakom 🙂
vcera zemiakova polievka s cervenou sosovicou, cestoviny so zeleninou, dnes sme dojedali polievku a boli chlpate rezne, ryza a salat z cinskej kapusty
@mysiatkoo to vyzera super, hodis mi prosim recpt na to masko? dakujem krasne. 😉
Šikovné žienky, chcem vás poprosiť poradiť, ako robíte piškótové cesto? Mne vždy spľasne ☹ . Ďakujem
danielaj všetko najlepšie k meninám vela zdravia lásky štastia a nech sa ti splnia všetky tvoje túžby 🙂

vajíčková polévka a palačinky..nechce se mi vařit 😀 ještě se najde i čočková 😉