icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inffinity
3. jan 2013

vajíčková polévka a palačinky..nechce se mi vařit 😀 ještě se najde i čočková 😉

lencyca
3. jan 2013

ahojte,dnes ešte kuracia polievka,mm si rozkázal pečené masko,zemiakovú kašu k tomu,no a je po laskonkách,a to som si myslela že aj do mrazáka si dám 😀

miriamr
3. jan 2013

@lubka_to ahoj, tu je recept https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu... na kaštanové šuhajdy 🙂 , trošku neskôr, ale neboli sme doma 😉

eva7780
3. jan 2013

dnes sa len dojedá,teraz padli vhod aj suche koláciky 😀 😀 😀 zajtra asi špagety 😅

nakup
3. jan 2013

@fattamorgana ano v tej rýchlosti som v recepte zabudla napísať ospravedlňujem sa 😲

erulka77
3. jan 2013

rezne s ryžou 🙂

rastulka
3. jan 2013

@danielaj Všetko najlepšie k meninam 😲 🙂

mata71
3. jan 2013

Danielky všetko najlepšie k meninám.

mizulienka
3. jan 2013

@danielaj Danielka, vsetko najlepsie k meninam 😉 nech ti to tak krasne vari, ako doteraz 😉

katja78
3. jan 2013

@rastulka to je podobný recept ako tie farárske rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32433 🙂 niekedy vyskúšam, či jedny, či druhé

nakup
3. jan 2013

@danielaj veľa veľa zdravíčka, šťastíčka, lásočky od rodinky a kopec tvorivosti a pre nás inšpirácie pri varení a pečení... 🙂

fattamorgana
3. jan 2013

@nakup nevadí, mám ju už správne odpísanú
@nanyka jéj, ďakujem, už ich mám zazáložkované 😉

mysiatkoo
3. jan 2013

@danielaj pripajam sa k zastupu gratulantov 😉 vsetko naj k meninam

dnes vajkova polievka a bravcova panenka so susenymi slivkami v slanine, zemiaky s rascou a cesnakom a hribova omacka

lubka_to
3. jan 2013

@miriamr dakujem pekne, nevadí že neskôr chcem ich urobiť až buduci týžden...

ellise
3. jan 2013

na oběd pozůstatky z minulých dní, ale k večeři jsem udělala kuřecí játra na cibulce

lululka555
3. jan 2013

@mysiatkoo mňam,to vyzerá super 😝

lululka555
3. jan 2013

dnešné tarhoňové rizoto so syrom a šalátom 😉

amdeis
3. jan 2013

@danielaj vsetko najlepsie k meninam 🙂

lululka555
3. jan 2013

@danielaj aj ja sa pripájam a želám krásne meniny 😉

kikaneu
3. jan 2013

@danielaj všetko najlepšie k meninám prajem 😉

megika1
3. jan 2013

zajtra hubovo-pórový vývar s domácou cestovinou,zo sladkej kapusty prívarok a fašírky + kaša,ale aj knedlík

megika1
3. jan 2013

@mysiatkoo veľmi chutné a sviatočné jedlo 😉

janus32
3. jan 2013

@megika1 ako sa robí zo sladkej kapusty prívarok??Niečo také sme mali v škole ako deti,viem,že to bolo dobré,ale neviem ako sa to robilo 😵

megika1
3. jan 2013

sladkú kapustu ručne pokrájam na slíže,sparím ju vriacou vodou,dusím ochutenú ( soľ,sušené bylinky,mletá rasca) po zmäknutí som dala zátrepku z plnotučného mlieka a hlad.múky ,po prevretí dochucujem octom,kapusta aj mlieko sú nasladlé,tak nerobím karamel....pridám ocot,zdravšia varianta je zahustenie zemiakom 🙂

lienka2
3. jan 2013

vcera zemiakova polievka s cervenou sosovicou, cestoviny so zeleninou, dnes sme dojedali polievku a boli chlpate rezne, ryza a salat z cinskej kapusty

mizulienka
3. jan 2013

@mysiatkoo to vyzera super, hodis mi prosim recpt na to masko? dakujem krasne. 😉

syla
3. jan 2013

Šikovné žienky, chcem vás poprosiť poradiť, ako robíte piškótové cesto? Mne vždy spľasne ☹ . Ďakujem

fordikford
3. jan 2013

danielaj všetko najlepšie k meninám vela zdravia lásky štastia a nech sa ti splnia všetky tvoje túžby 🙂

lejluska
3. jan 2013

..tento šalátik som predchvíľou spravila...volá sa "čo špajza dala" 😀 ...cestovina, liptovská saláma, kukurica, olivy, cibuľa, kapia, biely jogurt a trošku chilli 🙂 ...ale je výborný kedže môj drahý ho už skoro celý zjedol 😅