Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
prekvapenie v zemiakovej placke...🙂
@luciok jááj to sú naše obľúbené, už veľakrát sa tu o nich písalo a tiež ich veľa mamičiek robieva http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941, robievam takto podobne, aj z kuracieho mäsa aj z bravčového karé - aj dnes som robila bravčové, ja tam dávam aj domáce lečo, a ešte mám takú zavarenú takú zmes rajčín a cesnaku, tak aj to tam dávam, no čo máš rada, daj 😉
@lizatko1009 čo to je za rybku?
ahoj, dnes kuracia polievka a kura s rýžou
včera cuketové špagety s avokádom
a štvrtok kurací vývar a losos v cestíčku so špenátovým pyré
teraz už jem normálne varené. povedala som si, že so surovou stravou začnem až na jar. zatiaľ ju budem len zaraďovať do jedálnička, aby som si začala pomaly zvykať
@lussy23 pstruh 😉
pecena kacica na pomarancoch, cervena karamelova kapusticka, knedla
dezert cokoladova tlacenka
Ahojte,my sme dnes mali domacu pizzu a polievku brokolicovu zo včera 🙂 dezert krtkova torta na plechu 😝
ahojte, prosim napise mi niekto overeny recept na svieckovu s jednoduchym postupom, ako pre zaciatocnika, este nikdy som ju nerobila a mam na nu chut.dakujem velmi pekne
@zuzik1983 Ako ju robím ja: Bravčové mäsko nakrájam na plátky,osolím, okorením, prudko opečiem na oleji, podlejem vodou, pridám na kocky pokrájanú zeleninu (veľa mrkvičky, kaleráb, perašín) a celé nové korenie. Keď je mäso mäkké, vyberiem ho a šťavu so zeleninou rozmixujem. Nakoniec zahustím 33% šľahačkou a hladkou múkou. Podáva sa s knedľou a je to veľká mňamka.

sosovicova polievka(multivitamin)