icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dvekacicky
5. jan 2013

sosovicova polievka(multivitamin)

luciok
5. jan 2013

@sesilia 25dkg prášk. cukru vymiešať s 5 žĺtkami, pridať deci oleja, potom deci vlažnej vody - mieša sa do peny. Nakoniec pridať 25 dkg polohr. múky a pol prášku do pečiva. A samozrejme sneh z 5 bielkov.
Osobne som lepšiu bábovku nejedla 😝

luciok
5. jan 2013

@danielaj Prosím ťa Dani, ako si robila tie pizza rezne?

luciok
5. jan 2013

Krtkova torta pre manžela k zajtrajším narodeninám.

patris64
5. jan 2013

prekvapenie v zemiakovej placke...🙂

irsina83
5. jan 2013

losos na pomarancovej omacke a pire... ja som varila...

danielaj
5. jan 2013

@luciok jááj to sú naše obľúbené, už veľakrát sa tu o nich písalo a tiež ich veľa mamičiek robieva http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941, robievam takto podobne, aj z kuracieho mäsa aj z bravčového karé - aj dnes som robila bravčové, ja tam dávam aj domáce lečo, a ešte mám takú zavarenú takú zmes rajčín a cesnaku, tak aj to tam dávam, no čo máš rada, daj 😉

luciok
5. jan 2013

@danielaj Tie pizza rezne vyzerajú úžasne, musím ich urobiť. Vďaka za super typ.

lizatko1009
5. jan 2013

🙂

mysiatkoo
5. jan 2013

my dnes pirohy a piekla som orechovu babovku...a kedze bolo dako vela cesta, tak aj pidibabovky 🙂

sesilia
5. jan 2013

@vierka987 dakujem

sesilia
5. jan 2013

@luciok a na kolko stupnov a ako dlho piect prosim?

luciok
5. jan 2013

@sesilia 180stupňov a 45 min, možno aj chvíľu dlhšie, ja pre istotu skúšam šparátkom - ak ostane čisté, tak je hotová

lussy23
5. jan 2013

@lizatko1009 čo to je za rybku?

luciok
5. jan 2013

@mysiatkoo waa pošli mi kúsok 😝 vyzerá božsky

lussy23
5. jan 2013

ahoj, dnes kuracia polievka a kura s rýžou
včera cuketové špagety s avokádom
a štvrtok kurací vývar a losos v cestíčku so špenátovým pyré

teraz už jem normálne varené. povedala som si, že so surovou stravou začnem až na jar. zatiaľ ju budem len zaraďovať do jedálnička, aby som si začala pomaly zvykať

abriela
5. jan 2013

@macka23 a ako si dava do formy indianky - ze sa tak pekne prehli. Ci si davala kusky?

mysiatkoo
5. jan 2013

@luciok este ostalo, dobehni ;)

smejkoh
5. jan 2013

@irsina83 Ahoj a dala by si receptik na toho lososa, dakujem.

lizatko1009
5. jan 2013

@lussy23 pstruh 😉

bellada
5. jan 2013

pecena kacica na pomarancoch, cervena karamelova kapusticka, knedla
dezert cokoladova tlacenka

luciok
5. jan 2013

@mysiatkoo No kým tam ja dojdem, už isto neostane ani omrvinka 😉

luciok
5. jan 2013

@zoe_a tú formu na srnčí chrbát treba niečím vymastiť? Ako to pečieš?

zoe_a
5. jan 2013

@luciok nie netreba, naspodok sa da na platky nakrajana slaninka, to postacuje..

luciok
5. jan 2013

@zoe_a musím to niekedy vyskúšať

macka23
5. jan 2013

@abriela do formy som dala alobal, 2 rozmrazene gastanove pyre cca rovnaku vrstvu a 2 slahacky s 2 stuzovacmi. Indianky posledne, ked som to vyklopila, boli dole 🙂

abriela
5. jan 2013

@macka23 citam, citam a nechapala som. Pozrela som sa este raz na obrazok a uz chapem. To tmave su gastany, potom je slahacka a na spodku keks. Uch, ta tehu demencia 😀

rastulka
5. jan 2013

Ahojte,my sme dnes mali domacu pizzu a polievku brokolicovu zo včera 🙂 dezert krtkova torta na plechu 😝

zuzik1983
5. jan 2013

ahojte, prosim napise mi niekto overeny recept na svieckovu s jednoduchym postupom, ako pre zaciatocnika, este nikdy som ju nerobila a mam na nu chut.dakujem velmi pekne

luciok
5. jan 2013

@zuzik1983 Ako ju robím ja: Bravčové mäsko nakrájam na plátky,osolím, okorením, prudko opečiem na oleji, podlejem vodou, pridám na kocky pokrájanú zeleninu (veľa mrkvičky, kaleráb, perašín) a celé nové korenie. Keď je mäso mäkké, vyberiem ho a šťavu so zeleninou rozmixujem. Nakoniec zahustím 33% šľahačkou a hladkou múkou. Podáva sa s knedľou a je to veľká mňamka.