Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@chloe001 Ďakujem pekne 🙂
@zklimekova parila som na pare brokolicu a karfiol, cviklu som uvarila a paradajky zapiekla, dala do mikrovlnky roztopit syr a pokvapkala olivovym olejom...
caute zinky, chcela by som poprosit o nazor, chcela by som urobit z kare roladu a mam v plane naplnit to normalnou plnkou z kuracich vnutornosti len neviem ci to bude dobre. Co myslite?Neskusali ste nieco take?Nedelu oslavujeme 3 roky tak neviem co navyvarat.
ahojte tak my po dovolenke v Tatrach oddychnuty... 😀 no a dnes polievka sosovicova mliecna,bravcove na sampionoch a varene zemiaky... 🙂 dezert jahodovy a cokoladovy puding s piskotami... 🙂
predtym 4,79E/dnes som kúpila vo vypredaji 75% pirohy tvarohovo jablkove 1kg za 1,12e 😉 😉 no nekup to 😉 zaruka do 7/2013 je tam vela kusov vyše 30...a sú fantastické kamaratka vyskušala tak sme šli na nákup a zajtra budu na obed .... obdobne ako slivkove gule... 😵 tak sa vytešujem na zajtra,,,a mam aj v mrazaku 3 baliky
a 0,5kg červenu kapustu naloženu v sačku za 0,19e,,,,,zaruka do 28.2,2013
babeny poradte prosím, chcela by som recept na čokoládovú tortu, takú kde ide roztopená čokoláda do cesta a vo vnútri ostane taký vláčny, koľko to treba robiť aby to nevyschlo? chcela by som do malých formičiek urobiť, vďaka 😉
na večeři špenát s vejcem a bramborové krokety
dnes som 4 hodiny stala pri syrovych praclikoch 🙂 a kedze viac nezvladam, urobila som sackovu gulasovu polievku a mame francuzske zo vcera 😀 😀
@irsina83 uz som to nasla, dakujem pekne 🙂
tak my sme dnes čakali dve návštevy s detičkami, nakoniec neprišla ani jedna - jedni pre chorobu a druhí pre zlé cesty. tak som aspoň stihla odfotiť jednohubky, čo som nachystala. samozrejme, že sa zjedli aj bez návštevy, zajtra budú nové 🙂
rezne so zamiekovou kašou
Kočeny,mate nejaky overeny recept na kapustniky? 😉
chlieb podla @megika1 🙂 je super
už stihli do neho zahryznúť skôr ako som ho pofotila 🙂
@tinuskaha skus tuto , mam ju odskúšanú- super chut a je z nej kopu kuskov, naposledy som ju robila ružovú a navrchu bol jedlý papier s motívom šmolkov
http://baranek.blog.sme.sk/c/235284/Varime-s-Me...
@zuzik311 u nás sa robí šalat- len namiesto šunky, či udeneho tam davam kuracinu
http://baranek.blog.sme.sk/c/303442/Varime-s-me...
polievka zo zelenej fazuľky nakyslo, plnené prsíčka so slivkami a slaninkou, ryža
Zajtra vajíčková polievka a francuzske zemiaky
@danielaj vies kolko poznam ludi a nezavara a maju sady,zahrady-nemaju cas,radsej si kupia,alebo ked mi daju ovocie tak zavarim aj im-u nas toho ide na kvanta.
inak nestiham vas zienky,cely januar taham dvanastky-denne ,nocne,den volna a znova-vari teraz Michal a priatel ja nestiham-tak fotecky az ked skonci tento frmol 😉
@pami2 😉

@megika1 ahoj,práve robím ten chlebík od teba 🙂 len neviem ako mám mať mriežku v rúre.v strede alebo dolu?