icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nanulik
10. jan 2013

@natal12 ja v konzerve

nelinka0401
10. jan 2013

@lencyca potom hod foto,som zvedavá na tie tvarohové taštičky 😀

daniz
10. jan 2013

kočky, ja vôbec neviem, čo variť, asi urobím rizoto kuraco-masliakové, alebo kur. mäso s domácim uncle benz a ryžu

adulikka
10. jan 2013

Od vcera trochu francuzske zemiaky,dnes rizoto kuracie zo zeleninou a cesnakovu polievku so syrom a opecenym chlebom nakrájaným na kocky

fatima30
10. jan 2013

@mrkvakatka
ten tvoj salatik vyzera prudko jedlo das recept?

betka22betka
10. jan 2013

@irsina83 paráda, ja si dávam podobný šalát na večeru, ale primiešam si tam aj Cottage syr.

ivanajelinek
10. jan 2013

@lululka555 das prosim ta recept na ten encian??? Vyzera to super 😉 Dakujem.

kikatko
10. jan 2013

mäsové lasagne a komu nechutí, ma zemiakovú kašu a párky

fordikford
10. jan 2013

@lululka555 na ten kolačik mnakovy

fordikford
10. jan 2013

dnes sa varí fazulova s cestovinou ,cesnakový posúch , buchty na pare s makom ,orechami , čokoládou kto s čím chce 🙂

mimi21mimi
10. jan 2013

Cicerova polievka so zeleninou a bryndzove halusky.

marcovka1
10. jan 2013

buchty na pare a od vcera paradajkova polievka 🙂

vivusika
10. jan 2013

tarhoňove rizoto s kopou zeleniny a kúskom kuraciny 🙂 zavarila som 9 sedemdecových pohárov cvikle a stopila bravčovú slaninu, tak máme čerstvú masť a oškvarky, ani som nevedela, že som taká šikovná 😀

nelinka1311
10. jan 2013

ja varím hoki filety so zemiakmi,ešte neviem,či ich vypražím,alebo na masle a zeleninovu polievku s haluštičkami

garonka
10. jan 2013

my máme dnes srnčie stehno s višňovou omáčkou a k tomu opekané zemiaky alebo knedlík, mňam 😵

daniz
10. jan 2013

takže oprava, dnes hrachová kaša + údená rolka + pečivo a kuracinu nechám na sobotu 🙂

4divokakocka
10. jan 2013

@ rizoto a na vecer palacinky321! 😉

mrkvakatka
10. jan 2013

@luciferova že vraj viac dráždi žalúdok ako čili ale ono celkovo čili páli v jedle inak ako korenie

mrkvakatka
10. jan 2013

@fatima30 je to výborné dávala som tam to čo vidno na fotke len trochu viac cibule a cesnaku a zabudla som si tam dat aj jedno jablko..postup nájdeš na nete..aj kopec obmien kimči..robí sa na viac variant.. popozeraj si videá a recepty ale ten postup je vždy rovnaky...nasolit a oprat kapustu a potom zmiešat to ostatné a nechat odležat..

https://www.youtube.com/watch?v=IeBR91ypxk4
sisanka
10. jan 2013

my sme dnes mali kremovu hubovu polievku a druhe cestoviny so sojovym masom v paradajkovej omacke alebo cestovinovo-tuniakovy salat 🙂

nadulka88
10. jan 2013

baby neviete prosim vas, niekde som tu raz zahliadla link na recept na spanielskeho svtacika ale len talkeho nezavinovaneho 😅

drobik1
10. jan 2013

cafte zeny my dnes polievka hraskovo mrkvova,ryza a vyprazane kuracie pecienky,jahodova bublanina od kamily Magalovej...ze aka mnamka... 😀

miruska73
10. jan 2013

ahojte tak u nas zmena vcera som chcela robit madarsky gulas no nerobila som svokra poslala jaternicovu kasu tak som upiekla aj so zemiakmi, na dnes ma aj milacik a nam doniesla moja mamca dukatove buchticky mnamka a dorobila som len puding ....gulas bude zajtra a v sobotu ....no a dala som chladit vinko pride kamoska a dake jednohubky idem urobit z toho co chladnicka da 😀 😀 😀

womankc
10. jan 2013

@gianni hej tie parboiled ryže sa vôbec nelepia aj keď sa dlho varia 🙂 ,, je to ich úpravou , ale našim tiež moc nechutila

lencyca
10. jan 2013

dnesne tasticky plnene tvarohovou plnkou a jablkovou s grankom 😉

abriela
10. jan 2013

@lencyca z listkoveho cesta? vyzeraju uzasne, posli aspon to co je na foto na vychod 😉

danielaj
10. jan 2013

pekný podvečer, dnes sme dojedali cesnakovú polievku so syrovými knedličkami zo včera, a urobila som perky -pirohy z rožkového cesta so slivkovým a dulovým lekvárom, posypané makom, orechami, grankom, tvarohom, ako kto chcel, urobila som 100 kusov a neviem, či zostane na večeru, 😕 😕 malej som na obed dala 5 kusov, zjedla, doložila som ďalšie 3 kusy a zase si pýtala, celkovo zjedla 10 kusov a ke´d sa poobede zobudila, tak si pýtala zase - a zjedla 8 kusov 😕

danielaj
10. jan 2013

@tortelinka a čo tak koláčik Svokrin úsmev, kuk môj album, je výborný a dá sa robiť na mnoho variantov, v albume mám zrovna kakaovo.jahodovo-pudingové prevedenie https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉

danielaj
10. jan 2013