Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lencyca potom hod foto,som zvedavá na tie tvarohové taštičky 😀
kočky, ja vôbec neviem, čo variť, asi urobím rizoto kuraco-masliakové, alebo kur. mäso s domácim uncle benz a ryžu
Od vcera trochu francuzske zemiaky,dnes rizoto kuracie zo zeleninou a cesnakovu polievku so syrom a opecenym chlebom nakrájaným na kocky
@mrkvakatka
ten tvoj salatik vyzera prudko jedlo das recept?
@irsina83 paráda, ja si dávam podobný šalát na večeru, ale primiešam si tam aj Cottage syr.
@lululka555 das prosim ta recept na ten encian??? Vyzera to super 😉 Dakujem.
mäsové lasagne a komu nechutí, ma zemiakovú kašu a párky
@lululka555 na ten kolačik mnakovy
dnes sa varí fazulova s cestovinou ,cesnakový posúch , buchty na pare s makom ,orechami , čokoládou kto s čím chce 🙂
Cicerova polievka so zeleninou a bryndzove halusky.
buchty na pare a od vcera paradajkova polievka 🙂
tarhoňove rizoto s kopou zeleniny a kúskom kuraciny 🙂 zavarila som 9 sedemdecových pohárov cvikle a stopila bravčovú slaninu, tak máme čerstvú masť a oškvarky, ani som nevedela, že som taká šikovná 😀
ja varím hoki filety so zemiakmi,ešte neviem,či ich vypražím,alebo na masle a zeleninovu polievku s haluštičkami
my máme dnes srnčie stehno s višňovou omáčkou a k tomu opekané zemiaky alebo knedlík, mňam 😵
takže oprava, dnes hrachová kaša + údená rolka + pečivo a kuracinu nechám na sobotu 🙂
@ rizoto a na vecer palacinky321! 😉
@luciferova že vraj viac dráždi žalúdok ako čili ale ono celkovo čili páli v jedle inak ako korenie
@fatima30 je to výborné dávala som tam to čo vidno na fotke len trochu viac cibule a cesnaku a zabudla som si tam dat aj jedno jablko..postup nájdeš na nete..aj kopec obmien kimči..robí sa na viac variant.. popozeraj si videá a recepty ale ten postup je vždy rovnaky...nasolit a oprat kapustu a potom zmiešat to ostatné a nechat odležat..
https://www.youtube.com/watch?v=IeBR91ypxk4my sme dnes mali kremovu hubovu polievku a druhe cestoviny so sojovym masom v paradajkovej omacke alebo cestovinovo-tuniakovy salat 🙂
baby neviete prosim vas, niekde som tu raz zahliadla link na recept na spanielskeho svtacika ale len talkeho nezavinovaneho 😅
cafte zeny my dnes polievka hraskovo mrkvova,ryza a vyprazane kuracie pecienky,jahodova bublanina od kamily Magalovej...ze aka mnamka... 😀
ahojte tak u nas zmena vcera som chcela robit madarsky gulas no nerobila som svokra poslala jaternicovu kasu tak som upiekla aj so zemiakmi, na dnes ma aj milacik a nam doniesla moja mamca dukatove buchticky mnamka a dorobila som len puding ....gulas bude zajtra a v sobotu ....no a dala som chladit vinko pride kamoska a dake jednohubky idem urobit z toho co chladnicka da 😀 😀 😀
pekný podvečer, dnes sme dojedali cesnakovú polievku so syrovými knedličkami zo včera, a urobila som perky -pirohy z rožkového cesta so slivkovým a dulovým lekvárom, posypané makom, orechami, grankom, tvarohom, ako kto chcel, urobila som 100 kusov a neviem, či zostane na večeru, 😕 😕 malej som na obed dala 5 kusov, zjedla, doložila som ďalšie 3 kusy a zase si pýtala, celkovo zjedla 10 kusov a ke´d sa poobede zobudila, tak si pýtala zase - a zjedla 8 kusov 😕
@tortelinka a čo tak koláčik Svokrin úsmev, kuk môj album, je výborný a dá sa robiť na mnoho variantov, v albume mám zrovna kakaovo.jahodovo-pudingové prevedenie https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉
@nadulka88 asi myslíš tieto, že? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000 😉

@natal12 ja v konzerve