Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dostala som chut na údenú polievku ,budú domáce knedle sviečková,a jablkový koláčik... 😀
@bobinkask jeeeej ta marlenka vyzera uzasne, prosim ta napis sem receptik 😉
u nas dnes bude kuraci vyvar a spagety bolognese, o dezert sa nam postarala babka vcera, ked nam nabalila krabicu zakuskov 😀
dnes bude krúpková polievka , zemiaková kaša + udené varené + ryby v trojobale . Urobím šalát s papriky , rajčiniek , uhoriek a cibuľky
Tip na pripravu zajaca (iba cca dve porcie)??? Len nie na smotane, lebo dcera nemoze nic mliecne. Dakujem.
ahojte dievčence, dakujem velmi pekne za pochvaly a páčitká na moju marlenku, robím ju podla tohoto receptu
http://tortyodmamy.sme.sk/node/29732
@blanocka
@agathokleous @fordikford
dnes varime svieckovu s domacou knedlou 😝
včera-ryžový nákyp
Dnes-paradajková polievka + hranolky / dnes som doma len s deťmi tak rychlovečka 😅 /
Zajtra-Francúzske zemiaky
budu SNAD aj ja utorok
Stredu a štvrtok pre deti-cestoviny a mäskové guľky v paradajkovej omáčke
pre tata čevapčiči
Piatok ryža a nejake mäsko k tomu /niečo na zeleninke
Aahojte dnes varime slepaci vyvar s krajancami , kuraci perkelt s haluškami 😉
@sylvia78 ahoj, ano je to pravda 😉 na prípravu stačí jedna lyžica oleja a ked robím hranolky z obchodu, ktoré sú predsmažené, tak olej vobec nedávam...robila som v tom zemiaky, hranolky aj masko len to sa mi zdalo trošku suchšie ale spravila som k tomu nejakú omáčku a bolo to jedlé 😀 zemiaky a hranolky sú uplne mnamkové, také nadýchané 🙂 ono všetko je z toho také iné- zdravšie nepresiaknuté olejom 😉
U nás dnes bude brokolicová polievka, fašírky, zemiaky a lúskový prívarok a aj hlivový. Ako dezert mafiny.
baby prosim vas urobila som farirky len ich je nejak moc...uz ked su vysmazene mozem ich dat zamrazit?
dnes kuraci vyvar s rezancami a svieckova s knedlou 🙂
ja som dneska varila kuracia polievka domace rezance,,,a kuraci pekelt halusky a uhorkovy salatik 🙂 nic extra
kuře na paprice, hrnkové knedlíky, a polévka buď kmínová s vejcem, nebo něco z pytlíku, a odpoledne štrůdl z lístkového těsta
ahojte, včerajší jablkový krémeš, véééľmi dobrýýý 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50486
kuraci perkelt s kolienkami 🙂
Ahojte, dnes varim slepaciu polievku a kuracie prsia plnene sunkou a syrom zapecene v rure a k tomu zemiakovu kasu. Teraz rozmyslam ze aj nejaky kolacik asi bublaninu marhulovu taka rychlovka.
to maso tento recept vyzera dobre
http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-prsia-...
kapustnicu, jogurtovy kolac s lieskovcami a cokoladovou polevou
Babulky chcem sa spytat tie co robite donutky alebo teda sisky, ake polevy davate a ako ich robite? Ccela by som nejaku vyskusat, uz ma nebavi ich len namacat do cukru a pod. Dakujem
zeleninková polívka ze včera a druhé ryža a krkovička pravděpodobne s hořčicí a smetanou, snad neco vymyslím 😀
Zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, kapor na smotane s pecenymi zemiakmi, uhorkovo-paradajkovo-cviklovo-kukuricovy salat, gastanove rezy 🙂
Dnes robim pecene kuriatko, k tomu pecene zemiaky a pre tych, ktori nechcu zemiaky, som urobila kuskus so zeleninou. Ako dezert bude tvarohova torta zo vcera.
my dnes polievka krémová zemiaková s pórom a mrkvou a druhé pečené kuracie stehná, pečené zemiaky a kyslá kapusta... mňamky práve som dojedla, dnes výnimočne ako prvááá 😀 😀 😀 som si nabrala, manžel s dcérkou sa išli sánkovať a ešte sa nevrátili... tak som to využila a vychutnala si obedík 😀 😀 😀 a ešte idem piecť orechoví koláčik s cukrovou polevou...

zajtra vyvar z morcacej polievkovej zemsi so zeleninou a krupicovymi knedlickami. kratke kuracie stehn na paradajkach cervenej cibuli s rozmarinom ryza.