icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

happy8051
12. jan 2013

zajtra vyvar z morcacej polievkovej zemsi so zeleninou a krupicovymi knedlickami. kratke kuracie stehn na paradajkach cervenej cibuli s rozmarinom ryza.

sisa1826
13. jan 2013

Dostala som chut na údenú polievku ,budú domáce knedle sviečková,a jablkový koláčik... 😀

agathokleous
13. jan 2013

@bobinkask jeeeej ta marlenka vyzera uzasne, prosim ta napis sem receptik 😉

blanocka
13. jan 2013

@bobinkask marlenka sa ti vydarila, vyzera nadherne, aj ja poprosim recept 🙂

blanocka
13. jan 2013

u nas dnes bude kuraci vyvar a spagety bolognese, o dezert sa nam postarala babka vcera, ked nam nabalila krabicu zakuskov 😀

bubo1104
13. jan 2013

dnes bude krúpková polievka , zemiaková kaša + udené varené + ryby v trojobale . Urobím šalát s papriky , rajčiniek , uhoriek a cibuľky

mimi21mimi
13. jan 2013

Tip na pripravu zajaca (iba cca dve porcie)??? Len nie na smotane, lebo dcera nemoze nic mliecne. Dakujem.

bobinkask
13. jan 2013

ahojte dievčence, dakujem velmi pekne za pochvaly a páčitká na moju marlenku, robím ju podla tohoto receptu
http://tortyodmamy.sme.sk/node/29732
@blanocka
@agathokleous @fordikford

minicko
13. jan 2013

dnes varime svieckovu s domacou knedlou 😝

akika722
13. jan 2013

včera-ryžový nákyp
Dnes-paradajková polievka + hranolky / dnes som doma len s deťmi tak rychlovečka 😅 /
Zajtra-Francúzske zemiaky
budu SNAD aj ja utorok
Stredu a štvrtok pre deti-cestoviny a mäskové guľky v paradajkovej omáčke
pre tata čevapčiči
Piatok ryža a nejake mäsko k tomu /niečo na zeleninke

erulka77
13. jan 2013

Aahojte dnes varime slepaci vyvar s krajancami , kuraci perkelt s haluškami 😉

bobinkask
13. jan 2013

@sylvia78 ahoj, ano je to pravda 😉 na prípravu stačí jedna lyžica oleja a ked robím hranolky z obchodu, ktoré sú predsmažené, tak olej vobec nedávam...robila som v tom zemiaky, hranolky aj masko len to sa mi zdalo trošku suchšie ale spravila som k tomu nejakú omáčku a bolo to jedlé 😀 zemiaky a hranolky sú uplne mnamkové, také nadýchané 🙂 ono všetko je z toho také iné- zdravšie nepresiaknuté olejom 😉

miruss
13. jan 2013

U nás dnes bude brokolicová polievka, fašírky, zemiaky a lúskový prívarok a aj hlivový. Ako dezert mafiny.

llienkaa
13. jan 2013

baby prosim vas urobila som farirky len ich je nejak moc...uz ked su vysmazene mozem ich dat zamrazit?

gelinka75
13. jan 2013

dnes kuraci vyvar s rezancami a svieckova s knedlou 🙂

gelinka75
13. jan 2013

@llienkaa ano mozes v pohode 🙂

llienkaa
13. jan 2013

@gelinka75 super moc dakujem za info 🙂

renata5
13. jan 2013

ja som dneska varila kuracia polievka domace rezance,,,a kuraci pekelt halusky a uhorkovy salatik 🙂 nic extra

ellise
13. jan 2013

kuře na paprice, hrnkové knedlíky, a polévka buď kmínová s vejcem, nebo něco z pytlíku, a odpoledne štrůdl z lístkového těsta

danielaj
13. jan 2013

ahojte, včerajší jablkový krémeš, véééľmi dobrýýý 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50486

eva7780
13. jan 2013

kuraci perkelt s kolienkami 🙂

lenka268
13. jan 2013

Ahojte, dnes varim slepaciu polievku a kuracie prsia plnene sunkou a syrom zapecene v rure a k tomu zemiakovu kasu. Teraz rozmyslam ze aj nejaky kolacik asi bublaninu marhulovu taka rychlovka.
to maso tento recept vyzera dobre
http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-prsia-...

danielaj
13. jan 2013

@bobinkask krásny darček, mńam 😉

libka1
13. jan 2013

kapustnicu, jogurtovy kolac s lieskovcami a cokoladovou polevou

ibajeho
13. jan 2013

Babulky chcem sa spytat tie co robite donutky alebo teda sisky, ake polevy davate a ako ich robite? Ccela by som nejaku vyskusat, uz ma nebavi ich len namacat do cukru a pod. Dakujem

inffinity
13. jan 2013

zeleninková polívka ze včera a druhé ryža a krkovička pravděpodobne s hořčicí a smetanou, snad neco vymyslím 😀

firstbaby
13. jan 2013

Zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, kapor na smotane s pecenymi zemiakmi, uhorkovo-paradajkovo-cviklovo-kukuricovy salat, gastanove rezy 🙂

tin007
13. jan 2013

Dnes robim pecene kuriatko, k tomu pecene zemiaky a pre tych, ktori nechcu zemiaky, som urobila kuskus so zeleninou. Ako dezert bude tvarohova torta zo vcera.

leanax
13. jan 2013

my dnes polievka krémová zemiaková s pórom a mrkvou a druhé pečené kuracie stehná, pečené zemiaky a kyslá kapusta... mňamky práve som dojedla, dnes výnimočne ako prvááá 😀 😀 😀 som si nabrala, manžel s dcérkou sa išli sánkovať a ešte sa nevrátili... tak som to využila a vychutnala si obedík 😀 😀 😀 a ešte idem piecť orechoví koláčik s cukrovou polevou...