icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iwet7
15. jan 2013

@patka6 ahoj, vyskusaj tuto - ked som ju prvy krat videla, zdala sa mi az prilis jednoducha a malo surovin, na to ako ju dievcata vychvalovali. ale vyskusala som a stalo to za to - je fakt super a mas ju za 20 min. ja do nej ale nedavam hrasok v konzerve, ale tesco mrazeny a je ako cerstvy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531

lenka268
15. jan 2013

@danielaj dakujem 🙂

lenka268
15. jan 2013

Dnes husta fazulova polievko - omacka z hnedej fazule, s klobaskou a chlebom.

januschka10
15. jan 2013

Polievka zo sucheho hrachu na obed a k tomu opeceny parok a chlebik. Na veceru kysla kapusta s udenym kare a polenta.

luciferova
15. jan 2013

@tunzal vyskusaj tento recept na babovku, vcera som ju robila http://www.mamincinyrecepty.cz/babovky-chlebick...

tunzal
15. jan 2013

@luciferova ďakujem, vyzerá úžasne, určite vyskúšam 🙂

nakup
15. jan 2013

@viktoria12 trožku som ju vylepšila a do polovice cesta som dala kakao a na plech vystlatý papierom som robila striedavo šikmé pruhy a piškót som potrela aj čučoriedkovým lekvárom http://lesk.cas.sk/clanok/86786/piskotova-rolad... 🙂

lululka555
15. jan 2013

dnesna sampinonova omacka s knedlou 😉

mariettka27
15. jan 2013

@luciferova táto bábovčička vypadá naozaj výborne... 😉

nakup
15. jan 2013

@natal ďakujem o jeden príspevok vyššie

nakup
15. jan 2013

@majuskacechova ja robím koláč banánový takto : 6 vajec, žĺtka vymiešam so 6 lyžicami cukru do peny p lyžíc letnej vody 6 lyžíc múky s pol prášku do pečiva a zvlášť vyšľahám bielka a už pridávam do cesta a premiešam varechou aby bolo nadýchané upečiem piškót urobím si z 0,8 L mlieka a 2,5 prášku zlatý klas hustú kašu zabalím do celofánu aby sa neurobila kožka a nechám vychladíť potom zmiešam s 1 maslom a cukrom od oka niekde som čítala ako zmiešať pudink a sladké maslo aby sa plnka nezrazila a fakt to funguje do pudingu pridávam vymiešané maslo s cukrom. Na piškót dám polovicu plnky na ňu poukladám banány pozdĺž narezané tak 4 ks - 5 ks podľa hrúbky narezania a znova plnku a na vrch šľahačka tak dve je super 🙂

veroninna1
15. jan 2013

dnes zapekane cestoviny s lososom

olo2003
15. jan 2013

@abriela moje obľúbené raňajky, dnes som mala so sušenými slivkami vopred namočenými a škoricou

abriela
15. jan 2013

@olo2003 dobry napad. Ja som doteraz robievala tak, ze vecer som zaparila vlocky horucou vodou, pridala nieco na osladenie a nechala stat do rana. Rano som potom pridala ovocie

abriela
15. jan 2013

@nelinka1311 mne ich mama poslala v sobotu - vraj spravila 60 kosuv - ale dala by som si ich aj dnes.
@lululka555 mnaam, huby na paprike. Tak toto jedlo mi od tetusiek kuchariek pocas MD bude veru chybat

olo2003
15. jan 2013

@abriela ja len sušené ovocie večer namočím, viacej mi to tak chutí-nie je také sladké, a potom ráno už len 4 PL vločiek zalejem cca 2 dcl mlieka a hned uvarím, ako začne hustnúť pridám ovocie a škoricu. 😉

nakup
15. jan 2013

@kikatko mňammmm dala by som si zbožňujem všetko z kyslej kapusty 😀

nakup
15. jan 2013

@ellise vykosti ich a obal v trojobale, alebo daj do rúry zohriať trošku oleja trošku vody a zohriať kyslú kapustičku k tomu 😎

lucka1987
15. jan 2013

vecera : kremova hrachova polieka
zajtra mam to iste co dnes, teda kuracie karbonatky so zelerovymi hrabnolkami 😀

ellise
15. jan 2013

@nakup @megika, děkuji za tipy

bubo1104
15. jan 2013

@ematko29 - áno je to rýchle , dobré a tiež aj zdravé . Prajem rýchle uzdravenie
@majuskacechova - so sojovým som ešte neskúšala , ale môže to biť tiež dobré

megika1
15. jan 2013

@jafnka robievam z makrely,tavený syr,strúhaný syr,niekedy varené vajíčko + smotanový hren,sušená cibuľa,citrón....len vidličkou rozmrvím,lebo mám rada kúsky,ponorným mixérom sa dá dať do peny,

miculienka
15. jan 2013

ahojte kočky , nemáte niektorá osvedčený recept na domácu králičiu paštétu - sterilizovanú ? niekedy sme to doma robievali , ako deti sme to mali radi , len receptík už akosi nie je a králikov plné chlieviky 😅

danielaj
15. jan 2013

dnešné domáce musli tyčinky, výborné, vyjedáme celá rodina 😉

danielaj
15. jan 2013

@lencyca Leni, to zase mne nevadí, ja piate cez deviate pojem a deti sú po mne 😉 , si myslím, že tá šľahačka bola nejaá zlá, ale nevarila som si žiadny čaj, normálne som sa neraňajkovala, naobedovala fazuľovice a bolo dobre 😀

danielaj
15. jan 2013

@nelinka0401 ja mrazím aj surové aj uvarené, keď zostanú a sú oboje dobré 🙂

lienka2
15. jan 2013

@danielaj vyzeraju chutne mas niekde recept prosim?

danielaj
15. jan 2013

@miculienka ja niekde doma mám, ale už pol hodinu hľadám a nemôžem v tej mojej skrini plnej receptov nájsť, ☹ robievali sme ju každý rok , jednu pikantnú a druhú normálnu, bola výborná, tak dodatočne nájdem, tak ti ju napíšem 😉

danielaj
15. jan 2013

@lienka2 áno, páči sa, , kedysi som ich už robila a po dlhom čase mi prišli na myseľ, som písala predvčerom tuším, že dávali v televíznych novinách príspevok, ako ich vyrábajú, tak som si spoemnula, že musím ich urobiť, máme to radi aj deti aj my s mm 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/musli-tycinky-... a tento recept je fajn, môžeš si to obmieńať, čo práve doma máš a na aké máš chu´t, ja som nedávala teraz hrozienka - ale sušené jablká a hrušky, čo som si na jeseň nasušila a dala som trocha brusníc a keď som to mala na plechu, pred pečením som to trocha poliala javorovým sirupom, minule som dala aj kokos, lieskové oriešky, sušené slivky, no možností je veľa 😉

a2303
15. jan 2013

Ahojte 🙂
dnešný obed zemiakový prívarok s pečenou klobáskou, večera domáce hamburgery 😵
Zajtra restovaná kuracia pečienka s ryžou
Pozajtra cícerová polievka a asi gyros 😵